DR. VANDEVYVER VINCENT, RADIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VANDEVYVER VINCENT, RADIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.750.729

Publication

06/04/2012
ÿþMod Word 11.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ZRGELEGD

Ondernemingsnr : G.L}Lt

Benaming

(voluit) : Dr. VANDEVYVER VINCENT, Radiologie

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9881 AALTER-BELLEM, Lotenhullestraat 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ER BLIJKT UIT een akte, verleden voor notaris Tom de SAGHER ter standplaats Evergem, op 22 maart 2012, met als registratiere-laas : "Geregistreerd te GENT 6 de 23 MRT 2012 boek 191, blad 100, vak 15. zeven rollen, geen verz. Ontvangen : VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE.", dat er door :

De heer VANDEVYVER Vincent Didier Oscar Jules, doctor in de genees-, hee!- en verloskunde en erkend radioloog, geboren te Gent op 19 september 1977, ongehuwd en wonend te 9881 Aalter-Bellem, Lotenhullestraat 110 (Identiteitskaart nummer 591-1055592-43  Nationaal nummer 77.09.19-041.02).

Welke comparant verklaard heeft geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben Ingediend bij de bevoegde ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Vorm  Naam ; De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap opgericht als een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspra-kelijkheid.

Zij draagt de naam van ; "Dr. VANDEVYVER VINCENT, Radiolo gie".

De naam moet steeds door de woorden "Besloten Vennootschap met Be-perkte Aansprakelijkheid" of de

initialen "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

2. Zetel : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9881 Aalter - Bellem, Lotenhullestraat 110.

3. Maatschappelijk doet : De vennootschap heeft tot doel

Het bevorderen van de beoefening van de volledige praktijk geneeskunde met specialisatie radiologie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer en dit als hoofdzakelijk doel.

Dit omvat

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secreta-riaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde activiteit ;

- de aankoop, het huren en verhuren en lof in leasing geven of nemen van alle medische apparatuur en begeleidende accom-modaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige materiële infrastructuur; om deze rechtstreeks ter beschikking te stelten van de arts-vennoot ;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipli-ne, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel na-streven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, ei-gen onroerende goederen verwerven en het beheer uitoefenen over alle roeren-de en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaar-de evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikke-len van welke commerciële activiteit ook, De vennootschap mag alle onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen, inrichten, hetzij in volle eigendom, hetzij in naakte eigendom, hetzij in al of niet tijdelijk vruchtgebruik, hetzij via recht van opstal, als investeringsgoederen om zelf te gebruiken of te verhuren aan derden en dit in binnenland en buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

z 7 -03- 2912

'RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

uI1Ii" 1uiimu06978

uiuui~u6uii

2"

bet a~

Be Sta'

uii

Bijlagen-bij-het Belgisch-Staatsbiitl = O6/O4/2012 - Annexes du 1VIoniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

4. Duur De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang vanaf heden.

5. Kapitaal : Het volledig kapitaal bedraagt Achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 SUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aan-delen met stemrecht zonder nominale

waarde.

6. Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering :

Tot verhoging of tot vermindering van het geplaatste kapitaal kan alleen worden besloten door een

buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris.

in geval een kapitaalverhoging enige materiële niet geldelijke inbreng om-vat, maakt een bedrijfsrevisor een

verslag op naast een bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Kapitaalverhoging kan geschieden door omzetting van reserves.

7. Statuut van de aandelen.

De aandelen zijn ten overstaan van de vennootschap ondeelbaar en on-splitsbaar, De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeel-de of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

8. Regeling van overdracht van aandelen.

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschre-ven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn volledige praktijk geneeskunde zal uitoefenen, en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respec-tieve activiteit In de vennootschap. Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

9. De overgang van de aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennoot-schap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen, naar aanleiding van haar over-lijden, niet overgaan op een ander persoon dan op een andere arts, ingeschre-ven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, en dit op straffe van nietigheid. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts kan het doel der vennootschap niet meer verwezenlijkt worden en blijft de bedrijvigheid beperkt tot het bestuur en het in stand houden van de goederen van de vennootschap,

De erfgenamen, legatarissen en / of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden vennoot mits éénparige goedkeuring van de bestaande vennoten. Diegenen die deze goedkeuring niet bekomen, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. De waarde wordt bepaald in artikel twaalf van de statuten.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en / of rechthebbende de vereis-te hoedanigheid bezit, wordt tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkel persoon, die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen.

10. Waardebepaling van de aandelen bij overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdende met de re-serves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waarde-verminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

De waarde van het aandeel zal bij ontstentenis van akkoord, bepaald warden volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door een accountant, lid van het "Instituut der Accountants en Belastingsconsu-lenten " ("I.A.B.")

Bij onenigheid zal de waarde bepaald worden door twee accountants, Ie-den van het "Instituut der Accountants en Belastingconsulenten" ("LA.B.").

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij meningsverschillen tussen deze twee accountants zal door een deskundige beslist worden die, op verzoek van de meest gerede partij aangewezen wordt door de bevoegde rechtbank van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van deze deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen bin-nen de zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

11. Aansprakelijkheid van de arts-vennoot

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfou-ten. De arts die een patiënt

behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprake-lijkheid van de vennootschap dient

eveneens verzekerd te zijn.

12, De algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene ver-gallering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden onderte-kend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

a. Bijeenkomst van de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de vennootschap gaat ieder jaar door op de laatste maandag van de maand juni om

twintig uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke

feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

b. Bevoegdheid van de algemene vergadering

A. De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter

zake van :

- de vaststelling van de jaarrekening;

- bestemming van de beschikbare winst;

- benoeming van commissaris(sen);

- vaststelling van het salaris van de commissaris zo deze functie door de arts zelf niet wordt waargenomen; - bepalen van de vergoeding aan de arts-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn;

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen met een quo-rum en besluiten met een

meerderheid zoals door de wet, de medische deonto-logie of de statuten bepaald.

B. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen,

c. Notulen

De notulen van de algemene en bijzondere vergadering worden onderte-kend door de vennoot zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd warden.

13. Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door een vennoot die arts-vennoot is.

Het mandaat van zaakvoerder geldt voor de duur van zijn medische activi-teit. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur : de heer VANDEVYVER Vincent Didier Oscar Jules, wonend te 9881 Aalter-Bellem, Lotenhullestraat 110.

14. Controle

Controle gebeurt door de commissaris, voor zover wettelijk verplicht.

De enige vennoot kan binnen de perken van de wet alle bevoegdheden van een commissaris uitoefenen.

Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het.

15. Kwijting aan de zaakvoerder en commissaris

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting wor-den verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

16. Salaris

Onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, wordt het mandaat van arts-zaakvoerder al dan niet

bezoldigd. De arts wordt voor zijn medische activitei-ten volgens de regels en gebruiken op een normale manier

vergoed.

Zo de enige vennoot arts de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor die taak al dan niet vergoed.

17. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

18. Begin en einde boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig decembervan ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in de artikelen 95 en 96 van Vennootschappenwet.

19. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kos-ten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt, van de netto winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van deze uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de vaste activa zoals blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto winst zal aangewend worden :

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens

aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap

in te dekken tegen onvoorziene risico's;

21 tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergade-ring bij eenvoudige meerderheid der

geldig uitgebrachte stemmen geregeld,

De zaakvoerder heeft, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen ter zake, het recht om interim-

dividenden uit te keren.

20. Ontbinding  Vereffening : De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere algemene vergadering,

Wanneer naar aanleiding van geleden verliezen het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste Twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastge-steld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 332 en volgende van het Wetboek van Vennoot-schappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappe-lijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénvierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

is de algemene vergadering niet overeenkomstig voormeld de artikelen 332 van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

21. Benoeming van vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars dienen arts te zijn. Dergelijke benoeming als vereffenaar wordt van rechtswege toegekend aan de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder arts-vennoot.

Te dien einde beschikt de vereffenaar over de meest uitgebreide be-voegdheid toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaar.

Bij toepassing van artikel 181-183 van het Wetboek van Vennootschap-pen, dient het voorstel tot vrijwillige ontbinding te worden voorafgegaan door een verslag van de raad van bestuur, waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud is gevoegd. Een bedrijfsrevisor of een externe accountant maakt hierover verslag op.

Bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar jaarlijks een jaarrekening voor te leggen aan de algemene vergadering. De jaarrekening dient tevens gepubliceerd te worden.

22. Kennisgeving van wijzigingen

Iedere wijziging aan onderhavige statuten dient voorafgaandelijk te wor-den medegedeeld aan de

Provinciale Raad,

23. Deontologie

De arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Orde van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde van de Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

24. Wijziging

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de huidige statuten, wordt ver-wezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen en de medische plichtenleer.

De beschikkingen in deze akte welke strijdig zouden zijn met de gebie-dende voorschriften van deze wetten

worden geacht niet geschreven te zijn, zonder evenwel de nietigheid van deze akte tot gevolg te hebben.

25. Veroordelingen

ledere vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mag haar gedurende de straftijd doen vervan-gen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voor-noemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven,

26. OVERGANGSBEPALINGEN

a. Afsluiting van het eerste boekjaar

a !

r

' Voor-1-4

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar begint op 01 januari 2012 en wordt afge'slo'ten op 31 december 2012.

b. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien (2013).

C. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op :

- Het verplicht distinctief karakter der maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen,

- Het feit dat elk goed aan de oprichter toebehoort, aan een bestuurder of aan een persoon die vennoot van de maatschappij zou worden, en dat de vennoot-schap het voornemen zou hebben te verwerven binnen eert termijn van twee jaar vanaf haar oprichting, voor een tegenwaarde die ten minste gelijk is aan éénitiende van het onderschreven kapitaal, het voorwerp moet uitmaken van een verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders en van een door deze laatste opgesteld rapport.

- Artikel 1422 van het Burgertijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het maatschappelijk vermogen.

D. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 13 bis Vennootschappenwet de verbintenis-'sen overneemt, die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01 januari 2012.

E. Kosten

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, die ten laste van de vennootschap vallen

wegens haar oprichting, bedragen ongeveer Tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR).

F. Machten

De zaakvoerder verklaart om kantoor Claeys-Dekeyser, met kantoor te 9000 Gent, Jan Verspeyenstraat 12, de nodige machten te verlenen met het oog op het verrichten van de formaliteiten inzake de inschrijving van de vennoot-schap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

G. Bekwaamheid van partijen

De comparant verklaart bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde

rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het

leven zou kunnen roepen, zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopige

bewindvoerder, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

Notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd

* Afschrift van de oprichtingsakte dd. 22.03.2012 met aangehecht bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 26.08.2015 15481-0140-011

Coordonnées
DR. VANDEVYVER VINCENT, RADIOLOGIE

Adresse
LOTENHULLESTRAAT 110 9881 BELLEM

Code postal : 9881
Localité : Bellem
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande