DR. SABLON - HEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SABLON - HEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.963.152

Publication

09/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs, het geven van lezingen over medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider. En als bijkomstig doel:

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met regelen van de medische deontologie en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

3° Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9190 Stekene, Kloosterstraat 39

4° Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien (31/12/2015).

7° Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op twintig juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping en ongeacht of de hierboven bepaalde datum op een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag valt.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien (2016).

De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van :

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

- aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met het doel van de vennootschap - benoeming van commissaris (commissarissen)

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de arts zelf niet waargenomen is.

- bepalen van de vergoeding aan de arts-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van de vennootschappenwet.

De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen. De notulen van de algemene en de bijzondere Algemene Vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

8° Winstverdeling. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene

Vergadering.

Wanneer ten gevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door een vennoot die arts is.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor bepaalde welomschreven taken, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden, zijn bevoegdheid delegeren aan niet-artsen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als arts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-arts de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen. Commissaris

Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het.

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Benoeming

De comparanten-oprichters besluiten het aantal niet-statutaire zaakvoerders op één (1) te bepalen en benoemen daartoe voor de duur van zijn medische activiteiten:

De heer SABLON Thibault Paul Marie, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Het mandaat is bezoldigd, waarvan het bedrag zal vastgelegd worden door de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Bij deze worden alle handelingen reeds gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert twee januari tweeduizend en vijftien bekrachtigd en overgenomen.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan BVBA  RAMBOER-STEEN , handelend onder de heer Birger RAMBOER of de heer Ward STEEN,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

kantoor houdende te 8470 Gistel, Tempelhofstraat 22, en alle bedienden en aangestelden. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16325-0236-009

Coordonnées
DR. SABLON - HEELKUNDE

Adresse
KLOOSTERSTRAAT(KLS) 39 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande