DWC & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DWC & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.803.065

Publication

10/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i " 13066890111



C41RAIFFNK1FOO i"tFCHPHANDI ANIELK

V

30 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 5~9, , &1. o G

Benaming

(voluit) : DWC & PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Baaikensstraat 33 te 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Eric Deroose, te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op vierentwintig mei tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat

1. De Naamloze Vennootschap "CADUS", met zetel te 9831 Sint Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 92/8, B.T.W. BE 0874.968.902 RPR Gent.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MUST BE LOVE", met zetel te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 83, B,T.W. BE 0502.709.329, RPR Antwerpen.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "DWC & PARTNERS".

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt TWEEENZESTIGDU1ZEND EURO (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in duizend (1,000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn verdeeld in drie (3) categoriën A, B en C.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1.De Naamloze Vennootschap "CADUS", tekent in op vierhonderd (400) aandelen van de categorie A en op honderd (100) aandelen van de categorie C, voor een totaal bedrag van eenendertigduizend euro (¬ 31.000).

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MUST BE LOVE", tekent in op vierhonderd (400) aandelen van de categorie B en op honderd (100) aandelen van de categorie C, voor een totaal bedrag, van eenendertigduizend euro (¬ 31.000),

Totaal : duizend (1.000) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal,

Aandeelhouders aantal aandelen

"CADUS" 400 A

100 C

"MUST BE LOVE" 400 B

100 C

Totaal: 1.000

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEENZEST1GDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld

werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Baaikensstraat 33,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in'

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt _

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge B/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies; "

C/ Het uitvoeren van consultancyopdrachten, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de leasing en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDU1ZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénfduizendste (111.000ste) van het kapitaal.

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 9 tot en met 400, in aandelen van categorie B, genummerd van 401 tot en met 800, in aandelen van categorie C, genummerd van 801 tot en met 1.000.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Op voorwaarde dat voldoende kandidaten worden voorgedragen in overeenstemming met dit artikel, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, waarbij telkens een gelijk aantal bestuurders is gekozen op voordracht van de houders van de aandelen categorie A, op voordracht van de houders van de aandelen categorie B en op voordracht van de houders van de aandelen categorie C.

Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Het geheel van de mandaten van bestuurders wordt toegekend in één enkele stembeurt aan de kandidaten met het hoogst aantal stemmen.

De op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van elke betrokken categorie, zullen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, bij de aanvang van de vergadering, een lijst vaststellen van kandidaten waaruit de vergadering de titularissen zal kiezen voor het mandaat waarvoor deze categorie kandidaten mag voordragen.

Bij de voordracht moeten de lijsten minstens één kandidaat meer voordragen dan er toe te kennen opdrachten zijn.

In geval van niet-verkiezing kan de betrokken categorie één of meer bijkomende kandidaten voordragen.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten door een bepaalde categorie voor het mandaat waarvoor deze categorie een voordrachtrecht had, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering kunnen gedaan worden, met dien verstande dat de aldus benoemde bestuurder zal geacht worden door de bedoelde categorie te zijn voorgedragen.

De houder(s) van de categorie aandelen die geen of geen geldige lijst indiende(n), behoud(t)(en evenwel steeds het recht op voordracht met dien verstande dat hij (zij), ongeacht het deel van het kapitaal dat hij (zij) vertegenwoordig(t)(en), in voorkomend geval het recht heeft (hebben) om de raad van bestuur te verzoeken een algemene vergadering bijeen te roepen met op de agenda het ontslag van de dcor de algemene vergadering vrij gekozen bestuurder bij gebreke aan een geldige lijst en de benoeming in zijn plaats van een nieuwe bestuurder te kiezen uit de kandidaten voorgedragen door deze aandeelhouder(s) uit de geldig ingediende lijst als hoger gezegd,

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, In dat geval gaat de algemene vergadering bij haar eerste bijeenkomst tot de definitieve benoeming over.

De aldus benoemde bestuurder wordt benoemd voor de nog resterende termijn van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Het recht om kandidaten voor te dragen, komt toe aan de houder(s) van de categorie van aandelen op wiens voordracht de te vervangen bestuurder werd benoemd, Bijgevolg dient de raad van bestuur te kiezen uit een door de houder(s) van de betrokken categorie van aandelen nieuw in te dienen kandidatenlijst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN  BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, en met dien verstande dat minstens één bestuurder van de aandelen categorie A en B aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, waarvan minstens één bestuurder van categorie A of categorie B.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is

I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan met unanimiteit van stemmen in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of

meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, ai dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur met unanimiteit van stemmen zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, waarbij telkens één bestuurder gekozen op voordracht van de aandelencategorie A en één bestuurder gekozen op voordracht van de aandelencategorie B.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze i5 bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

OPROEPING

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur, De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen,

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst onder de voorwaarden en binnen de beperkingen die door de wet zijn gesteld.

VERLIEZEN

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

o) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge.de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd,

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook in één enkele akte ontbonden en vereffend worden, onder de voorwaarden die

door de wet hieromtrent zijn gesteld,

SLOTBEPALI NGEN

Artikel 1, BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd: a.1. Op voordracht van de aandeelhouders van de categorie A:

de Naamloze Vennootschap "CADUS", met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 92/B, B.T.W, 8E 0874.968,902 RPR Gent, voor wie verschijnt ais vaste vertegenwoordiger de Heer CASTELEIN Johan Roland Jozef, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 81/21;

a.2, Op voordracht van de aandeelhouders van de categorie B:

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MUST BE LOVE", met zetel te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 83, B,T,W. BE 0502,709.329, RPR Antwerpen, voor wie verschijnt als vaste vertegenwoordiger de Heer DE WINTER Matthieu, wonende te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 83.

a.3. Op voordracht van de aandeelhouders van de categorie C:

de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONESSENCE", met zetel te 9000 Gent, Lostraat 45, BTW BE 0819,266.552, RPR Gent, voor wie verschijnt als vaste vertegenwoordiger de Heer TANGRE Edwig Filip, geboren te Aalter op 14 december 1960, nationaal nummer 601214 271-71, wonende te 8730 Beemem, Rollebaanstraat 42.

Die allen alhier aanvaarden, en bevestigd hebben niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

De algemene vergadering stelt de eventuele bezoldiging van de bestuurders vast per afzonderlijk besluit.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt geen commissaris benoemd, Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgestoten op éénendertig december tweeduizend veertien.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien overeenkomstig de statuten, Artikel 3, OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

Artikel 4. VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C°, te 8850 Avetgem, Burchthof 10/11, en aan alle bedienden en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Artikel 5. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, de BVBA MUST BE LOVE vertegenwoordigd bij volmacht de dato 16 mei 2013:

- tot voorzitter van de raad van bestuur:

de BVBA "MUST BE LOVE", te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 83, voor wie verschijnt als vaste vertegenwoordiger de Heer DE WINTER Matthieu, wonende te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 83.,

- tot gedelegeerd-bestuurder:

de NV "CADUS", te 9831 Deurle, Pontstraat 921B, voor wie verschijnt ais vaste vertegenwoordiger de Heer CASTELEIN Johan, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 81 bus 21.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere,

" Voar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-----------voor eensluidende analytisch uittrekset------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

(getekend) notaris Eric Der

`+ose

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0164-012

Coordonnées
DWC & PARTNERS

Adresse
BAAIKENSSTRAAT 33 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande