E & G TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & G TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.972.220

Publication

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.10.2012, NGL 31.10.2012 12624-0146-015
27/06/2011
ÿþVoor.

behoede

aan het

Beigisci

Staatsbik"

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 'i U . .2 g-0

Benaming

(voluit) : E& G TRANS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9402 Meerbeke, Hemelrijk 14

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode, op acht juni tweeduizend en elf, dat:

1) De heer QUASSAERT Gerrit Francis, (NN 741022 389-90) geboren te Halle op 22 oktober 1974, ongehuwd, wonende te 9402 Meerbeke, Hemelrijk 141, en

2) Mejuffrouw HAVAUX Els, (NN 761107 220-79) geboren te Halle op 7 november 1976, ongehuwd, wonende te 9402 Meerbeke, Hemelrijk 141,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam E & G TRANS.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9402 Meerbeke, Hemelrijk 141.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-Het uitoefenen van nationaal en internationaal vervoer onder aile vormen, voor eigen rekening als voor derden, van alle goederen, personen, voorwerpen, producten, van dieren door middel van alle vervoermiddelen, zowel te land, te lucht als te water, zo met eigen vervoermiddelen als met vreemde.

-Het uitoefenen van een expeditiebedrijf, goederenbehandeling en bewaren, opslag, overslag en distributie van goederen, het afleveren van goederen, post en colli's ter huize, evenals het laden, het lossen, het wegen, de bewaking en de verpakking van goederen, en het vervullen van de administratieve formaliteiten en diensten die ermee gepaard gaan, in de ruimste zin van het woord,

-De bemiddeling en de bevrachting inzake transport, collievervoer, sneldistributie, vervoer van, personenwagens, bedrijfsvoertuigen, aanhangers, opleggers, en vervoer van diverse machines,

-Het uitoefenen van een verhuisonderneming, het uitoefenen van een taxibedrijf, Verhuur van vrachtwagens met chauffeur

-De chartering van onderaannemers,

-Het opslaan en verhandelen van handelsgoederen, de verzekering, de dedouanering,

-Het optreden als vervoercommissionair,

-Koerier- en transportdiensten voor derden in de ruimste zin van het woord,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk; welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL; Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ).

~hihiNiiuIiIwi~i1M

*iioeszas*

YI

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 a. 05. 2911

D1ENID&IirkiIONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer QUASSAERT Gerrit., voornoemd sub 1), ten belope van één (1) aandeel. "

- door Mejuffrouw HAVAUX Els, voomoemd sub 2), ten belope van negenennegentig (99) aandelen.

totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE54 7370 3349 9597 bij de KBC BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 mei 2011 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ).

Het kapitaal is volgestort ten belope van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op derde donderdag van de maand mei om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig decem ber van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw HAVAUX Els, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders rnogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóár

ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van acht juni 2011 en zal worden afgesloten op

eenendertig december twee duizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en twaalf.

VOLMACHT BT WONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan haar zaakvoerder evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het

ondernemingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd

op de Griffie van de Handelsrechtbank van Dendermonde, ter publicatie.

Meester Philippe Vemimmen, geassocieerd notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

de-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþMod Wartl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.972.220

Benaming

(voiuit) : E & G TRANS

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEMELRIJK 141 9402 MEERBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPELIJKE ZETEL

Uitreksel van de vergadering van 25 februari 2015.

Alle vennoten zijn aanwezig en met eenparigheid der stemmen beslissen het volgende:

De maatschappelijke zetel te verplaasten van Hemelrijk 141, 9402 Meerbeke naar Goteringenstraat 28 , 1755 Kester en dit vanaf 01/01/2015.

HAVAUX Els,

Zaakvoerder

T;Kfht-fE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

05 JUNI 2015

AFDELING 8EWERMONDE

ft M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
E & G TRANS

Adresse
HEMELRIJK 141 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande