E & H

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & H
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.143.670

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.01.2014, NGL 23.01.2014 14013-0335-011
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 24.01.2013 13014-0416-011
11/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 9 APR. 2011

Griffie

1,11,j1Ï1

1

Vo beho[

aan Belg Staat

in

Ondernemingsnr : 0835.143.670

Benaming : E&H

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentse Steenweg 314

9620 Zottegem (Leeuwergem)

Onderwerp akte :Algemene vergadering - overname verbintenissen vennootschap in oprichting

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 15 april 2011, blijkt dat volgende beslissing werd. genomen:

'De aanwezige aandeelhouders aldus het volledige kapitaal vertegenwoordigend van E&H bvba besluiten, aanvullend op hetgeen opgenomen in de Statuten van de Vennootschap onder 'Overneming van Verbintenissen', tot de overname van alle verbintenissen aangegaan door E&H in oprichting en dit met,: i terugwerkende kracht tot 1 januari 2011."

Els Demyttenaere

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de algemene vergadering de dato 15 april 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 4 APR. 2011

Griffie

1101

R13056963R

fl~

E St

Ondernemingsnr : p$35 /4  ,(1 et.

Benaming : E&H

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentse Steenweg 314

9620 Zottegem (Leeuwergem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Eric Goedertier, te Zottegem, op 28 maart 2011, blijkt de oprichting van. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « E&H », met zetel te 9620 Zottegem (Leeuwergem), Gentse Steenweg 314, waarvan de statuten onder meer als volgt luiden :

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap': met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "E&H".

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet,.. de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten vennootschap met',. beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de', vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gentse Steenweg 314 te 9620 Zottegem (Leeuwergem). De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en: het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten: beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels,, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

2. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

' 4. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

5. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van. ' lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

7. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

" 8. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

9. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen-in het-voordeel van" derden: ---

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

11. De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten

" voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

12. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

13. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,

" ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang van de neerlegging van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde. Behoudens door de rechter en onverminderd de " wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk " geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 E), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL

De oprichters: de heer SCHERLIPPENS Hans Albert, geboren te Zottegem op 13 juni 1963, wonende te 9620 Zottegem (Leeuwergem), Gentse Steenweg 314, en zijn echtgenote mevrouw DEMYTTENAERE Els Maria Hubertine, geboren te Tielt op 3 november 1964, wonende te 9620 Zottegem (Leeuwergem), Gentse Steenweg 314, verklaren inbreng te doen in geld als volgt :

1/ Door de heer Hans Scherlippens, voormeld, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 E), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

2/ Door mevrouw Els Demyttenaere, voormeld, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 E), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

- dat voormeld geplaatst kapitaal werd volstort als volgt :

11 door de heer Hans Scherlippens, voormeld, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100 E);

21 door mevrouw Els Demyttenaere, voormeld, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100 E);

Hetzij in totaal ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 E).

Zodat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, voor één/derde werd volstort.

' Ondergetekende notaris bevestigt dat voormelde bedragen vóór het ondertekenen van de oprichtingsakte

" werden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van voormelde vennootschap in oprichting, geopend bij ING, met zetel te Brussel onder nummer 363-0863022-53.

" Artikel 20: Benoeming - Ontslag

20.1.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die het getal en de

duur van hun opdracht bepaalt. Niet - statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene

" vergadering worden afgezet.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

20.2.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt, evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen.

De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaandelijk een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan. Voor het overige gelden voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 21 : Bestuur  bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd twee zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Artikel 21bis : Bijeenkomst en beraadslaging

Wanneer er een college van zaakvoerders werd gevormd, komt deze bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens een zaakvoerder dit aanvraagt, dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van haar voorzitter.

De vergadering wordt gehouden op de plaats die in de oproepingsbrief wordt bepaald.

Bij weigering van de voorzitter tot oproeping, binnen de acht dagen, zullen de aanvragende zaakvoerders geldig de oproepingen verrichten.

Het college van zaakvoerders kan slechts op geldige wijze beraadslagen en beslissen indien ten minste de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts op een geldige wijze bijeenkomen zonder voorafgaande " bijeenroeping indien alle zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn om te beraadslagen en te besluiten over de te behandelen agendapunten. Elke zaakvoerder kan aan een andere zaakvoerder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen in het college. Evenwel mag een zaakvoerder ten hoogste één andere zaakvoerder vertegenwoordigen. Deze volmacht kan per brief of per fax worden gegeven en dient door de volmachtdragende zaakvoerder te worden voorgelegd aan de voorzitter, uiterlijk één dag voor de betreffende vergadering van het college.

Onverminderd hetgeen hiema bepaald, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders, zonder dat de blanco stemmen en onthoudingen worden meegeteld.

Artikel 21ter: Blokkering van het bestuursorgaan

Indien, om één of andere reden, het bestuursorgaan niet meer in staat is om één of meer beleidsbeslissingen te nemen, bijvoorbeeld door een systematisch blokkering of patstelling over een of meer voorstellen, en die toestand voortduurt gedurende twee vergaderingen, dan beleggen de zaakvoerders een ultieme vergadering waarop ze zich elk laten bijstaan door een onafhankelijk deskundige naar hun keuze. De opdracht van de deskundigen is het dan om de standpunten van de verschillende partijen te aanhoren, het debat te voeden met hun eigen inzichten en kennis en een oplossing na te streven die het belang van de vennootschap zo veel mogelijk dient.

Wordt er geen oplossing bereikt, dan nemen de deskundigen de beslissing met een meerderheid van stemmen. Lukt ook dat niet, dan leggen ze elk een geschreven verslag neer met een beschrijving van de vraagstelling, de standpunten van de zaakvoerders en hun eigen beredeneerde zienswijze en advies. Die documenten worden daarop voorgelegd aan de algemene vergadering die de passende maatregel treft. Is ook daar een beslissing onmogelijk, dan wordt gehandeld zoals naar recht.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

Is er slecht één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er een college van zaakvoerders werd gevormd, kan iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen voor wat betreft de daden van het dagelijks bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerders voor daden van dagelijks bestuur, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders gezamenlijk of de meerderheid van de leden van het college van zaakvoeders. Artikel 24: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 27: Jaarvergadering

27.1.

Ieder jaar op 3 november om 20u30 heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op"

' hetzelfde uur.

27.2.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van

de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

. Artikel 29: Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gemachtigde al dan niet vennoot.

De volmachten daartoe dienen op schrift gesteld en gehandtekend te zijn.

Artikel 38: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 39: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de ,

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Artikel 40: Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 30 juni 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 3 november 2012 om 20u30, in de zetel van de vennootschap.

3. Tot eerste zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd met ingang vanaf de neerlegging van de stukken voorzien door artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen en voor onbepaalde duur: - de heer Hans Scherlippens, voormeld;

- mevrouw Els Demyttenaere, voormeld.

Welke verklaren hiertoe de bekwaamheid te bezitten, aan de wettelijke voorwaarden te voldoen en deze opdracht te aanvaarden.

VOLMACHT

De vergadering beslist als bijzonder mandataris met recht van substitutie aan te stellen de CVBA Titeca Henri Accountancy, met ondememingsnummer 882.371.584, voor wie optreedt haar zaakvoerder, de heer Henri Titeca, aan wie de macht wordt verleend om al het nodige te doen voor de inschrijving en eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondememingsloket.

Tevens wordt haar volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW-administratie en de Administratie voor Ondememings- en Inkomstenfiscaliteit.

Voor gelijkvormig uittreksel afgeleverd ver& registratie met het oog op de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

Eric Goedertier Notaris te Zottegem



Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte oprichting met aangehecht bankattest





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge









mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.12.2015, NGL 11.12.2015 15686-0303-011
09/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
E & H

Adresse
GENTSE STEENWEG 314 9620 LEEUWERGEM

Code postal : 9620
Localité : Leeuwergem
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande