DURINVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DURINVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.887.625

Publication

21/10/2014
ÿþMod Worcl 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

NEERGELEGD

111»1111

- -

Ondernemingsnr (1) 56 3 eg-4- 62 5

Benaming

(voluit) DURINVEST

(verkort):

10 OKT. 2014

RECIYMINK VAN

KOPHDELTEGENT

Rechtsvorm cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bredestraat 130, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting DURINVEST CVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris BARBARA GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele, niet standplaats te Gent Sint-Denijs-Westrem, op 8 oktober 2014 voor registratie.

Vennoten:

1. De commanditaire vennootschap op aandelen "JAPAT", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Bredestraat 130, rechtspersonenregister Gent 0476.338.393.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen "JICAL", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Piste 6, rechtspersonenregister Kortrijk 0476.338.195.

3. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANPAT", met maatschappelijke zetel te 2627 Schelle, Koekoekstraat 72, rechtspersonenregister Antwerpen 0563.729356.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt 'DURINVEST".

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Bredestraat 130.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot hoofddoel het gemeenschappelijk beleggen van kapitaal in vastgoed.

Bijgevolg bestaat haar hoofdactiviteit erin te beleggen in vastgoed, dit wil zeggen, in onroerende goederen zoals gedefinieerd door de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk wetboek, in zakelijke rechten op onroerende goederen, in aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, in optierechten op onroerende goederen en in vastgoedcertificaten.

De vennootschap mag ook alle verrichtingen en studies uitvoeren die betrekking hebben op aile onroerende goederen zoals hierboven beschreven, en mag alle handelingen stellen die betrekking hebben op onroerende goederen, zoals de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de gemeubileerde verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeeigendom, zich inlaten met aile ondernemingen met een doel dat soortgelijk of aanvullend is aan het hare door middel van fusie of anderszins. En in het algemeen aile handelingen verrichten die rechtstreeks of. onrechtstreeks verbonden zijn met haar doel.

Als bijkomende of tijdelijke activiteit mag de vennootschap beleggen in effecten die hierboven niet omschreven zijn, en zij mag liquide middelen bezitten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

------- -   ,_

Op de laatste bil. van Luik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)-n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze In ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Bovenvermelde opsoinming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een variabel aantal aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt VIERENVEERTIGDUIZEND EURO (E 44.000100), en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, vertegenwoordigd door vierhonderdveertig (440) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is verdeeld in vierhonderdveertig (440) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven in speciën als volgt:

1. De comparant sub 1 heeft verklaard inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizend euro (E 12.000,00) waarvoor haar honderdtwintig (120) aandelen werden toegekend, volstort ten belope van zesduizend euro (E 6.000,00).

2. De comparant sub 2 heeft verklaard inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizend euro (E 12.000,00) waarvoor haar honderdtwintig (120) aandelen werden toegekend, volstort ten belope van zesduizend euro (E 6.000,00).

3. De comparant sub 3 heeft verklaard inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (E 20.000,00) waarvoor haar tweehonderd (200) aandelen werden toegekend, volstort ten belope van tienduizend euro (E 10.000,00).

De comparanten hebben verklaard dat het vast kapitaal is volgestort ten belope van tweeëntwintigduizend euro (E 22.000,00), hetzij de helft per aandeel.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DURINVEST" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven op 8 oktober 2014, dat aan de notaris werd overhandigd om aan de oprichtingsakte te worden gehecht.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

Vanaf de needegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap zal bestuurd worden door drie bestuurders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Alvorens de rechtspersoon benoemd kan worden, dient deze vaste vertegenwoordiger eveneens door de vennoten aanvaard te warden bij gewone meerderheidsbeslissing.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent

De vennootschap wordt in de handelingen en in rechte geldig vertegenwoordigd door het optreden van de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk handelend. Het bestuursorgaan kan bijzondere lasthebbers van de Vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De bijzondere lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, en dit onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven valmacht.

Winstverdeling:

Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

De betaling van de dividenden en tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door de algemene vergadering. De vergoedingen waartoe een algemene vergadering rechtsgeldig heeft besloten, dienen evenwel uiterlijk binnen de zes maand na de beslissing te worden uitbetaald.

Ontbinding en vereffening:

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging, en mits unanieme toestemming van aile aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of ter homologatie voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Welboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffe-ningsteiling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wei een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden ln één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Jaarvergadering vennoten:

De jaarvergadering komt bijeen elke tweede maandag van de maand september om 18.00u op de zetel van

de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Begin en einde van het boekjaar:

e

Het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgende jaar. -

Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte fer griffie

van de bevoegde rechtbank en eindigt op 31 maart 2016.

Benoeming

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid besloten de volgende bestuurders te benoemen, voor onbepaalde duur:

, 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAMAN', met zetel te 9800 Deinze, Bredestraat 130, met ondernemingsnummer 0459.120.794, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joost Callens, wonende te 9800 Deinze, Bredestraat 130;

, 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOCA", met zetel te 8790 Waregem, Piste 6, met ondernemingsnummer 0460.354.674, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Claudia Callens, wonende te 8790 Waregem, Piste 6;

3/ De genoemde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MANPAT, met zetel te 2627 Schelle, Koekoekstraat 72, met ondernemingsnummer 0563.729.356, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Lievens, wonende te 9970 Kaprijke, Eindeken 21.

De bestuurders zulten hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur is onmiddellijk bijeengekomen en heeft met unanimiteit beslist om, voor onbepaalde

duur, te benoemen tot:

1/ Voorzitter van de Raad van Bestuur.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAMAN', voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Joost Callens, voornoemd;

2/ Gedelegeerde bestuurders:

a/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JAMAN', voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Joost Callens, voornoemd;

b/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOCA', voornoemd, met ais vaste

vertegenwoordiger mevrouw Claudia Callens, voornoemd;

c/ De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `MANPAT', voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Jan Lievens, voornoemd.

VOLMACHT

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de heer Bert Niclaes, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 72, evenals aan zijn lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato S oktober 2014

Notaris BARBARA GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele, met standplaats te Gent  Sint-Denijs-Westrem.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Betgisct" staatsbla

Ondernemingsnr Benaming

(volut;

0563.887.625 DURINVEST

*15107032*





NEERGELEGD

I 14L1 2415

RECHTBArefi AN KOOPHANDEL TE GENT

J





(verkort)

R echtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bredestraat 130, 9800 Deinze, België

(volledig adres) Beëindiging bestuursmandaat

Onderwerp akte : Benoeming bestuursmandaat

Benoeming gedelegeerd bestuurder



De bijzondere algemene vergadering van 6 juli 2015 neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de venootschap, de BVBA Boca, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Callens Claudia.

Uit de notulen van de bijzondere vergadering van 6 juli 2015 blijkt eveneens dat met eenparigheid van stemmen benoemd wordt tot bestuurder van de vennootschap, mevrouw Callens Claudia, Piste 6, 8790 Waregem,

Uit de notulen van de raad van bestuur van 6 juli 2015 blijkt dat met unanimiteit beslist wordt om, voor onbepaalde duur, te benoemen tot bijkomende gedelegeerd bestuurder mevrouw Callens Claudia.

Gedelegeerd Bestuurder

BVBA Jaman

vertegenwoordigd door

Callens Joost

Op de laatste biz van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aantree van derden te vertegenwoordigen

Verso N,3an, en hcndtekenil q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DURINVEST

Adresse
BREDESTRAAT 130 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande