E & S CORPORATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & S CORPORATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.685.972

Publication

04/06/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 it nsE! 2013

Griffie





13 83994





Ondememingsnr: -

Benaming (voluit) : E&S Corporation

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 88

9620 Zottegem

Onderwerp akte :Oprichting * benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke, op 17 mei 2013, afgeleverd voor registratie,:;. blijkt dat de bvba "E&S Corporation" werd opgericht met de volgende kenmerken:

1Zetel: 9620 Zottegem, Langestraat 88

2.Duur: onbepaalde duur.

3.Oprichters: a) Mevrouw DE MUYNCK Shirley Anita Willy, geboren te Zottegem op 17 juli 1986, echtgenote!', van de heer TACK Thomas, wonende te 9630 Zwalm (Sint Maria-Latem), Latemdreef 43. b) Mevrouw VAN VAERENBERGH Evelien lvonne Guido, geboren te Oudenaarde op 27 maart 1982, echtgenote van de heer:; BAELE Joris, wonende te 9660 Brakel, Leinstraat 63.

4.Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100.000 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zondere nominale waarde. De oprichters hebben als volgt in geld ingeschreven:

- mevrouw Shirley DE MUYNCK, voornoemd, op 50 aandelen, hetzij voor een bedrag van 50.000 euro;

- mevrouw Evelien VAN VAERENBERGH, voornoemd, op 50 aandelen, hetzij voor een bedrag van 50.000?, euro;

Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. Efk aandeel werd volledig volstort, door: storting in geld door de voornoemde oprichters uitgevoerd. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag;; van 100.000 euro voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd werd bij Belfius Bank, (bewijs van;; deponering afgeleverd op 15/05/2013).

5. Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

6,Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene? kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit. Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke;. reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk,, kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. Indien de wettelijke en bestuursrechteriijke voorschriften zulks,. toelaten zal de vennootschap een interim dividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit?: in overeenstemming met de vigerende voorschriften. - Nadat de schulden van de vennootschap betaald wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder;; van hen bezit in zover dat zij volstort zijn. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen dier onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7.Vertegenwoordigding: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte;, als eiser of als verweerder. Nochtans zullen aile zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen; voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het' bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering. 8.Commissarissen: geen.

9. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in, samenwerking niet derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende: handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/06/2013 Annexes du Moniteur belge

De kleinhandel in baby- en kinderkleding ,schoenen en kledingaccessoires.

De kleinhandel in kinderwagens, wiegen, boxen, kinderzitjes voor gebruik in de auto en alle andere mogelijke artikelen met betrekking tot de baby-uitzet.

De kleinhandel in kinder- en babymeubels.

De kleinhandel in speelgoed.

De kleinhandel in zwangerschapskledij.

De kleinhandel in doopsuiker en geboortekaartjes.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van juni om twintig uur dertig (20.30). Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen. - Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering - De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem. Eike vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Overgangsbepalingen:

1. Afsluiting eerste boekiaar: Het eerste boekjaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Datum van de eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op laatste vrijdag van juni tweeduizend vijftien,

3. Benoeming zaakvoerders: Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur: a) Mevrouw De Muynck Shirley, wonende te 9630-Zwalm (Sint-Maria-Latem), Latemdreef 43, en b) Mevrouw Van Vaerenbergh Evelien, wonende te 9660 Brakel, Leinstraat 63. Hun mandaat zal bezoldigd zijn.

4. Benoeming commissaris: De vergadering beslist geen commissaris te benoemen overeenkomstig de bepalingen van artikel 137 van de vennootschappenwet.

5. Overname van verbintenissen: De oprichters beslissen dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting vanaf één februari tweeduizend dertien overneemt.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de

griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

lesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
E & S CORPORATION

Adresse
LANGESTRAAT 88 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande