DR. PHILIP VANPARIJS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PHILIP VANPARIJS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.037.464

Publication

11/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Won:111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dei Akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111J1111111j111j111111111

01 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0889.037.464

Benaming

(voluit) : Dr. Philip Vanparijs

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 37

(volledig adres)

Onderwerp akte UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Vincent Lesseliers, notaris te Beveren, vervangende zijn ambtgenoot Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, wettelijk belet, geregistreerd vier bladen, geen verzendingen te Beveren op achtentwintig maart tweeduizend veertien, boek 461, bled 97, vak 13, ontvangen: vijftig euro, de Ontvanger (get) E. Van de Perre, attaché; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 12 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen wijziging van het maabschappelijk doel, met aangehecht de staat van actief en passief, opgemaakt op 31 december 2013 overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

2) Uitbreiding van het doel van de vennootschap met volgende tekst:

"Hieronder wordt ook verstaan het aankopen van parkeerplaatsen voor verhuur mits een vestiging van

erfpacht. De vennootschap kan hiervoor ook een lening aangaan."

3) Vaststelling van het feit dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap op 27 december 2013 heeft beslist tot uitkering van een dividend voortkomend van de belaste reserves (beschikbare reserves en overgedragen winst) bedoeld in het nieuw art. 537, 10 lid VVIB92. Deze reserves blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012 en goedgekeurd door de algemene vergadering van ten laatste 31 maart 2013, voor een totaal bedrag van honderd drieënveertigduizend vierhonderd en drie euro (143.403,00 E), hetzij honderd drieënveertig euro veertig cent (143,40 E) per aandeel.

4) Verhoging van het geplaatst kapitaal van de vennootschap met honderd negenentwintig duizend tweeënzestig euro zeventig cent (129.062,70 E), zijnde inbreng van het volledige voormelde uitgekeerde dividend onder aftrok van tien procent roerende voorheffing, zoals omschreven in artikel 537, 10 lid (nieuw) WIB92. Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal zal ingevolge deze kapitaalverhoging gebracht worden van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) op tweehonderd negenentwintigduizend tweeënzestig euro zeventig cent (229.062,70 E).

6) Inschrijving op de kapitaalverhoging.

6) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De verga'de'ring heeft vastgesteld en verzocht Notaris Vincent Lesseliers te Beveren akte te nemen van haar besluit dat ingevolge voormelde kapitaalverhoging het geplaatst kapitaal van de vennoobschap effectief gebracht werd op tweehonderd negenentwintigduizend tweeënzestig euro zeventig cent (229.062,70 E') verte-Lgen-iwooridigd door duizend (1.000) aande-len.

Benoeming ais plaatsvervangend zaakvoerder varr. Mevrouw Anne-Marie Vandevelde, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 37, en dit vanaf zevenentwintig maart tweeduizend veertien.

8) Aanpassing van artikel 11 van de statuten als volgt:

Na de paragraaf: "De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden om gewichtige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten,"

Wordt gevoegd:

"Bij het ophouden van de functie van de statutaire zaakvoerder door overlijden, zal hij vervangen worden door Mevrouw Anne-Marie Vandevelde, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 37, aangesteld vanaf heden als plaatsvervangend zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik à vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De plaatsvervangend zaakvoerder zal bij overlijden van de statutair zaakvoerder, alle beslissingen kunnen nemen met betrekking tot niet-medische aangelegenheden, waaronder het beheer van het onroerend goed toebehorend aan de vennootschap en de mogelijkheid tot verkoop van het onroerend goed tegen een marktconfonne prijs die zal worden vastgesteld door een beëdigd schatter:

9) Aanpassing van artikel 20 van de statuten als volgt:

Na de tekst:

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij an ze niet overdragen."

Wordt gevoegd:

"c) indien de vennootschap haar maatschappelijk doel niet meer uitoefent, wordt het stemrecht niet

opgeschort en zal het stemrecht toekomen aan de vruchtgebruiker van de aandelen?

10) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen als volgt:

*Aanpassing van artikel drie van de statuten als volgt:

Na de tekst

Enkel zolang er slechts één vennoot is die aile aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, investeringen en beleggingen uitvoeren, roerend of onroerend, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt?

Wordt gevoegd:

"Hieronder wordt ook verstaan het aankopen van parkeerplaatsen voor verhuur mits een vestiging van erfpacht, 13e vennootschap kan hiervoor ook een lening aangaan:

* Artikel vijf: De eerste paragraaf wordt vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD NEGENENTDINMGDUIZEND TisIEEËNZESTIG EURO ZEVENTIG CENT (229.062,70 E), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen:

*Artlkel 11; de tekst van artikel 11 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die noodzakelijk gynaecoloog zullen dienen te zijn, te benoemen door de algemene vergadering of In de statuten. Deze zaakvoerders dienen de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

De algemene vergadering zal beslissen over de duur en de eventuele vergoeding van het mandaat van de zaakvoerder(s).

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteit: de heer Vanparijs voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden om gewichtige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Bij het ophouden van de functie van de statutaire zaakvoerder door overlijden, zal hij vervangen worden door Mevrouw Anne-Marie Vandevelde, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 37, aangesteld vanaf heden ais plaatsvervangend zaakvoerder.

De plaatsvervangend zaakvoerder zal bij overlijden van de statutair zaakvoerder, alle beslissingen kunnen nemen met betrekking tot niet-medische aangelegenheden, waaronder het beheer van het onroerend goed toebehorend aan de vennootschap en de mogelijkheid tot verkoop van het onroerend goed tegen een marktconforme prijs die zal worden vastgesteld door een beëdigd schatter."

* Artikel 20: de tekst van artikel 20 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, vennoot, stemmen. Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen,"

c) indien de vennootschap haar maatschappelijk doel niet meer uitoefent, wordt het stemrecht niet opgeschort en zal het stemrecht toekomen aan de vruchtgebruiker van de aandelen.

11) Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

12) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELG1SCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: uu/v. et---4 2-6 s s

afschrift van de akte; ovh-,--% À 9A-2-a f

- uittreksel Jw

coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14521-0191-014
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12477-0251-014
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 24.08.2011 11437-0338-014
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.08.2010 10450-0170-014
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09696-0162-014
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 28.08.2015 15500-0105-014

Coordonnées
DR. PHILIP VANPARIJS

Adresse
PARKLAAN 37 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande