DRL COMM.V.

Société en commandite simple


Dénomination : DRL COMM.V.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 479.513.560

Publication

14/01/2014
ÿþ!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

O? -Ui- 2014

:LG~SGH STARTS ,L.

Voorbehoud(

aan he

Belgisc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0479.513.560

Benaming

(voluit) : Drl COMM.V.

(verkort) :

I~

r' RECHTBANK VAN

KOOPHAffliffe GENT

2 6 DEC. 2013

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WILLEMSDORP 20 TE 9840 DE PINTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING -- SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op TWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap Drl (volgens publicatie DrL) COMM.V., waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9840 De Pinte, Willemsdorp 20, ondernemingsnummer 0479.513.560, RPR Gent, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 14 december 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap DrI (volgens publicatie DrL).

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Het besluit van mevrouw Estella Verschueren, handelend in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, opgemaakt op 15 december 2013, luidt letterlijk als volgt:

"8 BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap 'DrI Comm.V.' een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 90.056,63 EUR en een netto-actief van 78.040,82 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van een realisatie.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er dient evenwel een voorbehoud geformuleerd te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijke fiscale en sociale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud, kan door ondergetekende gesteld worden dat, de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 30 november 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Met huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap "Dr] Comm.V." en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Lochristi, 15 december 2013

(getekend)

Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

Vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor (A-00651y'

In aansluiting worden de volgende documenten aan de instrumenterende notaris overhandigd om neergelegd te worden in het vennootschapsdossier en ter neerlegging op de bevoegde griffie:

- het verslag van de zaakvoerder, met daarbij gevoegd de staat van activa en passiva waarvan hoger sprake;

- het verslag van genoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de gewone commanditaire vennootschap Dr! (volgens publicatie DrL) te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat er thans geen (vreemde) passiva meer aanwezig zijn in de vennootschap.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen en stelt vast dat alle vennoten heden aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beschouwt de vereffening als beëindigd, en de vennootschap houdt definitief op te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 9840 De Pinte, Willemsdorp 20.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal,

-verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding-vereffening met staat van actief en passief,

-verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/02/2003 : GEA028486

Coordonnées
DRL COMM.V.

Adresse
WILLEMSDORP 20 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande