DRS. DEPAEPE-LATOIR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. DEPAEPE-LATOIR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.445.152

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.11.2014, NGL 22.12.2014 14700-0124-014
11/03/2013
ÿþ Moa Word 11.1

c » In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



liii~i~iii lula

1 bef

as

Be Sta

NEERGELEGD

~....~., _

2 s FEB. 2813

RECHTBANK VAN

KOOPHANS tIfttfl GENT

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0502445152

Benaming

(voluit) : Drs. Depaepe-Latoir

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwaadbeek 43, 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor voorzien bij artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de quasi-inbreng iin de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Drs, Depaepe-Latoir,

Yves Depaepe

Zaakv

Pàefr r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2013
ÿþmod 11.1

Lhl11i e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

iu







Ondernemingsnr : ~) )"   .4 ' --t ç.

Benaming (voluit) : Drs. Depaepe-Latoir (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwaadbeek 43

9860 Oosterzele

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 7 januari 2013, neer te; leggen ter registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; .; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens:

Oprichter

1/ de heer DEPAEPE Yves, geboren te Deinze op 3 maart 1978, nationaal nummer 78.03.03-433.69,1 identiteitskaartnummer 591-1278145-78, ongehuwd,

21 mevrouw LATOIR Annelies Urbain Esther, geboren te Aalst op 22 april 1978, nationaal nummer 78.04.22-290,37, ongehuwd ,

;! samen wonende te 9860 Oosterzele, Kwaadbeek 43.

Vorm - naam

i; De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van eens besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort b.v.b.a., opgericht onder de naam; "Drs. Depaepe-Latoir".

Maatschappelijke zetel

;i De vennootschap heeft haar zetel te 9860 Oosterzele, Kwaadbeek 43. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s). De verplaatsing van de zetel is voorafgaandelijk aan de provinciale! Raad der Orde mee te delen.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is volledig onderschreven en volgestort ten beloop van 2/3 of ¬ 12.400,00 (twaalfduizendvierhonderd euro). Het is! ;! vertegenwoordigd door 186 aandelen reet elk een nominale waarde van ¬ 100,00 (honderd euro). Het; kapitaal wordt in speciën gestort.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is; ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, door:

;;1. de heer Depaepe Yves voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten! belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

2. mevrouw Latoir Annelies voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten; belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 6E31!

;,1430 8551 0655 bij de bank Fintro, geopend ten name van de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door; voornoemde instelling op 3 januari 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De volledige medische beroepsactiviteit door de orthopedisch chirurg-vennoot of de huisarts-; vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap rekening houdend met de regelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

f 41AIi, 2K3

RECí-Iteb~.IgC VAN Kn,^>"fï ~\-n J TE GENT

mod 11,7

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de orthopedisch chirurg-vennoot of de huisarts-vennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, en hun volledige medische activiteiten in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De geneesheer-vennoot dient een billijke vergoeding te ontvangen voor zijn prestaties zonder dat deze rechtstreeks mogen gekoppeld worden aan de erelonen van de door hem geleverde prestaties.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de orthopedisch chirurg-vennoot of de huisarts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten; evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

5. De mogelijkheid te scheppen om de orthopedisch chirurg-vennoot of de huisarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren of structuurwijzigingen doorvoeren die rechtstreeks nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds orthopedisch chirurg-vennoot of huisarts-vennoot moeten zijn.

Tot statutaire zaakvoerder worden voor de duur van 10 jaar benoemd de heer Depaepe Yves en mevrouw Latoir Annelies, beiden voornoemd, die verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden ander de bevestiging niet getroffen te zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij (zij) kan (kunnen) de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De duur van het mandaat wordt in ieder geval beperkt tot 10 jaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Gewone, buitengewone en algemene vergadering

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de derde donderdag van november om 20 uur ter zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur, Boekiaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar

a) worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede een jaarrekening, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen;

b) stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid;

dit alles overeenkomstig artikel 95 en volgende Wetboek van Vennootschappen (en voor zover de

vennootschap daaraan onderworpen is).

Bestemming van de winst  reserves

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot

dat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van

stemmen.

Met eenparigheid van stemmen kan deze aldus beslissen reserves (beschikbare of niet-beschikbare)

aan te leggen, die echter het maximumbedrag van één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro niet

mogen overschrijden.

Voor de ingebrachte kapitalen mag enkel een normale intrest aangerekend worden.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. Eerste gewone algemene vergadering ;

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

2. Eerste boekjaar

Wet eerste boekjaar is begonnen op heden en zal eindigen op 30 juni 2014 met dien verstande dat het

alle verrichtingen zal omvatten die sinds 01 januari 2013 voor rekening van de vennootschap in

oprichting werden gedaan, bij toepassing van artikei 13bis van de vennootschapswet.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd

- de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 12.02.2016 16044-0245-014

Coordonnées
DRS. DEPAEPE-LATOIR

Adresse
REIGERSTRAAT 33 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande