E-TEAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : E-TEAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 897.185.464

Publication

29/03/2012
ÿþMod Word 11.1

T-LIT Ip 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

b., *12065023

NEERGELEGD

9 9 MU 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. ememNT

Ondernemingsnr : 897185464

Benaming

(voluit) : E-TEAM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : DE CONINCKSGOED 59-9881 BELLEM

(volledig adres)

Onderwerp akte VEREFFENING VENNOOTSCHAP

De vereffening van de vennootschap werd afgesloten bij beslissing van de algemene vergadering van 28

december 2011.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn

worden bewaard op het volgende adres: Leliestraat 47, 9840 De-Pinte.

Er zijn geen openstaande schulden, zodat geen consignatie dient te gebeuren.

Eventuele sommen die nog aan de vennootschap toekomen zullen onder de aandeelhouders worden

verdeeld overeenkomstig hun aandeelhouderschap

Jochen Vincke, vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 12.08.2011, GGK 12.08.2011, NGL 15.03.2012 12063-0348-011
26/09/2011
ÿþ4

L-ik;r rood 2.0

U,uu.~ -~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lIII lII ll 1 I 1 I 1I I II II

behouden *11144637*

aan het

Belgisch Staatsbias









ELEGD

1 4 SFP. 2011

Rf-:cil-Ill-1-\i; VAN

KOOIT-l. \l)l" :I.'ri: GENT

ri

Ondernemingsnr : 0897.185.464

Benaming

(voluit) : E-TEAM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9881 Aalter, De Conincksgoed 59

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 12 augustus 2011, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 17 augustus 2011, boek 229, blad 40, vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de naamloze vennootschap E-TEAM met zetel te 9881 Aalter, De Conincksgoed 59, de volgende beslissingen heeft genomen :

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a)op 2 augustus 2011 heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld ; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b)Op 2 augustus 2011 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, werd op 23 juni 2011 door de gedelegeerd bestuurder, de heer Peter Verstraeten, van de NV E-Team, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoud-'kundi'ge staat van activa en passiva, afgesloten per 31 mei 2011 van de naamloze vennootschap "E-Team", met: maat'schappe'lijke zetel te 9881 Aalter, De Conincksgoed 59, naar aanleiding van de ontbinding van de vennoot-'schap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur van de NV E-Team een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 mei 2011, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.105.018,09 EUR en een netto-actief van 2.089.192,86 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Melle, op 2 augustus 2011

Burg. CVBA Baker Tilly Belgium

Vertegenwoordigd door

Filip Cobert

Vennoot"

De vergadering besliste de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de raad; van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 31 mei; 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

De vergadering besliste de ontbinding van de vennootschap en stelde haar in vereffening, te rekenen vanaf; 12 augustus 2011.

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij benoemt als vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- De heer VINCKE Jochen, (rijksregistemummer: 79.03.09-329.14 - nummer identiteitskaart: 591-062155783), geboren te Brugge op negen maart negen-tienhonderdnegenenzeventig, ongehuwd, wonend te 8210 Zedelgem, Begonialaan 5 .

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn :

- de heer WULLAERT Geert, (rijksregistemummer 62.10.26-303.95) wonende te 9881 Aalter, De Conincksgoed 59.

- de heer VERSTRAETEN Peter, (rijksregistemummer 64.05.15-411.33) wo-nende te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 20.

- de heer SERNEELS Steven, (rijksregistemummer 62.08.04-193.75) wonende te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60, bus 85.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statu-ten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

-vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "E-TEAM, in vereffening".

-vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van 12 augustus 2011 enkel nog voor haar vereffening."

-vervanging van artikel 11 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verelenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lastheb-bers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar".

De vergadering verleent aan de heer Peter Verstraeten, ten dien einde woonstkeuze te doen op het adres van de vennootschap "E-TEAM", voor-meld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan notaris Maarten Duytschaever, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Gent, Voetbalstraat 1, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lastheb-bers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte ontbinding

-vonnis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/08/2011
ÿþMod 2.0

l t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

NEERGELEGD

- 8 -08- 2011

RECHTBANK VANKOOPHANDektffig GENT

*11127867*

W ICI u

III wi



1

Vo beha 1111

aan

Bek Staal

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0897.185.464

E-TEAM

Naamloze Vennootschap

De Conincksgoed 59, 9880 AALTER

VASTSTELLING DOOR DE RAAD VAN BESTUUR DAT DE KAPITAALVERHOGING DOOR CONVERSIE VAN WARRANTS WERD VERWEZENLIJKT.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 5 juli 2011, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 6 juli nadien nadien, boek 229, blad 29, vak 14, twee rollen, één verzending. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor De eerstaanwezend inspecteur (getekend) 1. Auwaerts, dat de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap E-TEAM met zetel te 9880 AALTER, De Conincksgoed 59, de volgende besluiten heeft genomen :

1.Kapitaalverhoging met achttienduizend vijfhonderdtweeëntwintig euro vijftig cent (¬ 18.522,50), om het kapitaal te brengen van negenenzestigduizend tweehonderdnegentig euro (¬ 69.290,00) op zevenentachtigduizend achthonderdentwaalf euro vijftig cent (¬ 87.812,50), door het creëren van honderdvijfentachtigduizend tweehonderdvijfentwintig (185.225) aandelen van dezelfde aard, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Het verschil tussen de uitgifteprijs van de warrants en de fractiewaarde van de aandelen zal als agio geboekt worden op een onbeschikbare reserve.

Deze nieuwe aandelen zullen in de winst delen vanaf heden.

De aandelen zullen door de bestuurders ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister van de vennootschap.

2.Wijziging van volgende artikelen van de statuten :

Artikel vijf : dit artikel wordt vervangen door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenentachtigduizend achthonderdentwaalf euro vijftig cent (¬ 87.812,50). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdzevenenzestigduizend zevenhonderdvijfenzeventig (267.775) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde met een fractiewaarde van 1/267.775e deel van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk mee neergelegd.

-uitgifte van de akte kapitaalverhoging

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11182-0485-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0260-011

Coordonnées
E-TEAM

Adresse
DE CONINCKSGOED 59 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande