DR. RUDI VOSSAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RUDI VOSSAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.395.237

Publication

19/05/2014
ÿþ}

Ondernemingsnr : 0807.395.237

j? Benaming (voluit) : Dr. Rudi Vossaert

j;

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 26;;

maart dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten:j

; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. RUDI VOSSAERT met maatschappelijke zetel te 9620,;

Zottegem, Warande 25 is gehouden.

;j Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

1. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

il 1.1. Voorafgaande verslagen

j; De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag,,

;; van de opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte;;

j3 aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burgerlijke;;

vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. SAEYS

bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor overeenkomstig;;

artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Vil. CONCLUSIES

,; De inbreng in natura ten belope van ¬ 99.000,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burgerlijke l!

j BVBA DR.RUDI VOSSAERT bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet,;

;j betaalde reserves aan de heer Rudi VOSSAERT. j;

;j Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van dei;

jj Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan Van de vennootschap verantwoordelijk

j; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels;; met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10;;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 31/12/2013 die;; ;j beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond;; I; van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voorli zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:F.

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;; duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste;; overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te? geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

j; De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 107 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale], waarde, van de vennootschap Burg. BVBA DR. RUDI VOSSAERT en worden allen toegekend aan de heer;; Rudi VOSSAERT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende dejj rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, j; Op 24 maart 2014.

Burg, BVBA Van y

Cauter - Saeys & Co Bedri fsre E orenkantoor

~--_~~_--_-_-==-==------. ~ _ ~------ ----- =--------------~_._.-_-------.:::.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

III

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie O 7 MEI 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Warande 25

9620 Zottegem

mari 11.1

vertegenwoordigd door Burg. BVBA L SAEYS - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.2. Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdzeventienduizend zeshonderd euro (¬ 117.600,00) te brengen door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvorderingen) ten belope van het overeenkomstige bedrag.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van honderd en zeven (107) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

1.3. Verwezenlijking van de inbreng.

1.31, Inbreng

De Heer VOSSAERT Rudi verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) beloopt en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013, Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

1.3.2. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

1.3.3. Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning honderd en zeven (107) kapitaalsaandelen op naam.

Deze honderd en zeven (107) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

1,3.4. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

1.3.5. Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

1.4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdzeventienduizend zeshonderd euro (¬ 117.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd en zeven (207) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

1.5. Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen

2,

Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. SAEYS  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, op 24 maart 2014 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

Verslag opgesteld door de zaakvoerder op 4 maart 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dt,

er-herh - d90 aan het Belgisch staatsblad

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.08.2013, NGL 29.08.2013 13569-0131-011
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.10.2012, NGL 31.10.2012 12633-0452-011
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.07.2011, NGL 30.08.2011 11525-0457-011
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.09.2010, NGL 30.09.2010 10567-0354-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16572-0593-011

Coordonnées
DR. RUDI VOSSAERT

Adresse
WARANDE 25 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande