DR. PH. HOUTMEYERS PLASTISCHE HEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PH. HOUTMEYERS PLASTISCHE HEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.660.470

Publication

18/11/2013
ÿþmad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i

i

i

-5 119V, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDeffie GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd àe rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr; o S yi .E6oti9-0

Benaming (voluit) :Dr. Ph. Houtmeyers Plastische Heelkunde

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie Curiestraat 17

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Annelies WYLLEMAN, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN' met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-Dorp 102, op 30 oktober 2013, dat:

1° De heer HOUTMEYERS Philippe Simone Jos, geboren te Gent op 22 oktober 1981, met rijksregisternummer 81.10.22-075.66, ongehuwd, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Marie Curiestraat 17

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte.; aansprakelijkheid werd opgericht.

' 2°- De benaming van de vennootschap is : Dr. Ph. Houtmeyers Plastische Heelkunde

3°- De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Marie Curiestraat 17. 4° - De vennootschap heeft tot doel:

-de uitoefening van de plastische heelkunde door de artsen-vennoten-specialisatie in naam en;' voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige: plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding vcor het door de artsen-vennoten; gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen lid dienen,, te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en`' de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen,

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doet nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden,;: zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid. van elke arts-vennoot is onbepert.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze," rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of; vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële, financiële, roerende of, onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welkeu van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

,= 5°- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ . <,18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale: waarde, vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste (11100ste) van het kapitaal,

6°- Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, = zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (11100ste) van! het kapitaal.

mod 11.1

-door voornoemde heer Philippe Ho>.itmëyërs, tan belope van 18.600,00 euro, volstort ten belope

van 12.400,00 euro, waarvoor 100 gelijke aandelen toegekend worden,

7° - De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

8°- bestuur

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

Deze zaakvoerders-vennoten dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals bepaald in artikel 7 van onderhavige statuten.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de ; duur van diens medische activiteiten.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders-vennoten benoemen.

Wordt hierbij met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder-vennoot benoemd voor de duur van diens medische activiteiten: voornoemde heer Philippe Houtmeyers, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder-vennoot kan slechts ontslagen worden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten genomen wordt. Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Extern en intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs Indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel. overschrijden.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet' medische aangelegenheden.

9°- boekjaar en jaarrekening

a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen véór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van ' vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen

-met de andere-stukken-voorgeschreven-doorartikel-100. van-het Wetboek-van-vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 ° - verdeling van de winst Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. 12°- Algemene vergadering

Biseenkornsten

a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op

de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op eerste vrijdag van de maand juni van elk iaar om 14 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag

plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten' inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om

over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een

andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en

te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de

` commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de

commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire

zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris,

f)De buitenctewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de

statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroeping

De zaakvoerder kan zowel de gewone, een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen_ te roepen telkens wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De bijeenroeping tot de algemene vergadering zal gestuurd worden bij ter post aangetekend schrijven, aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de , datum van de vergadering. In de uitnodiging dient de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en de verslagen te worden vermeld. De bij wet bepaalde documenten worden tezamen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Bij vrijwillige verschijning van al de vennoten evenwel, kan worden afgezien van deze formaliteit, doch dient hiervan melding gemaakt te worden in het verslagboek, te ondertekenen door alle vennoten.

Ingeval de vennoten zich door een persoon zouden laten vertegenwoordigen, kan dit enkel door een andere vennoot, die voldoet aan de voorwaarden zoals vermeld in artikel 7 van onderhavige statuten. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering.

Stemrecht - Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst

zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden

gedaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De beslissingen worden genomen bij absolute meerderheid van stemmen, behalve in de-' gevallen waar de wet, de medische deontologie of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénoarie en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, , zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Overname van verbintenissen

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 augustus 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

' Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd voor registratie van de akten met ais doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. PH. HOUTMEYERS PLASTISCHE HEELKUNDE

Adresse
MARIE CURIESTRAAT 17 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande