DR. SMETS MARTIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SMETS MARTIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.882.296

Publication

02/04/2014
ÿþ+-r 1~.+º%`~~,.r~i

.r

Q,

a a

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

RECHTBANKKOOPHAN

21 M1 20111

DENDg,MONDE

V.

beh.

aai

Bel

Staa

Eerste Beslissing: Wiiziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijziging in "DR. SMETS Martien,

huisarts".

Tweede beslissing: Wijziging doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het

verslag van de zaakvoerder de dato 16 december 2013 dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht, met een samenvattende staat waarop het aktief en passief van de , vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

De vergadering beslist de laatste alinea van artikel 4 van de statuten te vervangen; doorvolgende tekst:

"Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als, bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, enz, zowel in vruchtgebruik, naakte eigendom of in volle; eigendom.

De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn." Derde beslissing: Andere aanpassingen van de statuten.

Vervanging van de laatste zin van alinea 2 van artikel 2 van de statuten door volgende tekst:'' "De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door; de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan: de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

Vervanging van de tweede alinea van artikel 6 van de statuten door volgende tekst: "Enkel' huisartsen, of artsen-experten, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde. van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en mits zij door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen'. als vennoot aanvaard werden, kunnen vennoot zijn. Het aandelenbezit van de vennoten dient, zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap." Vervanging van littera a van artikel 8 door volgende tekst: "De enige vennoot van de ' vennootschap kan zijn aandelen vrij overdragen onder levenden, doch de overnemer dienst'; steeds een huisarts, of arts-expert te zijn, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad': van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en mits zij door de bestaande vennoten met'; eenparigheid van stemmen als vennoot aanvaard werden. Het aandelenbezit van de vennoten;É dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de:' vennootschap,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 809.882.296

Benaming (voluit) : DR. SMETS MARTIEN

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krekeldries 18

9450 Haaltert

Onderwerp akte -.WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 19 maart 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten:

mod 11.1

Voor" behou'en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervanging van de eerste zin van liftera b van artikel 8 door volgende tekst: "Indien de' vennootschap verscheidene vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle vennoten die geheel het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld én op voorwaarde dat de overnemer huisarts, of arts-expert is, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en mits zij door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen als vennoot aanvaard werden.

Vervanging van de alinea 4 van artikel 8 door volgende tekst: "llndien zij weigeren, staat tegen de weigering van goedkeuring geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden te rekenen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper, tevens een arts of arts-expert die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te warden, voor te vinden."

Vervanging van de de tweede zijn van alinea 6 van artikel 8 door de volgende tekst: "Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door één deskundige aan te stellen door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van het rechtsgebied waar de vennootschap gevestigd is en die zijn opdracht dient voltooid te hebben binnen de termijn van twee maanden te rekenen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven.

Vervanging van de derde zin van littera a van artikel 9 door volgende tekst: "Zij dienen de verkregen aandelen over te dragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden of kunnen na wijziging van de naam en het doel, de aandelen behouden." Vervanging van de eerste zin van littera b van artikel 9 door volgende tekst: "Indien de vennootschap verscheidene vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten die geheel het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld én voor zover de derde tevens arts is die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden."

Schrapping van de laatste zin van littera b van artikel 9.

Toevoeging van de volgende tekst tussen de woorden "wijziging" en "betrekking" in de laatste van liftera b van artikel 22: "welke wijziging voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de ' provinciale Raad van de Orde zal dienen te worden voorgelegd".

Toevoeging van de volgende tekst aan paragraaf 2 van artikel 25 : "bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

Vervanging van de zesde alinea van artikel 28 door volgende tekst: "Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen." Vierde Beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 30.000 euro, om het te brengen van 18.550 euro tot 48.550 euro, door inbreng in geld,

Deze kapitaalverhoging geschiedt door creatie van 10 nieuwe aandelen, en wordt bij inschrijving volledig volstort.

lnschriivinq - Afbetaling

Op deze kapitaalsverhoging werd onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld door de aandeelhouder, met volledige volstorting, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van 30.000 euro beschikt.

De 10 nieuwe aandelen wolrden toegekend aan de aandeelhouder.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan deze akte gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Bank J.VAN BREDA zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 januari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vijfde Beslissing: Wijziging statuten ingevolge kapitaalswilziginq

De vergadering beslist de statuten te wijziging om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal. Het artikel vijf van de statuten wordt als volgt vervangen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenveertigduizend vijfhonderdvijftig (48.550) euro. Het wordt verdeeld in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

Zesde Beslissing: Coordinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Volmacht.

De zaakvoerder verleend aan de heer Tom Callewaert, accountant, te 9450 Haaltert, Kerkskenhoek_ 72, met .mogelijkheid van_Jndeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde _de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ b ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voo~_,,~..-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vervulling te verzekeren van de formailiteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BISLAGEN:-afschrift van de akte wijziging - coordinatie statuten; - verslag zaakvoerder, -staat van

aktief en passief.

Getekend Heleen DECONINCK, Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.06.2013 13202-0475-011
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 24.08.2012 12458-0528-011
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 22.08.2011 11418-0410-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 18.06.2010 10197-0249-011

Coordonnées
DR. SMETS MARTIEN

Adresse
KREKELDRIES 18 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande