DVD GROUP

Divers


Dénomination : DVD GROUP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.287.622

Publication

02/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

LEfit E, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be uII

St



NEERGELEGD

21 MEI 2014

RECHTBArslieffAN

KOQPHANDELTF GFNT

Ondememingsnr : Benaming (voiuit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel Uit wijzigingsakte

Tekst: t.

0842.287.622 DVD Group

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Tonne 51, 9800 Deinze, België

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van mevrouw Mieke van Doren, wonende te 9800 Deinze, Opstal 11, tevens zal zij decharge krijgen voor haar mandaat.

Wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder met ingang vanaf heden de heer Dennis Duisters, wonende te Nederland, 5627 ET Eindhoven, Auvergnelaan 33.

Dennis G.G.J. Duisters

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik É vermelrfen : Ikecto : Naam e:ilitiâkfanlàFieki van de instrumenterende notaris, hetzij van --- - fres-Ci(cijn(iii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.01.2014, NGL 11.03.2014 14062-0560-009
31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 28.05.2013 13136-0148-009
12/01/2012
ÿþMaa Word 11.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'7.i^ :~.: if"`t~;L ` r ~d~

~. ~ _~~ ,~"_,~3

3 0 DEC. 2011

i ; w G'--:7 ;ï ~; ~-. K. VAN KOOr'I-~A~J'~~~~ I E GENT,'



Ondernemingsnr: Q4 agi G~.a

Benaming

(voluit) : DVD GROUP

(verkort) :

1H11 I I1U U II IUI1 liai

*12010297*

V

beh

aa

Bel

Stat

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, De Tonne 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Xavier Van den Weghe, op 12 december 2011, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Deinze op 19 december 2011. Boek 505 Blad 57 Vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent.", dat:

1) Mevrouw VAN DOREN Mieke Victor Pia Theo, geboren te Brugge op 24 juli 1967, wonende te 9800 Deinze, Opstal 11.

2) De Heer DUISTERS Wilhelmus Johannes Elisabeth Maria, geboren te Goirie (Nederland) op 29 december 1953, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Eindhoven (Nederland), Spoelerstraat 4.

Ondergetekende notaris verzocht hebben een BVBA, met als benaming "DVD GROUP", op te stellen, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De verschijners verklaart en erkent dat de honderd (100) aandelen zijn ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig Euro (186,00 ¬ ) per aandeel door inbreng in geld als volgt :

1.Mevrouw VAN DOREN Mieke, voornoemd, verklaart in te schrijven op de helft van het kapitaal, hetzij voor 50 aandelen, voor een totaal van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ )

2.De Heer DUISTERS Wilhelmus, voornoemd, verklaart in te schrijven op de helft van het kapitaal, hetzij voor 50 aandelen, voor een totaal van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ).

Storting

-Mevrouw VAN DOREN Mieke, voornoemd, een storting te doen van drieduizend honderd (3.100,00 ¬ ) in geld.

-De Heer DUISTERS Wilhelmus, voornoemd, een storting te doen van drieduizend honderd (3.100,00 ¬ ) in geld.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) .

De gelden werden, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gestort op een bijzondere rekening nummer BE19 7370 3499 4512 bij de KBC Bank te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, filiaal te Deinze, Markt, 24, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering in dato van 12 december 2012 wordt door de notaris ten kantore in het dossier van de vennootschap bewaard.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

Artikel 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam "DVD Group".

Artikel 2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, De Tonne 51.

(...)

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in eigen naam en voor eigen rekening:

1.Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële

ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het

beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere

effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, de administratie, de boekhoudingen het algemeen bestuur; het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

3.1-let ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4.De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle. werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

5.De aankoop en verkoop, de import en export, het huren en verhuren van alle producten, grondstoffen, materialen, machines, apparaten, en dit in de breedste zin van het woord.

6.0e organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen, tentoonstellingen;

7.Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals: de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goed projecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobilaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

8.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

9.De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doe! of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

10.De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen.

11.Deze opsomming van de doelstellingen van de van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat het vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur (...)

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen op naam zonder nominale waarde.

(... )

Artikel 8. AARD VAN DE EFFEKTEN  REGISTER VAN AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend;

3. de gedane stortingen;

4. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Aan de houders van de effecten wordt een certificaat afgegeven van de inschrijvingen op hun naam in het register van aandelen. In geval van tegenstrijdigheid tussen het register en de afgegeven certificaten komt alleen aan het register bewijskracht toe. In geen geval mogen deze certificaten opgemaakt worden als overdraagbare waardepapieren.

Artikel 9. ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

Wanneer effecten in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, zijn deze verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Is het eigendomsrecht op een maatschappelijk aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, behoudens afwijkende overeenkomst of verzet van de blote eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

(...)

Artikel 1 4.ZAAKVO ER DE R

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

Indien zij meer dan twee zijn, vormen de zaakvoerders een college. Dit beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij meerderheid der stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het bestuursorgaan worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste zaakvoerder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal. De afschriften aan derden worden ondertekend door één of meerdere zaakvoerders, van zodra de wet dit toelaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 15.MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft binnen zijn bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs. De zaakvoerders kunnen ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een zaakvoerder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen. Elke zaakvoerder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

Artikel 16.VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten met betrekking tot vervreemding of verkrijging van onroerende goederen van of voor de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek of voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd Euro wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, hetzij door de enige zaakvoerder, hetzij door minstens twee zaakvoerders, samen handelend, indien ze met meer dan één zijn.

De vennootschap wordt tevens vertegenwoordigd binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd onder zelfde beperkingen door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel of gesteld in tegenstrijd tot de bevoegdheidsbeperkingen kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

(. . .

Artikel 21.JAARVERGADERI NG

De jaarvergadering van de vennootschap wordt ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de oproeping vermeld. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daarop-'vohgende werkdag. De vergadering komt buitengewoon samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op aanvraag van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegen-woordigen. De buitengewone algemene vergaderin-ogen worden gehouden in België op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De uitnodigingen tot de algemene vergadering, vermelden de agenda en worden gericht tot de vennoten, alsook de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties en van certificaten op naam.

Deze uitnodigingen geschieden door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan andere personen, die erom verzoeken.

Bovendien kunnen de vennoten mits unaniem akkoord op gelijk welk ogenblik in algemene vergadering bijeenkomen om te beslissen over een agenda die door alle vennoten aangenomen wordt, zonder dat een bijeenroeping noodzakelijk is.

Artikel 22.BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder, of bij gebreke door de oudste vennoot. De voorzitter duidt al dan niet een secretaris aan. Indien nodig, kiest de vergadering onder haar leden twee stemopnemers.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 23.STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen. tedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen.

In dit laatste geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel van vennootschap besteld zijn.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volte dagen voor de vergadering.

Artikel 24.VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, die al dan niet zelf aandeelhouder, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat is. De zaakvoerder(s) kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volle dagen voor de vergadering.

(...)

Artikel 28.MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerder(s) stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen overeenkomstig de wet.

De bepalingen van artikel 283 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zijn van toepassing. Artikel 29.VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering, die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op plaatsen aangeduid door de zaakvoerder(s). Artikel 30.VERL1EZEN

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesterd, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, met dien verstande dat aan de voorwaarden inzake quorum en meerderheid in elke aandelencategorie dient voldaan te zijn, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b)Wanneer het netto-actief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

c)Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 31.ONTBINDING

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

In geval van ontbinding van de vennootschap voor welke reden en op welk ogenblik ook, gebeurt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar of vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

Artikel 32.VERDELING

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief vooreerst dienen om het volstort niet afgelost bedrag van de maatschappelijk aandelen terug te betalen. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen aile aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort. Het saldo wordt evenredig onder alle maatschappelijke aandelen verdeeld.

(...)

II.OVERGANGSBEPALI NGEN

(...)

A.dat de eerste jaarvergadering vastgesteld wordt op de eerste vrijdag van de maand mei 2013 om twintig uur.

B.dat het eerste maatschappelijk boekjaar dat op heden is begonnen zal afsluiten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de huidige vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

C.Dat tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap : Mevrouw Mieke Van Doren, voornoemd.

(" " " )

VOLMACHT ADMINISTRATIE.

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, geven hierbij volmacht aan Mevrouw

Coudeville Tania, kantoor houdende te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, voor:

" Uitvoeren van inschrijving, wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket

" De bvba te vertegenwoordigen bij de BTW- en belastingsadministratie

" Het opstellen en neerleggen van jaarrekeningen

" Het vervullen van alle wettelijke formaliteiten bij alle fiscale instanties en andere overheidsinstanties.

dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van

de bevoegde handelsrechtbank conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

(...)

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den Weghe, met standplaats te Zulte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd; uitgifte,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DVD GROUP

Adresse
Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Tonne 51, 9800 Deinze, Belgi

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande