DVL-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVL-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.036.209

Publication

09/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

13 05014*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOG J1ANDEL

2 a Juul 2013

DEND&WOi\4DE

Ondernemingsnr : 0433036209

Benaming

(voluit) : D V L - INVEST

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Drielindenstraat 2 - 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen "D V L  INVEST', gehouden op het kantoor van notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 21.06.2013, welke akte ter registratie werd aangeboden, dat volgende beslissingen getroffen werden

De Algemene Vergadering beslist:

1) de Algemene Vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerders dat. het voorstel tot omzetting toelicht, met bijgaande staat van actief en passief van 31.03.2013, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief de dato 03.06.2013, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beiden verslagen, De Voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De Algemene Vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de Commanditaire Vennootschap op Aandelen om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met benaming "D V L - INVEST".

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met benaming "D V L - INVEST' is de voortzetting van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "D V L - INVEST", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31.03.2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen gedaan door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen zullen vanaf die datum van 31.03.2013 voor rekening komen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met de benaming "D V L - INVEST", inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening. Met andere woorden zal de omzetting terugwerken tot op die datum van 31.03.2013.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met benaming "D V L - INVEST"

De zetel, de naam en de duur blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D V L - INVEST' behoudt het

ondememingsnummer 0433.036.209, waaronder de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "D V L -INV1rST" ingeschreven was bij Rechtspersonenregister van Dendermonde en behoudt eveneens haar B.T.W.-nummer BE 433.036.209.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 62.000,00 E1JR en is verdeeld in 1.000 aandelen met een breukwaarde van één/duizendste ieder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen worden aan de aandeelhouders toegekend in verhouding tot hun rechten in het nettovermogen van de oorspronkelijke vennootschap, De zaakvoerders zijn belast met de inschrijving van de aandelen op naam in het register van aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Commanditaire Vennootschap op Aandelen omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

2) Dhr. Guido Van Lysebetten en mw, Agnes Reunes worden thans ontslagen in hun hoedanigheid van statutaire zaakvoerders van de omgezette vennootschap.

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de décharge die zal worden gegeven aan de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten per 31.12.2013 ook zal gelden voor het bestuur van de voornoemde zaakvoerders voor de periode van 01.01.2012 tot heden.

3) DE BESTAANDE STATUTEN TE VERVANGEN, o.m.:

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "D V L -1NVEST".

De zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Drielindenstraat nummer 2.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als daarbuiten ; het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren en verhuren, leasen, alsook het beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participaties onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van alle vennootschappen en industriële, commerciële, financiële, onroerende, bestaande of op te richten ondernemingen, alsook aile investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de depositobanken en aan de private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle effecten, waarden, schuldvorderingen, onlichamelijke rechten verkrijgen, door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of Levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan aile verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen, haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken ondermeer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft, deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag ontlenen en leningen toestaan, evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

De vennootschap kan zowel vaar eigen rekening als voor rekening van derden overal en op gelijk welke manier alle financiële en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Het kapitaal bedraagt 62.000,00 EUR.

Het is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht In naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

Te rekenen vanaf heden worden tot gewone zaakvoerders benoemd voor onbeperkte duur

1, dhr. Guido VAN LYSEBETTEN, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Drielindenstraat 2;

2. mw. Agnes REUNES, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Drielindenstraat 2;

3. dhr. Filip VAN LYSEBETTEN, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Meesterstraat 97;

4. dhr, Peter VAN LYSEBETTEN, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Gyselstraat 150.

De mandaten als zaakvoerders zijn niet bezoldigd.

De jaarvergadering wordt gehouden de zestiende juni om 20.00 uur 's avonds.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden warden op de eerstvolgende

werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van

de netto-winst een bedrag van ten minste éénftwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de

verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overige winst krijgt de~ bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VOLMACHT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de heer Patrick De Rop en/of zijn medewerkers van "Boekhoudkantoor Patrick De Rop", Naamloze Vennootschap, met zetel gevestigd te 9120 Beveren (Vrasene), Kerkstraat 120, aan wie de macht verleend wordt, met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingsadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris Dominique De Kesei

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte statutenwijziging + omzetting B.V.B.A..

- verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief afgesloten op 31.03.2013.

- verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief dd. 03.06.2013.

Voor-beháuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 13.07.2012 12295-0345-020
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0041-020
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 07.10.2010 10574-0104-020
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 08.10.2009 09805-0168-020
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 03.10.2008 08772-0115-020
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 28.09.2007 07744-0343-019
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 02.09.2006, NGL 29.09.2006 06804-0185-022
13/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 03.09.2005, NGL 03.10.2005 05757-0246-019
11/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 04.09.2004, NGL 05.10.2004 04704-0037-016
13/10/2003 : SNT000086
22/10/2002 : SNT000086
06/10/2001 : SNT000086
06/06/2001 : SNT000086
13/10/1999 : SNT000086
29/01/1988 : SNA3057
27/01/1988 : SNA3057
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 14.07.2016 16320-0382-024

Coordonnées
DVL-INVEST

Adresse
DRIELINDENSTRAAT 2 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande