DRUMDRUM

Association sans but lucratif


Dénomination : DRUMDRUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 837.760.690

Publication

22/07/2013
ÿþMDD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0837.760.690 Benaming

(voluit) : DRUMDRUM



NEERGELEGD

1 I JUL1 2013

RECEtiK VAN

KOOPHAMEL TE GENT

III

*13113947*

E

5~

b

Annexes d'ü 1Vlonifeur1iêrgë

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zebrastraat 28/002, 9000 Gent

Onderwerp akte : OVERBRENGING VAN DE ZETEL VAN DE VERENIGING

De Raad van Bestuur dd. 22 april 2013 heeft beslist, met algemeenheid van stemmen, om niet ingang van 1 mei 2013 de zetel van de vereniging over te brengen naar Kerkstraat 214 te 9050 Ledeberg.

Aan de heer Frans De Bruyn, Klaprozenlaan 3N102, 8450 Bredene werd volmacht verleend om voor de wettelijke publicatie van deze beslissing te zorgen.

Opgemaakt te Gent, op 10 juli 2013.

Frans DE BRUYN

Lasthebber

fei.et.yele~ X. y. B. otye. ~07~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ï1111!!Mt111!1

2011

3.(00 444.ie g G "' ~1

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O g 3 . 460. G 9b

Benaming

tvoluit) : DRUMDRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : ZEBRASTRAAT 28 BUS 002, 9000 GENT

Onderwerp akte : Oprichting

Op 22 juni 2011 hebben Creyf Jurgen, Driesheide 44, 2980 Zoersel: Dousselaere Davy, Schauwegemstraat, 68, 9090 Melle en Miroir David, Zelliklaan 47, 8400 Oostende een vereniging zonder winstoogmerk opgericht waarvan zij de stichtende leden zijn en de statuten zijn als volgt :

Art 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: " Drumdrum".

Art. 2. De vereniging heeft haar zetel te 9000 Gent, Zebrastraat 28/002, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent. Hij kan door beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd mits publicatie in het; Belgisch Staatsblad.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel muzikanten aan te bieden voor multi-culturele, multi-mediale, artistieke en recreatieve manifestaties, evenementen, projecten en/of cursussen alsook het organiseren van dergelijke manifestaties ter bevordering van de sociaal-culturele, educatieve, artistieke en algemene informatieve ontwikkeling. De vereniging is erop gericht haar activiteiten zowel op nationaal als internationaal vlak uit te: oefenen, zodoende de interculturele uitwisseling op haar werkterrein te bevorderen. Het werkterrein van de; vereniging omvat de beeldende en audiovisuele kunsten, theater, dans, muziek en alle vormen van spektakel,: podiumkunsten en locatietheater in de culturele, artistieke, recreatieve en sociale sfeer. Het werkterrein is. tevens onvoorwaardelijk uitbreidbaar naar aangrenzende domeinen.

ln die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat: de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel. Zij kan medewerking verlenen in elk, gelijkaardig doel als het hare. Haar leden mogen activiteiten organiseren ter verwerving van de financiële: middelen die nodig zijn bij de verwezenlijking van de gestelde doelen.

Art. 4. De vereniging heeft een onbeperkte duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. Art. 5. De vereniging heeft effectieve en aansluitende leden.

' Art. 6. Er zijn minstens drie effectieve leden, namelijk de stichtende leden en al wie door de raad van'

bestuur met een tweederde meerderheid wordt toegelaten.

Deze aansluiting gebeurt door het betalen van een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag ervan wordt vastgesteld

door de Algemene Vergadering.

Art. 7. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting of overlijden. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, geadresseerd aan de voorzitter van de raad van" bestuur. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederdemeerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, alsook de erfgenamen van een overleden lid, kunnen betaalde bijdragen niet terugvorderen, en hebben geen aanspraak op het bezit van de vereniging.

Art. 8. De vereniging kan toegetreden leden of ereleden aanwerven. Deze worden niet aangezien als, effectieve leden van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 9. De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. De toegetreden leden en ereleden maken geen deel uit van de algemene vergadering.

Art. 10. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor: de wijziging van de statuten; benoeming en afzetting van bestuurders; benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging; kwijting aan de bestuurders en de commissarissen; vaststelling van de jaarlijkse bijdrage; goedkeuring van de begroting en de rekening; ontbinding van de vereniging; uitsluiting van een lid; omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Art. 11. Er zal jaarlijks, in de maatschappelijke zetel, een algemene vergadering gehouden worden op een dag en uur te bepalen door de raad van bestuur. Alle leden moeten ertoe uitgenodigd worden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste eenvijfde van de leden van de verening.

De bijeenroeping geschiedt ten minste 8 dagen voor de vergadering bij gewone brief, zowel voor de gewone ais voor de buitengewone vergadering. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, alsook de agenda.

Art. 12. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, aangesteld bij gewone meerderheid der stemmen.

Art. 13. Een door de voorzitter aangewezen secretaris neemt de notulen op in een register dat ondertekend wordt door de voorzitter van de vergadering en een lid van de algemene vergadering.

Art. 14. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de aanwezigheden en de onthoudingen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Over de wijzigingen van de statuten kan slechts beraadslaagd worden op voorwaarde dat de wijziging op de agenda voorkomt, en mits naleving van de wet van 27 juni 1921.

Art. 15. De vereniging wordt beheerd door de raad van bestuur, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Het aantal bedraagt maximum 5 leden en de raad kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art. 16. De raad van bestuur vergadert na uitnodiging door de voorzitter of op verzoek van een bestuurder. De notulen worden behouden in een daartoe bestemd register, ondertekend door de voorzitter en bestuurder. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid der stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 17. De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden inzake daden van beheer en beschikking, noodzakelijk voor de verwezenlijking van het doel van de vereniging.

Art. 18. Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Bestuurders, die blijkens de raad optreden, moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enigerlei machtiging.

Art. 19. De vergoeding der bestuurders wordt door de raad van bestuur vastgesteld op basis van de begroting van het komend boekjaar.

Art. 20. Het dagelijks bestuur wordt waargenomen door één of meer door de raad van bestuur aangeduide personen. Deze verzorgen de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling, en tekenen namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen.

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt vanaf 1 januari tof en met 31 december, met uitzondering van het eerste jaar, dat loopt van de datum van oprichting tot 31 december 2011.

Op 31 december worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. Deze worden ten laatste zes maanden na het afsluiten van het boekjaar aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Art. 22. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging.

Art 23. Tot de ontbinding van de vereniging zal beslist worden door de Algemene Vergadering op de wijze bepaald door de wet.

Art. 24. In geval van vrijwillige vereffening zal de raad van bestuur een vereffenaar of vereffenaars benoemen.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 25. In geval van vervroegde ontbinding beslist de algemene vergadering

betreffende de bestemming der goederen en waarden van de ontbonden vereniging, na betaling van het

passief.

Art. 26. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk. Worden benoemd als eerste bestuurders, die aanvaarden:

Creyf Jurgen, Driesheide 44, 2980 Zoersel

Dousselaere Davy, Schauwegemstraat 68, 9090 Melle

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghyset en De Lombaerde Accountancy en fiscaliteit, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099.

. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Gent, 22 juni 2011.

Creyf Jürgen

Bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd : Statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-bèhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRUMDRUM

Adresse
ZEBRASTRAAT 28, BUS 002 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande