DR. TOON SABBE, HEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TOON SABBE, HEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.266.152

Publication

12/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Offle In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

UI1L~i~u~~u~~~uuMM

*13107 11

NEERGELEGD

0 3 JULI 203

BANK VAN

KOOPUMNDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0841.266.152

Benaming

(voluit) : Dr. Toon Sabbe, Heelkunde

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Albertlaan 44/A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van de bijzonder verslagen van het bestuursorgaan d.d. 18 oktober 2012 en van de controleverslagen d.d. 18 oktober 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle,

Toon Sabbe, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0274-011
05/12/2011
ÿþ eend 2.0

Z g _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 ii0V. 2011

rZ.F.C,ln

KOOPH.ANiw.n 'Et ENT

r

bq IlI II I1 1I 1ll1 1II 11I! Ii 111

E St " iiieaass*





Ondernemingsnr : pV1-1. 26 " iÇ2

Benaming

(voluit) : Dr. Toon Sabbe, Heelkunde

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Albertlaan 44 la

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 21 november 2011, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Dr. Toon Sabbe, Heelkunde".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Koning Albertlaan 44./I

3. Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

4. Vennoten  oprichter(s).

De Heer SABBE Toon Comeel Maria, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd eenenzeventig,

echtgenoot van Mevrouw Counye Nadia Nelly, wonende te 9990 Maldegem, Koning Albertlaan 4.4. "

5. Kapitaal  samenstelling.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR); en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

6. Doel.

Het uitoefenen van de gespecialiseerde geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van algemene heelkunde, hart-en vaatchirurgie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline; dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake psychotherapie, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

- het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assisten-tie aan patiënten.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel : het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer ais goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt: onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de: aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unamiteit van stemmen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die

artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen af-

gesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles

rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

7. Bestuur  salaris - Vertegenwoordiging.

7.1. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die arts is. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor een of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

7.2. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als arts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis-en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

7.3. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

8. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of

op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur (16h).

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

10. Winstverdeling.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de ven-pootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter ver-gadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders) in functie. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te

~

worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

12. Deontologie.

De arts - vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Ge-neesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Bij meerderen vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. De vennoot, geschorst in het recht van de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch één der vennoten noch de vennootschap mogen gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de Provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten, wordt benoemd: de Heer Sabbe

Toon, wonende te 9990 Maldegem, Koning Albertiaan 44/A.

De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen haar benoeming zou verzetten.

2. Eerste jaarvergadering -eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien, om zestien uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds de datum van oprichting.

5. Huishoudelijk Reglement

Als enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "Dr. Sabbe Toon, Heelkunde", verbindt voornoemde Heer Sabbe Toon er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die, de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn geleverde prestaties.

6. Volmacht

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dedecker Accountants", met zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Lombardsijdelaan 110/B, vertegenwoordigd door de Heer Dedecker Tom, accountant-belastingconsultent of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en niet het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 21/11/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden C21 het" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DR. TOON SABBE, HEELKUNDE

Adresse
KONING ALBERTLAAN 44 A 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande