DR.MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK W., UROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK W., UROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.639.983

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0504-013
07/10/2014
ÿþ4à"

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsblaq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

moci11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0821.639.983

DR. MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK W., UROLOGIE

Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Steenaardestraat 9

9051 Gent (Sint-Den ijs-Westrem)

ONTBINDING EN VEREFFENING

.;

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte !: aansprakelijkheid "DR. MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK W. UROLOGIE", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 9 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 10 december 2009), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Beel-De Brauwerel !i te Gent op negentien september tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerders voorgelezen. Dit verslag geeft een omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op 12 september 2014, ookl opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

* De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onderi de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans Partners-Bedrijfsrevisoren" kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, over de staat van! activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

;i De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181,i paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt:

!i "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,i heeft het bestuursorgaan van de BV OVV BVBA DR. MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK W., UROLOGIE een boekhoudkundige staat per 12 september 2014 opgesteld, die,! il rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal: opgeeft van ¬ 412.938,30 en een netto-actief van ¬ 406.179,14.

Het voorstel tot vereffening is ingegeven door het feit dat geen activiteiten meer zullen worden iontwikkeld.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het !BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

;i Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan' :! op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet, geconsigneerd werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

NEERGELEGD

26 SEP. 201ii

RECHTBieltle,VAN

KOOPHAN elIFBMWGENT

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte:

*14182234*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke' professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 19 september 2014"

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen en op de staat van activa en passiva geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten. De algemene vergadering heeft besloten zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van het verslag, en zij heeft deze verslagen en de staat van activa en passiva volledig goedgekeurd.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf negentien september tweeduizend veertien,

* Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, de heer Willem Oosterlinck, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 9, en mevrouw Margarete Mortier, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerders van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht.

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er geen passive zijn luidens de voormelde staat van activa en passiva, met uitzondering van de belastingsschuld ten belope van 6.759,16 euro, welke na de opmaak van de staat, zijnde op 15 september 2014 werd voldaan. De algemene vergadering heeft eveneens vastgesteld dat aile vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, heeft de vereffening voor afgesloten verklaard en heeft vastgesteld dat de vennootschap vanaf negentien september tweeduizend veertien definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de resterende activa gebeurde door de vennoten zelf, aan wie de activa werden toegekend.

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

* De algemene vergadering heeft bevestigd dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit,

* De algemene vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar op het adres van en door de heer Willem Oosterlinck en mevrouw Margarete Mortier, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 9.

* Er werd bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Accountants", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40 en aan haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en aile formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

* Er werd beslist om aan de heer Willem Oosterlinck, voornoemd, met recht van

indeplaatsstelling, de nodige machten te verlenen, tot het uitvoeren van de genomen beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 19/09/2014, met bijzonder

verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0036-012
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0191-012
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11327-0345-013

Coordonnées
DR.MORTIER M., RADIOLOGIE EN DR. OOSTERLINCK…

Adresse
STEENAARDESTRAAT 9 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande