DRINKS FOR PARTY PEOPLE, AFGEKORT : DFPP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRINKS FOR PARTY PEOPLE, AFGEKORT : DFPP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.624.062

Publication

18/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/12/2011
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 84-4 6 2.4 0G42_

Benaming

(voluit) : DRINKS FOR PARTY PEOPLE

(verkort) : DFPP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kwatrechtsteenweg 28 te 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op 6 december 2011,

DAT"

ER DOOR

de heer LOYENS Jurgen Hugo Jean Marie, wonende te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 28, ongehuwd. Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : DRINKS FOR PARTY PEOPLE, afgekort 'DFPP'

3) ZETEL : te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 28.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

-De groot- en kleinhandel, de vervaardiging van voedingsmiddelen en alle soorten dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch in alle mogelijke verpakkingen zoals daar zijn, flessen, brik, blik, enz.

-De groot- en kleinhandel, de huur en verhuur, de productie van alle soorten machines en toestellen in verband met horeca zoals tapmachines, tenten, togen, koel en verwarmingstoestellen, enz.

-Het organiseren, de promotie, uitvoering en adviesverlening van alle evenementen en festiviteiten zoals sport, cultuur, business, enz. zowel in binnenland als buitenland zowel voor eigen rekening als voor derden.

-De uitbating van drankgelegenheden in het algemeen, con-sumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement.

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes zowel voor eigen rekening als voor derden via de verschillende media. Aan en verkoop, huren en verhuren en vervaardiging van alle promomateriaal in het algemeen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, in-schrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend

zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Op deze aandelen wordt door de oprichters ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

de heer LOYENS Jurgen, voornoemd, brengt in in speciën achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),

onderschreven in honderd zesentachtig (186) aandelen;

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Voormelde inbreng werd ten bedrage van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

de heer LOYENS Jurgen voornoemd.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. Zij kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III II 1119111~I~n11811116Ve

*11190762*

be a BE Sta

GRI1-FiE R C iT'~-" I\K

VAN KOOPT-': ;,!DEL

0 8. 12, 2011

DENDEM N D E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen, met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap

of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op 12 juni om zeventien (17.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de

eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering

worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de

zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist.

13) VOLMACHT:

De vennoten beslissen voor onbepaalde duur een bijzondere volmacht te verlenen aan KDCA, Heist-Goorstraat 49/1 te 2220 Heist-op-den-Berg, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRINKS FOR PARTY PEOPLE, AFGEKORT : DFPP

Adresse
KWATRECHTSTEENWEG 28 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande