DR. PETER DE WOLF - PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PETER DE WOLF - PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.656.042

Publication

22/08/2014
ÿþ

Ondernemingsnr : Benaming 0840.656.042

(voluit) : Dr. PETER DE WOLF - psychiater

(verkort) :



Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Willem Tellstraat 11, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging (kapitaalverhoging door inbreng in geld in het kader van art. 537 WIB92)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, Notaris met standplaats te Kaprijke, op 16 juli 2014, "Geregistreerd 1 ste registratiekantoor Gent 2 op 18 juli 2014, twee bladen, geen verzendingen, Boek 452 Blad 58 Vak 19, Ontvangen: vijftig euro, adj.-financieel assistent (get.) Haers David" dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. PETER DE WOLF - psychiater, met zetel te 9000 Gent, Willem Telistraat 11.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0840.656.042. Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste besluit : kapitaalverhoging door inbreng in geld

Deze vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen.

a. kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op 18.600,00 EUR, te verhogen met een bedrag van 97.200,00 EUR, om het te brengen tot 115.800,00 EUR, door inbreng van gelden die voortkomen uit de verdeling van de belaste reserves die overeenkomstig artikel 537, eerste lid WIB92. worden onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing, zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Een en ander geschiedt in uitvoering van het besluit genomen op de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2014 in het kader van de overgangsmaatregel gekoppeld aan het artikel 537 WIB92.

Is hier tussengekomen:

voormelde heer Peter De Wolf, die intekent op deze kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van 97.200,00 EUR,

4

bL vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren dat de verrichtingen van kapitaalverhoging verwezenlijkt zijn en dat het geplaatst kapitaal daadwerkelijk op 115.800,00 EUR is gebracht, waarbij het vertegenwoordigd wordt door 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

4 c. aanpassingen van de statuten

e

Ingevolge wat voorafgaat besluit deze vergadering het artikel vijf van de statuten te vervangen door de

volgende tekst

"ARTIKEL 5, Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftienduizend achthonderd euro

(115.800,00 EUR) en het is verdeeld ln honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van de;

nominale waarde."

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met.

eenparigheid van stemm en goedgekeurd.

Tweede besluit: machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hiervoor

genomen beslissingen uit te voeren.

Stemming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso*. Naam en handtekening.

Mod Wrgd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

.,,,,-_,

11 _ .

','- -

r.H i:`, . ,::-'',,11,



stymogn

NEERGELEGD

12 -08- 2011,

RECHTIGirifiteVAN

" à. Voor- Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeue

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSÉL

Notaris Jozef Van Eeckhoudt

Gelijktijdig neergelegd: - uitgifte akte;

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 24.05.2013 13128-0156-011
06/04/2012
ÿþMod Word I l S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[NEERGELEGD

2 ï MAO 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAy©ektiTE GENT

~foor- ilerr L ticie r

1ÛIl lls t

[.elgiScp3 Stantshlar

11 1111111111 111111

*12069768"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Onciernerningsnr 0840.656.0.42

Bena t7ing

ivrlue Dr. PETER DE WOLF - psychiater

1, verrr" r:

Rechtsvoirl burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Willem Tellstraat 11 9000 GENT

(volled!g adres)

Onderwerp z<,te - BEKENDMAKING NEERLEGGING VERSLAG

Bekendmaking van de neerlegging van een verslag over de quasi-inbreng van de revisor gedateerd op 29 december 2011 en een bijzonder verslag van de zaakvoerder aan de algemene vergadering gedateerd op 30 december 2011.

Peter De Wolf,

zaakvoerder,

s biZ van t,usk B ve'r,e , r ,?nt_10 'Naam en rtt7ep3^,-,' ,id I+>Strl.i'IieniErenClé rrtrJi's hetzSj van de perS4Ígm{er

bF,oegd tie rcd , ari^z.en ran v.sr^egensrjoordigen

ht3ù1"1 ei fi3ndtti

10/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

27 OKT. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGTeriCENT



be II

a

B

st;











*11169657"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

B $Lio~~v(~ ®y ~

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Dr. PETER DE WOLF - psychiater

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem Tellstraat 11, 9000 Gent

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 25 oktober 2011, "Geregistreerd te Zelzate op 26 oktober 2011, zes bladen geen verzendingen, boek 286 blad 94 vak 3, ontvangen: vijfentwintig euro, e.a. inspecteur a.i. (get.) Van den Broeke Dirk", dat door de Heer DE WOLF Peter Kamiel Albert Robert, geboren te Aalst op 23 december 1969, wonende te 9000 Gent, Willem Tellstraat 11, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam Dr. PETER DE WOLF - psychiater, met maatschappelijke zetel te Willem Tellstraat 11, 9000 Gent, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

De heer Peter DE WOLF, voornoemd, tekent in voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap heeft tot doel het in gemeenschap brengen van de beroepsactiviteiten door artsenvennoten, zijnde uitsluitend artsen die op de Lijst van de Orde der geneesheren zijn ingeschreven, specialisten in de psychiatrie, de organisatie en inrichting van medische kabinetten, de uitoefening en de bevordering van de psychiatrie, dit alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende arts-specialist in psychiatrie opzichtens de patiënt, en met strikte inachtname van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de arts-zaakvoerder een vergoeding ontvangt van de vennootschap in verhouding tot de door hem verrichte prestaties.

Het doel zal verder omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- de Organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en alle financiële operaties doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen of vergemakkelijken onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met een zelfde of verwant doel en dit door inbreng, fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Het verrichten van werkzaamheden of handelingen en het afsluiten van overeenkomsten die artsen niet mogen uitvoeren of afsluiten, omwille van de geneeskundige plichtenleer, zullen ook niet mogen uitgevoerd of afgesloten warden door de vennootschap.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, heeft iedere arts-vennoot een onbeperkte beroeps-aansprakelijkheid.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten, evenals de aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat de commerciële beoefening van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie voorkomen wordt. De vennootschap waakt erover dat de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid gewaarborgd blijven evenals dat door de arts-vennoot het beroepsgeheim gerespecteerd wordt. De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap betaalt de vennoot een normale vergoeding in verhouding tot de door hem voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch één der vennoten noch de vennootschap gedurende de straftijd een vervanger mogen aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet statutaire zaakvoerders natuurlijke personen, artsen-vennoten. De zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot tett, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd, in uitvoering van een beslissing van een algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de artikelen tweehonderd negenenvijftig en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste maandag van de maand maart om 19 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Voor-Vbeboulen

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, warden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1. Het eerste boekjaar begint evenwel op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en eindigt op 30 september 2012.

2. zaakvoering:

a- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

b- dat als zaakvoerder wordt aangesteld :

-1- de Heer Peter DE WOLF, wonende te 9000 Gent, Willem Tellstraat 11;

aanwezig en verklarend te aanvaarden.

3. De oprichter geeft bij deze een bijzondere volmacht aan BVBA De Clercq-De Pauw, te 9041 Oostakker, Pijphoekstraat 2, vertegenwoordigd door de heer Antoine De Clercq, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake ondernemingsloket, sociale kas, enz.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. PETER DE WOLF - PSYCHIATER

Adresse
WILLEM TELLSTRAAT 11 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande