DR. THIESSEN ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. THIESSEN ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.925.531

Publication

26/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~rcti"ï iE REL;H IAl~if~ VAN

KOOPHANDEL GENT

1 7 JUNI 2014

AFDELING DENpERMONOE

Ondernemingsnr : 0434.925.531

Benaming

(voluit) : Dr. THIESSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING IN GELD  DIVERSE (HER)FORIVIULERINGEN STATUTEN -- AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN -- OPDRACHT TOT COORDINATIE -- VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op vijf juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. THIESSEN", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 18, ondernemingsnummer 0434.925.531, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT - NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "DR. THIESSEN ANESTHESIE". Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel één van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "DR. THIESSEN ANESTHESIE"."

TWEEDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT-- INSCHRIJVING EN INTEGRALE STORTING OP DE KAPITAALVERHOGING Inschrijving

Vervolgens heeft de aanwezige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de' financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan zijn aandelenbezit,

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven kapitaalverhoging een globaal bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE37 6455 0315 7728 op naam van de. vennootschap bij bank BANK J. VAN BREDA & C°. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd. bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ , 270.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.: Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00).

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering verzoekt Mij, Notaris, te akteren dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met,

tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

T{

i

Voor-

behoude

aan het.

BeIgisc '

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

daadwerkelijk werd gebracht naar tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN CONFORM DE NIEUWE KAPITAALTOESTAND

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf, alinea één van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen"

ZESDE BESLUIT  GRAMMATICALE WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statutaire bepalingen in zuiver grammaticale zin te herformuleren, met het oog op

de coherentie van de statuten, door de verbetering van spelfouten en de vervanging van

-het woord "geneesheren" door het woord "artsen", door

-de woorden "Orde van geneesheren" door de woorden "Orde van Geneesheren";

Dienovereenkomstige aanpassing van de artikelen drie, acht, negen, tien, twaalf, dertien, veertien en

zesentwintig van de statuten:

"ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- de uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de anesthesie door haar artsen-venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de Geneeskundige Plichterlleer die geacht wordt integraal deel uitte maken van de statuten.

Het ereloon, betreffende de prestaties van de artsen-venno(o)t(en), wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de artsen-venno(o)t(en) wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-venno(o)t(en);

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- de aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, voor voornoemde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de artsen- venno(o)t(en);

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-venno(o)t(en);

- de mogelijkheid scheppen om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

De vennootschap kan derhalve zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap mag aannemen. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de rechtstreekse verwezenlijking van haar doei te bevorderen en op het even welke wijze deel nemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

De overige artikelen, te weten de artikelen acht, negen, tien, twaalf, dertien, veertien en zesentwintig, worden hierna letterlijk aangehaald naar aanleiding van bijkomende aanpassingen, zoals hieronder nader gestipuleerd.

ZEVENDE BESLUIT -- AANDELENOVERDRACHT ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande aandelenoverdracht onder de levenden en de goedkeuringsregeling.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel acht van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst;

t

L "ARTIKEL ACHT AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke en unanieme toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

Worden enkel als vennoten aanvaard: artsen, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van alle stemmen zijn aanvaard.

Indien er door een schenking van aandelen een opdeling komt van de eigendom van de aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik zal het vruchtgebruik enkel kunnen toekomen aan een arts, die exclusief beschikt over alle lidmaatschapsrechten die toekomen aan de desbetreffende aandelen. De naakte eigendom kan enkel toekomen aan de volgende natuurlijke personen:

- Frickel Inez, geboren te Mortsel op 02/06/1960

- Thiessen Robrecht, geboren te Düsseldorf (Duitsland) op 27/10/1982

- Thiessen Ingeborg, geboren te Düsseldorf (Duitsland) op 13/06/1984

- Thiessen Steven, geboren te Sint - Niklaas op 06/12/1986

- Thiessen Michiel, geboren te Sint - Niklaas op 06/12/1986

Indien desgevallend de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar een einde willen maken aan de splitsing blote eigendom -- vruchtgebruik op de aandelen, kan dit enkel in de richting van de arts - vruchtgebruiker. Het is aldus enkel de arts-vruchtgebruiker die door het verwerven van de blote eigendom de voile eigenaar kan worden van de betreffende aandelen,

Indien bij overlijden van de vruchtgebruiker, de naakte eigenaar die geen arts betreft in de zin van dit artikel, de volle eigendom verkrijgt, dient deze onmiddellijk de aandelen over te laten aan een arts of het doel van de vennootschap te wijzigen.

Voorafgaandelijk aan de toetreding van de arts-vennoot in de vennootschap, zal hij de statuten van deze vennootschap moeten voorleggen aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, bij dewelke hij is ingeschreven.

Elke arts-vennoot oefent zijn beroep uit in alle onafhankelijkheid met eerbiediging van de wettelijke en deontolo-igische bepalingen, inzonderheid deze met betrekking tot het medisch geheim en de diagnostische en therapeutische vrijheid van de geneesheer.

De arts-vennoot onthoudt zich van aile daden die de keuzevrijheid van de patient in gevaar brengt.

De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-vennoot is steeds onbe-'perkt, Elke arts-vennoot staat bijgevolg in voor zijn eigen onbeperkte professionele aansprakelijkheid voor dewelke hij dient verzekerd te zijn bij een als voldoende solvabel bekendstaande verzekerings-'maat-'schap-'pij.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap.

Bij eerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lochten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbos opgelegd op de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

De beroepsuitoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten

A. Procedure goedkeuringsregeling - waardebepaling

De kandidaat-ovememer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren,

Binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de meerderheid van de overige vennoten met ais opdracht de waardering van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van een maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de bevoegde rechtbank.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, inclusief de kosten voor aanstelling van de deskundige, worden gedragen door de overdragende vennoot voor de helft en door de overige medevenno(o)t(en) voor de andere helft.

B, Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits deze laatste voldoen aan de voorwaarden voorzien in artikel 8 en mits de uitdrukkelijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De oorspronkelijke kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan deze derde-ovememer te verkopen.

C. Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen aan derden alleen toegelaten mits deze laatste voldoen aan de voorwaarden voorzien in artikel acht en mits de uitdrukkelijke en unanieme geschreven toestemming van aile vennoten, blijkend uit de notulen van de algemene vergadering. De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen aan derden moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De beslissingen moeten per aangetekende brief aan de vennoot die aandelen wenst over te dragen meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Voor zoveel als nodig wordt gesteld dat de afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering - tenzij hij schriftelijk zou stemmen of geldig zou vertegenwoordigd zijn - zijn toestemming impliceert,

Hetzelfde geldt voor elke blancostemming.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de aandelen waarvan de overdracht en de aanvaarding van de vennoot gevraagd werd, over te nemen, pro rata hun onderlinge aandelenverhouding binnen de vennootschap, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoten, om voor het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De oorspronkelijke kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan deze derde-overnemer, die voldoet aan de voorwaarden van artikel acht, te verkopen,

D. Prijs en betaling

In geval van aanvaarding van de kandidaat-ovememer als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht.

In geval van weigering van de kandidaat-overnemer als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden. Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, zal de verkoop aan de weigerende vennoten of de door hen aangebrachte kandidaat-ovememer gebeuren tegen de door de deskundige vastgestelde prijs, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de vijftien dagen na ontvangst van het waarderingsrapport zijn aanbod tot verkoop herroept bij aangetekend schrijven gericht aan de weigerende venno(o)t(en) en de eventuele door hen aangebrachte kandidaat-overnemer.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs bij overdracht van aandelen onder levenden, door de weigerende vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na weigering van de kandidaat-ovememer.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet volledige betaling van de prijs binnen de hiervoor bepaalde termijn van drie maanden is een nalatigheidsintrest verschuldigd gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met twee procent vanaf de datum dat de prijs diende betaald te worden tot de datum van de effectieve betaling en dit op het openstaande saldo."

ACHTSTE BESLUIT  OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de overgang van

aandelen ten gevolge van overlijden.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel negen van de statuten te

schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst;

"ARTIKEL NEGEN  OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot za! de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige

vennoten.

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan

de goedkeuring door de overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

Warden enkel als vennoten aanvaard: artsen ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde

van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen

en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van alle stemmen zijn aanvaard.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of

administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De beroepsuitoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten de regels van de behoorlijke

beroepsuitoefening naleven.

A. Procedure goedkeuringsregeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd.

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Zolang de vererfde aandelen niet afgekocht en betaald zijn, kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten slechts worden uitgeoefend door personen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

B. Waardering afkoopwaarde

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van het aangetekende verzoek tot afkoop wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de Venno(o)t(en) en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht de waardering van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van vijftien dagen zoals hiervoor bepaald zal deze aangeduid worden door de bevoegde rechtbank..

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, inclusief de kosten voor aanstelling van de deskundige, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de overige medevenno(o)t(en) voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding  gevolgen

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overblijvende vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtigden meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vôôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een derde overnemer, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald,

De erfgerechtigden zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige,

Tot aanvaarding dient beslist te worden met unanimiteit van stemmen van de vennoten. Daarenboven dienen ook de overige voorwaarden te worden opgenomenizoals vastgelegd in artikel acht.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten,

De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende vennoten of een derde-overnemer, die voldoet aan de voorwaarden van artikel acht, te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht de aandelen over te dragen, hetzij aan de

weigerende vennoten, hetzij aan de derde-overnemer die voldoet aan de voorwaarden van artikel acht, aan de

prijs zoals hiervoor bepaald.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs bij overdracht van aandelen bij overlijden betaald te worden binnen de drie maand na weigering van de erfgenamen en/of legatarissen als venno(o)t(en).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op de dag van de weigering, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij gebreke van betaling van de prijs op de vervaldag zal een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet, verhoogd met twee procent.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien alle erfgenamen niet-artsen zijn, kan de aandelenoverdracht aan hen geldig gebeuren voor zover ze binnen de twee weken na het overlijden een procedure tot wijziging van de naam en het doel van de vennootschap daadwerkelijk hebben aangevat. De provinciale raad zal daarop toezien en zal nagaan of die procedure zonder verwijl wordt voortgezet.

Bij het overlijden van de enige vennoot kan de overdracht aan de erfgenamen-niet-artsen ook geldig gebeuren indien zij binnen de twee weken na overlijden de aandelen op hun beurt overdragen aan één of meerdere artsen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden voorzien in deze statuten.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden van de enige vennoot, vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden."

NEGENDE BESLUIT ONDEELBAARHEID EN ONSPLITSBAARHEID VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de ondeelbaarheid en onsplitsbaarheid van de aandelen.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel tien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL TIEN  ONDEELBAARHEID EN ONSPLITSBMRHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens in geval van een schenking van aandelen, zoals bepaald in artikel 8 van onderhavige statuten en mits naleving van de erin gestelde voorwaarden.

Behoudens buiten de schenking van aandelen, zoals bepaald in artikel 8 van de statuten, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

De verdeling van de aandelen onder artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk,

Het relatieve aandelenbezit van de vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

TIENDE BESLUIT BESTUUR

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande het bestuur van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel twaalf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL TWAALF Y- BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteit.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor recht verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken vergoed a mto van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

%

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Statutaire zaakvoerder

De heer Frank THIESSEN, wonende te Sint-Niklaas, Kuildamstraat 18 is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is beperkt tot de duur van diens medische activiteit. Zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

De heer Steven THIESSEN, wonende te Volmolenlaan 2, 3000 Leuven, wordt benoemd als opvolgend statutair zaakvoerder. Hij zal, onder voorwaarde van lidmaatschap bij de Orde van Geneesheren, de heer Frank THIESSEN opvolgen, bij diens overlijden, indien deze omwille van medische redenen onbekwaam wordt bevonden om zijn wil te uiten of bij het ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, waardoor deze in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat naar behoren uit te oefenen, en aldus de vennootschap te besturen."

ELFDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel dertien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts, persoonlijk aansprakelijk zijn."

TWAALFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de volmachten. Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel veertien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, die gezien het doel van de vennootschap tevens artsen moeten zijn, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer niet- " medische handelingen of tot een reeks van niet-medische handelingen."

DERTIENDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -- GEVOLGEN

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de beëindiging van het mandaat als zaakvoerder en de gevolgen.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel vijftien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL VIJFTIEN  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklanng of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), mits inachtname van de bepalingen inzake de statutair zaakvoerder-opvolger zoals voorzien in artikel twaalf van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien."

VEERTIENDE BESLUIT BIJEENKOMST, BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de bijeenkomst en bijeenroeping van de algemene vergadering.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel achttien van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

" ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST -- BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand november om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten, Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld,

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verfeden,

Vraagrecht voorafgaand algemene vergadering

De bestuurders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hetzij per gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per e-mail (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld door de vennoten die in voorkomend geval voldoen aan de door de statuten voorgeschreven formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten, een en ander conform artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag voor de algemene vergadering ontvangen.

VIJFTIENDE BESLUIT  STEMRECHT, VERTEGENWOORDIGING OP EN VERLOOP VAN DE

ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande het stemrecht, de

vertegenwoordiging en het verloop van de algemene vergadering.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van de artikelen negentien en eenentwintig

van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT -- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere

vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen."

"ARTIKEL EENENTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden, Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, tenzij de gevallen waarin de wet, de medische deontologie of de statuten een bijzondere meerderheid voorschrijven,

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder."

ZESTIENDE BESLUIT ONTBINDING, VEREFFENING EN VERDELING LIQUIDATIESALDO

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding, vereffening en verdeling van het liquidatiesaldo.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel vijfentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst;

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING -- VERDELING LIQUIDATIESALDO Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Voor zover de vennootschap de uitoefening van de geneeskunde als doel heeft en voor de vennootschap tijdens haar vereffening als doel behoudt de uitoefening van de geneeskunde, dient de vereffenaar verplicht een arts te zijn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conolusies;

4° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

5° De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZEVENTIENDE BESLUIT  GESCHILLENBESLECHTING

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de geschillenbeslechting, Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel zesentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"ARTIKEL ZESENTWINTIG  GESCHILLENBESLECHTING

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Aile deontologische geschillen zulten voorgelegd worden aan de bevoegde Orde der Geneesheren."

ACHTTIENDE BESLUIT  PLICHTENLEER -- STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de plichten leer en

statutenwijzigingen.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel negenentwintig van de statuten te

schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

y F

t

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"ARTIKEL NEGENENTWINTIG -- PLICHTENLEER  STATUTENWIJZIGING

Iedere vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door' de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld, Deze bepalingen maken integraal deel uit van de statuten.

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad."

NEGENTIENDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

TWINTIGSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

EENENTWINTIGSTE BESLUIT  VOLMACHTEN

De heer Frank THIESSEN, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan

de bedienden en/of aangestelden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, BTW BE 0459.609.556, RPR Leuven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014 : DET000107
20/01/2015 : DET000107
01/02/2013 : DET000107
30/01/2012 : DET000107
17/01/2011 : DET000107
04/02/2010 : DET000107
05/02/2009 : DET000107
25/01/2008 : DET000107
18/01/2008 : DET000107
29/01/2007 : DET000107
20/01/2006 : DET000107
14/01/2005 : SNT000107
05/01/2004 : SNT000107
24/01/2003 : SNT000107
22/01/2002 : SNT000107
11/01/2001 : SNT000107
11/01/2016 : DET000107
01/01/1995 : SNT107
01/01/1993 : SNT107
01/01/1992 : SNT107
01/01/1992 : SNT107
20/08/1988 : SNA3386

Coordonnées
DR. THIESSEN ANESTHESIE

Adresse
KUILDAMSTRAAT 18 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande