DR. PATRICIA SCHEIDT - GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PATRICIA SCHEIDT - GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.205.797

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.08.2014 14462-0201-015
07/01/2014
ÿþf

Asad 11.1

,.4t in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

fl11 Il l'l1 Ui 11l 11HI11U I I

" 1a~~~,51"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 DEC, 2013

DENEUR ONE

I

Ondernemingsnr :0860.205.797

Benaming (voluit) :PATRICIA SCHEIDT

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Zelestraat 77 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : UITKERING DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  NAAMSWIJZIGING - DOELSUITBREIDING - OVERIGE STATUTENWIJZIGINGEN Uit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 10 december 2013, geregistreerd te Lokeren op 12 december 2013, boek 629 blad 77 vak 02, ontvangen: vijftig euro, getekend De Ontvanger, R. Roose, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PATRICIA SCHEIDT", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Zelestraat 77, is bijeengekomen en met unanimiteit van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

1/De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 20 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering conform artikel 537 W.I.B. 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, en eropvolgende kapitaalverhoging. De voorzitter wordt ontslagen voorlezing te geven van dit verslag.

2/De vergadering beslist om, in toepassing van voormeld artikel 537 W.I.B. 1992 een (tussentijds) dividend toe te kennen aan de enige vennoot, mevrouw Patricia Scheidt, voor een bruto-bedrag van vierhonderd vijfenzestig duizend euro (e 465.000,00).

Dit dividend komt voort uit de belaste reserves die zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering van 10 oktober 2012 (en dus plaatsvond voor 01/04/2013), conform de balans afgesloten per 31 december 2011.

De dividenduitkering geschiedt na inhouding van het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zesenveertig duizend vijfhonderd euro (e 46.500,00), als volgt:

-aan mevrouw. Patricia Scheidt, voornoemd, wordt een bedrag van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd euro (e 418.500,00) netto-dividend uitgekeerd, onder de vorm van een schuldvordering in het voordeel van mevrouw Patricia Scheidt lastens de vennootschap. '

3/De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door Elswinde DE DEYNE, bedrijfsrevisor, vennoot van ELSWINDE DE DEYNE B.V. o.v.v. BVBA, met kantoor te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, van 19 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging. De voorzitter wordt ontslagen voorlezing te geven van dit verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

4/De vergadering neemt kennis van voormelde verslagen van de zaakvoerder eni van de bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura hierna voorzien, over del wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie. De aanwezige vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met dè volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen:

"Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.T.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- In derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 418.500,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

liet besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 10.12.2013 van in totaal 465.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 418.500,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "fairness opinion" uitmaakt.

1ovendegem, 19 november 2013

(getekend) Elswinde De Deyne BV o.v.v. BVBA,

Vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE,

Bedrijfsrevisor."

'let verslag van de zaakvoerder en het revisoraal verslag zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

De verkrijgende vennoot, mevrouw Patricia Scheidt, brengt de voormelde verkregen schuldvordering ten bedrage van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd euro (¬ 418.500,00) onmiddellijk in, in het kapitaal van de vennootschap (dus tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 01 oktober 2014).

Hij gevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd euro (e 418.500,00), om het





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

~ Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ta

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op vierhonderd drieënveertig duizend vijfhonderd euro (e 443.500,00) via inbreng in natura van de voormelde vordering van de enige vennoot, mevrouw Patricia Scheidt, uit de dividenduitkering voor een netto-bedrag van vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (e 418.500,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de kapitaalsverhoging van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd euro (E 418.500,00), wordt ingeschreven als volgt:

-door mevrouw Patricia Scheidt, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering voor een netto dividendbedrag van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd euro (¬ 418.500,00). Er worden haar geen nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot vierhonderd drieënveertig duizend vijfhonderd euro (e 443.500,00), gesplitst in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, doch elk ëën/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigende.

De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd drieënveertig duizend vijfhonderd euro (£ 443.500,00), verdeeld in duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal."

5/ De vergadering neemt kennis ervan dat de maatschappelijke naam van de artsenvennootschp de door het RIZIV erkende specialisatie dient te bevatten.

De vergadering beslist derhalve om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "DR. PATRICIA SCHEIDT -- GYNAECOLOGIE".

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 1 van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt en draagt de naam: DR. PATRICIA SCHEIDT - GYNAECOLOGIE.".

6/ De vergadering neemt kennis van en ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de uitbreiding van het maatschappelijk doel dd. 20 november 2013.

De vergadering erkent tevens kennis gekregen te hebben van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013.

De vergadering keurt het verslag goed.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering beslist vervolgens om in het maatschappelijk doel van de vennootschap de onroerende activiteiten als volgt aan te passen:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag in die zin onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren, verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden

Luik B - vervolg

evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de laatste alinea van artikel 3 van de statuten door voormelde tekst.

7/

a. De vergadering beslist om in de artikelen 3, 6, 8, 10, 21 en 25 de term "geneesheer" of "geneesheren" door "arts" respectievelijk "artsen" te vervangen.

ln artikel 6 wordt de term "geneesheer-vennoot" vervangen door ``artsvennoot".

In artikel 6 wordt de term "geneesheren-vennoten" vervangen door "artsvennoten".

ln de term "Orde van Geneesheren" dient de term "geneesheer" niet gewijzigd te worden.

In de artikelen 3,6 en 12 wordt de term "code van geneeskundige plichtenleer" of "geneeskundige plichtenleer" of "medische plichtenleer" vervangen door "de regelen van de medische deontologie".

b. De vergadering beslist om de derde alinea van artikel 6 van de statuten (beginnend met de woorden "Evenwel is de zaakvoerder-vennoot ...") te vervangen door de volgende tekst:

"De professionele aansprakelijkheid van elke artsvennoot is onbeperkt. De artsvennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn."

c. De vergadering beslist om de drie laatste alinea's van artikel 6 van de statuten (beginnend met de woorden "Indien er meerdere geneesheren-vennoten .,.") te vervangen door de volgende tekst:

"Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt."

d. De vergadering beslist tot toevoeging aan de statuten van een nieuw artikel 9BIS, volgend op het artikel 9, dat zal luiden als volgt:

"Artikel 9BIS: Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden."

e. De vergadering beslist tot toevoeging aan de eerste alinea van artikel 10 van de statuten van het woord "medische" tussen de zinsnede "voor de duur van zijn" en "beroepsactiviteit".

f. De vergadering beslist tot toevoeging van een nieuw artikel 26 aan de statuten van de vennootschap, waarvan de tekst zal luiden als volgt: "Artikel 26:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

g. De vergadering beslist om in artikel 21 (Ontbinding-vereffening) de volgende clausule op te nemen aan het slat van dit artikel:

"Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voos de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

h. De vergadering beslist tot -toevoeging van een artikel 24EIS aan de staftuten, luidende als volgt:

",Indien voldaan is aan de voorwaarden gesteld door artikel 184 S5 W.Venn. kan in afwijking van de hoger vermelde procedure worden overgegaan tot een ontbinding en vereffening in één akte."

8/D0 vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9/De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VERHOEYE Jan en/of DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kru.spuntbank voor Ondernemingen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; revisoraal verslag; verslag

zaakvoerder dd. 20/11/2013; verslag zaakvoerder omtrent doelswijziging dd.

20/11/2013 met aangehechte staat activa en passiva.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/011/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 20.08.2013 13449-0011-015
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.10.2012, NGL 30.10.2012 12626-0551-015
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.11.2011, NGL 09.11.2011 11606-0496-014
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 20.08.2010 10445-0341-014
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09743-0127-014
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 25.07.2008 08479-0131-014
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 14.06.2007 07243-0218-014
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06573-0236-013
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.09.2005, NGL 29.09.2005 05765-1278-013
03/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 29.07.2004 04545-3274-014

Coordonnées
DR. PATRICIA SCHEIDT - GYNAECOLOGIE

Adresse
ZELESTRAAT 77 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande