DR. TANIA BRIL, KLINISCH BIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TANIA BRIL, KLINISCH BIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.583.025

Publication

30/06/2015
ÿþ14 mod 11.1

1 = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

URBI IV

t:

s

GRIFFIE RECHTBANKVAN KOnPI-inNnEI r~NT

19 MI 2015

AFDELING De}IieMONDE



Ondernemingsnr : G 31. S 8% . OXS

Benaming (voluit) : Dr. Tania Bril, klinisch bioloog

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lucien Rechlerstraat 40

9250 Waasmunster

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER, notaris ter standplaats Antwerpen (Wilrijk), op 9 juni 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Dr. Tania Bril, klinisch bioloog", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Gent, Afdeling Dendermonde vâôr registratie:

1. rechtsvorm en naam : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Tania Bril, klinisch bioloog".

2. Zetel : (9250) Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 40

3, Oprichter; Mevrouw BRILL, Tania Renée Maria, wonende te 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 40,

4. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en is volledig volgestort. Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde.

5. Samenstelling kapitaal, Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld,

6. boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één ianuari en eindigt op éénendertie december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van onderhavige akte op griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

7, Reserves winst vereffening :

- Jaarlijks wordt van de zuivere winst van de vennootschap tenminste vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit tien ten honderd (10 %) van het kapitaal bedraagt.

- Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders door alle vennoten beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk,

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van aile artsen-vennoten vereist, Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

8. Bestuur :

8,1 Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. - Wat betreft zaakvoerder(s)-vennoten: Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteit.

- Wat betreft zaakvoerder(s)- niet-vennoten: Het mandaat van deze zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur van maximum tien (10) jaar, eventueel hernieuwbaar. Indien deze zaakvoerder geen arts, is zijn diens bevoegdheden evenwel beperkt tot niet-medische aangelegenheden. Deze beperking heeft interne werking en kan niet aan derden worden tegengesteld.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voor-

,ehruden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde welomschreven taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

8.2. Voornoemde mevrouw BRIL Tania wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd

Duur: haar opdracht wordt toegekend voor de duur van haar medische activiteit;

Bezoldiging: bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

9. Doel :

De vennootschap heeft als doel :

De uitoefening van de geneeskunde-klinische biologie door de geneesheren-klinisch biologen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-klinisch biologen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-klinisch-bioloog-vennoot is onbeperkt.

De geneesheren-klinisch biologen-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomend doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en die zij in de toekomst zal verwerven, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

10. Jaarvergadering; de laatste vriidaq van de maand april om zeventien uur (17.00u.) De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in april 2016.

11. Bijzondere Volmacht : Zelfde vergadering geeft volmacht met recht van indeplaatsstelling aan Beleac NV, met zetel te (2000) Antwerpen, Verbindingsdok Oostkaai 23, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad; - inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen; - aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte van 18.600 ¬ op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd

- afschrift.

Op de laatste blz. van L,uik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. TANIA BRIL, KLINISCH BIOLOOG

Adresse
LUCIEN RECHLERSTRAAT 40 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande