DYNAMICRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYNAMICRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.134.186

Publication

18/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300685*

Neergelegd

25-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DYNAMICRO

0833134186

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9600 Ronse, Engelsenlaan 7

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent COLIN te Estaimbourg op 21 januari 2011 dat :

1. De Heer KUEGLER THOMAS, geboren te DOUAI (Frankrijk) op zeventien oktober duizend negenhonderdvijfentachtig (855017-095-75), ongehuwd, wonende te 59500 CUINCY, RUE JULES GUESDE nr 120.

2. De Heer MURACA MAXIME, geboren te Douai (Frankrijk) op zeven oktober negentienhonderd vijfentachtig (nationaal nummer 855007-121-58), ongehuwd, wonende te 59500 DOUAI (FRANKRIJK), Route de Tournai nr 3364.

3. De Heer MIRAOUI KARIM JAMEL, geboren te Dechy (Frankrijk) op acht oktober negentienhonderd zevenentachtig (identiteit kart nr 090759302326), ongehuwd, wonende te 59128 FLERS-EN-ESCREBIEUX (FRANCE), Place Mendes France nr 12.

4. De Heer SOUAIDI ABDALLAH, geboren te Ait Jbal Eddoum (Moroko) op dertien juli negentienhonderd achtenvijftig (nationaal nummer 580713-419-70), gehuwd, wonende te 9600 RENAIX, Boulevard des Anglais nr 7.

Een BVBA hebben opgericht.

Kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die elk één / honderdste van het maatschappelijke vermogen vertegenwoordigen.

De comparanten, nadat aan de notaris het financiële plan hebben voorgelegd overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek op de Vennootschappen, verklaren dat er op de honderd aandelen zijn ingetekend in contanten tegen de prijs van honderd zesentachtig (186,00) euro elk door:

" De heer Thomas KUEGLER: drieendertig aandelen.

" De heer Maxime MURACA: drieendertig aandelen.

" De heer Karim MIRAOUI: drieendertig aandelen.

" De heer Abdallah SOUAIDI: een aandeel

De comparanten verklaren dat elk van de ingetekende aandelen is tot beloop van een/derde gestort door een storting in contanten van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro op de rekening nr 068-8915687-56 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij  DEXIA BANQUE BELGIQUE .

Een bankattest van dit depot is aan de notaris gegeven

KAPITAAL

STATUTEN

Artikel 1 - Vorm

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 - Benaming

Ze heet  DYNAMICRO .

Artikel 3 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gelegen te 9600 Ronse, Engelsenlaan, 7.

Hij mag worden overgedragen naar elke andere plats in België bij gewone

beslissing van de zaakvoering die over alle machten beschikt om de statutenwijziging die daaruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij gewone beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, exploitatiezetels, agentschappen en filialen oprichten in België en in het buitenland. Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van anderen of in deelneming met deze anderen alle verkoop en reparatie van computermaterieel, verhuringen van computermaterieel, verrichtingen van cybercafé, van callshop, overdracht van internationaal geld, alle commerciële, industriële verrichtingen of diensten, in ruime betekenis van het woord, die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met informatica.

De vennootschap mag ook tussenkomen als makelaar of commerciële tussenpersoon.

De vennootschap heeft ook tot doel het beheer van een onroerend vermogen in de ruimste betekenis en met name de renovatie, de verbouwing, de inrichting, de verhuring, de aankoop en het beheer in eigen naam of in naam van derden van roerende en onroerende goederen, de vervreemding, het belasten, de verhuring, het huren, de bouwvoorbereiding, het uitbaten van handelszaken, van gebouwen zowel in België als in het buitenland in eigen naam of voor rekening van derden en voornamelijk in verband met het promoten van onroerende goederen, het onderhandelen van gronden en de aanleg van bouwgronden.

Het verwerven van participaties in welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulier en, onder om het even welke vorm in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van flnanciele, technische, commerciële of administratieve aard.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Ingeval het vervullen van bepaalde daden zou zijn onderworpen aan voorafgaande toelatingsvoorwaarden tot het beroep, zal de vennootschap haar handeling, op het vlak van de prestatie van deze diensten, onderwerpen aan het vervullen van deze voorwaarden.

Zij mag alle welkdanige commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de realisatie en ontwikkeling ervan te bevorderen.

Zij mag ook belangen nemen via inbreng, intekening, overdracht, participatie, fusie, financiële tussenkomst of elke andere manier in vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag de functie of functies waarvan van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die

beraadslaagt zoals betreffende statutenwijziging.

Artikel 6 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR). Het is opgesplitst in honderd aandelen zonder nominale waarde, dat elk één

/ honderdste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigt.

Artikel 7 - Stem van een eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, zullen de eraan

verbonden rechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8 - Afstand en overdracht van aandelen

A. Vrije overdracht.

De aandelen mogen worden overgedragen tussen levenden of overgaan door overlijden, zonder instemming, op een vennoot, de echtgenoot van de overlater of de erflater, de afstammelingen in de rechte opgaande of dalende lijn van de vennoten.

B. Overdracht onderworpen aan instemming.

Elke vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen onder levenden aan een andere persoon dan die welke is bedoeld in voorgaande paragraaf, moet, op straffe van nietigheid, de instemming bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie kwart van de aandelen moeten bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Met het oog hierop moet hij aan de zaakvoering, onder aangetekende omslag, een aanvraag richten met opgave van de naam, voornaam, beroep, woonachtig van de voorgestelde overnemer of overnemers, alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld en de geboden prijs.

Binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief, deelt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekende brief mee aan elk van de vennoten, met de vraag om hierop schriftelijk bevestigend of ontkennend te antwoorden binnen een termijn van veertien dagen en met de mededeling dat wie zich onthoudt van kennisgeving van zijn mening wordt beschouwd als instemmend te antwoorden. Dit antwoord moet per aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn, betekent de zaakvoering aan de overlater het lot dat zijn aanvraag toekomt.

De erfgenamen en legatarissen die van rechtswege geen vennoten zouden worden op grond van onderhavige statuten zullen er toe worden gehouden de volgens dezelfde formaliteiten de instemming van de vennoten te vragen.

De weigering van instemming van een overdracht tussen levenden biedt geen verhaalmogelijkheden; toch kan de vennoot die zijn aandelen geheel of gedeeltelijk wil overdragen eisen van de opposanten dat zij hem worden overgenomen tegen de waarde te bepalen door een deskundige die in gemeen overleg wordt aangeduid en die beslist als in kortgeding. Dit geldt eveneens in geval van weigering van instemming van een erfgenaam of een legataris. In het ene en het andere geval moet de betaling gebeuren binnen de zes maanden na de weigering.

Artikel 9 - Aandelenregister

De aandelen op naam zijn ingeschreven in een register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde kennis kan nemen. De overdrachten of overlatingen van aandelen worden erin opgenomen overeenkomstig de wet.

Artikel 10 - Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en die, in laatstgenoemde veronderstelling, de hoedanigheid kunnen hebben van statutaire zaakvoerder.

De vergadering die hem benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zijn, hun machten. Is er maar één zaakvoerder, dan worden alle machten van de zaakvoering hem toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 - Machten van de zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 257 van het Vennootschappenwetboek en behoudend organisatie van een beheerscollege door de algemene vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten aanzien van derden en in recht en mag hij alle daden stellen die nuttig of nodig zijn voor het realiseren van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet alleen aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Een zaakvoerder mag bijzondere machten afvaardigen aan elke mandataris, zonder dat hij vennoot moet zijn.

Artikel 12 - Vergoeding

Behoudens tegenstrijdige beslissing vanwege de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder gratis.

Artikel 13 - Controle

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria uiteengezet in artikel 15 van het Vennootschappenwetboek, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

In dat geval beschikt elke individuele vennoot over de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van laatstgenoemde valt ten laste van de vennootschap indien hij werd benoemd met haar toestemming of indien deze vergoeding ten laste van de vennootschap werd gelegd als gevolg van een gerechtelijke beslissing.

Artikel 14 - Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering komt elk jaar bijeen op tweede dinsdag van juni om vijftien uur, op de maatschappelijke zetel of op elke plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Indien deze dag samenvalt met een vrije dag, wordt de vergadering verdaagd naar de eerstkomende werkdag die geen zaterdag is.

Er moeten buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de zaakvoering telkens het maatschappelijk belang dit vereist of op verzoek van de vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke plaats aangeduid in de oproeping, op initiatief van de zaakvoering of de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wet. Elke persoon mag verzaken aan deze oproeping en zal hoe dan ook geacht worden regelmatig te zijn opgeroepen indien zij op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15 - Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een bijzondere volmacht.

Rechtspersonen mogen zich echter laten vertegenwoordigen door een volmachthouder die geen vennoot is.

Artikel 16 - Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting door de zaakvoering worden verdaagd met maximum drie weken. De verdaging annuleert alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda en beslist definitief. Artikel 17 - Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige vennoot die houder is van het grootste aantal aandelen.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, beraadslaagt de algemene vergadering ongeacht het vertegenwoordigde kapitaalsaandeel en bij meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden bewaard in een register. Zij worden getekend door de vennoten die erom vragen. De kopies of uittreksels wordt getekend door een zaakvoerder.

Artikel 18 - Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19 - Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals zij resulteert uit de jaarrekeningen die de zaakvoering afsluit, wordt jaarlijks minstens vijf percent afgehouden om te worden toegevoegd aan het wettelijke reservefonds. Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die eraan wordt gegeven voor de algemene vergadering die beraadslaagt op voorstel van de zaakvoering, binnen de perken van de wettelijke beschikkingen.

Artikel 20 - Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, gebeurt de vereffening door de dienstdoende zaakvoerder of zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de machten en de vergoedingen bepaalt.

Na de aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de hiervoor vereiste bedragen, wordt het actief op een gelijke manier verdeeld over alle aandelen.

Indien de aandelen niet in een gelijke mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars vooraf het evenwicht, hetzij door het opvragen van gelden, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 21 - Woonstkeuze

Voor de uitvoering van de statuten kiest elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland is gehuisvest woonst op de maatschappelijke zetel.

Artikel 22 - Gemeen Recht

Voor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten is geregeld, wordt er verwezen naar

De comparanten hebben de hiernavolgende beslissingen die pas van kracht beslissen na het neerleggen van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, moment waarop de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verwerft.

" Het eerste boekjaar heeft begin op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

" De eerste algemene vergadering wordt gehouden op tweede dinsdag van juni tweeduizend twaalf.

" Woord aangesteld in de hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder die aanvaard, de

Heer KUEGLER THOMAS ondertekende.

Ze wordt benoemd tot zijn herroeping en mag de vennootschap geldig verbinden

zonder beperking van bedragen.

Zijn mandaat wordt niet vergeld uitgeoefend.

De zaakvoerder zal desgevallend, binnen de wettelijke termijn, de verbintenissen

overnemen die werden ondertekend in naam van de vennootschap in oprichting.

" De comparanten duiden geen commissaris-revisor aan.

de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vincent COLIN, Notaris

(Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte).

TIJDELIJKE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DYNAMICRO

Adresse
ENGELSENLAAN 7 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande