E.C.W.H.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E.C.W.H.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.190.216

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0239-010
03/07/2014
ÿþMd Mur! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

fl JJM1 2014

4TO

NITEUR

25 -06-

ISCH STA

111111111,1. j11118lUl

Voc ballot aan Selgl Staats

IflhIl

 1.GILLuNicliummimommimimmi,

IMIWardelliraa"Mk

illECHTSANK VAN

LARCAPHANDE T e GENT

_ -

Ondernemingsnr : 0897190216

Benaming

(voluit) : E.C.W.H.

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koekoeklaan 53 9991 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte:. PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNAME VAN NV INDUSIGN MET AFSPLITSING NAAR BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES EN NAAR BVBA E.C.W.H.

NV INDUSIGN (partieel te splitsen vennootschap)

VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

IN TOEPASSING VAN

ARTIKEL 677 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

MET AFSPLITSING

NAAR

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES (verkrijgende vennootschap)

BVBA E.C.W.H. (verkrijgende vennootschap)

PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME VAN NV INDUSIGN MET AFSPLITSING NAAR BVBA

CRANE PARTS & SERVICES,

EN NAAR BVBA E.C.W.H.

NV INDUSIGN, een naamloze vennootschap, met zetel te Koekoeklaan 53, 9991 Maldegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0440.331.401, hier vertegenwoordigd door haad bestuursorgaan:'

-De heer Lieven Bauwens

-De heer Geert Watteeuw

Optredend als "partieel te splitsen vennootschap".

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Koekoeklaan 41, 9991 Maldegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer` 0832.627.412, hier vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan:

-hier vertegenwoordigd door de heer Lieven Bauwens en de heer Geert Watteeuw

BVBA E.C.W.H., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 9991 Maldegem (Adegem/Koekoeklaan 53) ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0897.190216 hier, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan de heer Lieven Bauwens en de heer Geert Watteeuw, beide statutaire zaakvoerders

Optredend als "verkrijgende vennootschappen".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot partiële splitsing door overneming in de zin van artikel 677 van het wetboek van Vennootschappen, waarbij de partieel te splitsen NV INDUSIGN een deel van haar vermogen aan de verkrijgende vennootschappen "BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES" en "BVBA E.C.W.H." overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap evenwel ophoudt te bestaan. Dat een dergelijke verrichting krachtens artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen met fusie of splitsing wordt gelijkgesteld en dat in casu de procedure voorzien voor de splitsing door overneming, voorzien in artikel 728 tot 741 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden gevolgd.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een (af)splitsingsvoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel, dient te bevatten.

Dat dit (af)splitsingsvoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent minimaal zes weken ver de algemene vergadering die over de (partiële) splitsing moet besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Dat in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, een (af)splitsingsvoorstel wordt voorgelegd ais volgt:

0.Met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn,

De verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing"), waarbij een deel van het vermogen van NV INDUSIGN naar de verkrijgende vennootschappen "BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES" en BVBA E.C.W.FL zal overgaan.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel Il, hoofdstuk 3, afdeling W. Venn.

1.Bedrijfseconomische motivering van de partiële splitsing.

Bedoeling is een gedeelte van NV INDUSIGN enerzijds af te splitsen naar de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES anderzijds naar de verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.K Bij deze transacties blijft de oude vennootschap, NV INDUSIGN weliswaar bestaan (partiëte splitsing  artikel 677 Wetboek van Vennootschappen).

lndusign NV dat zich uitsluitend toelegt op engineering, productie en assemblage van evenwichtskranen heeft de bedoeling in het kader van het beheer van de bedrijfsrisico's (enerzijds aannemingsbedrijf en anderzijds distributiebedrijf en tevens houder van aandelen) om

-enerzijds de handelsvordering die ontstaan is door de verkoop van onderdelen af te splitsen naar de aparte vennootschap BVBA E-Crane Parts & Services.

Deze laatste houdt zich bezig met het beheer (voorraden aanhouden) verkoop van onderdelen, onderhoudsdiensten van kranen.

-anderzijds de aandelen participaties E-Crane International Europe BV en E-Crane International USA Inc. gehouden door indusign NV af te splitsen naar de holding ECWH BVBA.

Immers de ingezette middelen zoals investeringen o.a. in specifieke software, hoger opgeleid personeel, financiering van de projecten, de operationiffle kosten vergen m.b.t, de engineering, productie en assemblage (= Indusign NV) een totaal andere benadering dan het beheer van een voorraad, en presteren van "onderhoudsdiensten bij E-Crane Parts & Services.

Bij deze laatste is er minder risico om te financieren, ander geschoold personeel, (= andere verloningspolitiek) enz.

Immers door het afsplitsen van de participaties E-Crane International BV en E-Crane International USA inc, welke los staan van de eigenlijke exploitateactiviteiten van lndusign NV, en vermits beide activiteiten verschillend zijn en een verschillend risico  profiel hebben zal het beheer van de participaties bedrijfseconomisch beter opgevolgd kunnen worden door de holding ECWH BVBA. Ook zal de exploitatievennootschap lndusign NV naar toekomstige investeerders toe aantrekkelijker worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortom de vennootschapsrechterlijke reorganisatie, in het-bijiânde-r de opsplitsing naar ECWH BVBA, wordt doorgevoerd om een logischere organisatiestructuur te bekomen, rekening houdend met het specifieke risico profiel in de activiteiten binnen lndusign NV.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen 2.a. De partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN

NV INDUSIGN is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Koekoeklaan 53, 9991 Maldegem,

De vennootschap heeft tot doel:

« Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

1/ Engineering van elektrische, elektronische, mechanische, hydraulische en pneumatische producten. Startend bij het basisontwerp volgt een volledige ontwikkeling aangepast aan de productiemogelijkheden van de klant, tot en met de begeleiding bij de produktie en de installatie, dit zowel voor prototypes als standaardproducten,

2/ Het beheersen, begeleiden en ontwikkelen van technische know-how bij zijn eigen mensen om alzo hun marktwaarde en de daarmee gepaard gaande marktwaarde van de vennootschap te maximaliseren.

3/ De realisatie van de maximale marktwaarde van 1/ en 2/. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

4/ Metaalconstructies, bouw van hijs- en transportwerktuigen, assemblage en montage van staalconstructies en hijswerktuigen alsmede onderhoud, service en plaatsing van machines. Voorgaande in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan ; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden ; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van denier'.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op elle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten. »

2.b, De verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES is een bvba waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Koekoeklaan 41, 99911Vlaldegem.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

«1/ Engineering van elektrische, elektronische, mechanische, hydraulische en pneumatische producten. Startend bij basisontwerp volgt een volledige ontwikkeling aangepast aan de productiernogelijkheden van de klant, tot en met de begeleiding bij de productie en de installatie, dit zowel voor prototypes als standaardproducten.

2/ Het beheersen, begeleiden en ontwikkelen van technische know-how bij zijn eigen mensen om alzo hun marktwaarde en de daarmee gepaard gaande marktwaarde van de vennootschap te maximaliseren.

3/ De realisatie van de maximale marktwaarde van 1/ en 2/.

4/ Metaalconstructies, bouw van hijs- en transportwerktuigen, assemblage en montage van staalconstructies en hijswerktuigen alsmede onderhoud, service en plaatsing van machines. Voorgaande in de meest ruime zin van het woord alsmede de handel en voorraadbeheer, invoer en uitvoer in deze werktuigen, onderdelen en alle bljhorende artikelen.

5/ Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

6/ Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsniimte, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal,

" 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

7/si-let uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van engineering, consulting en management,

8/Flet verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

9/De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten en zaakvoerderschap waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

1 0/Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ; in het algemeen bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen waarin zij wel of niet een participatie aanhoudt,

11rfot het doel van de vennootschap kan ook behoren

a/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

b/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen van technische aard;

c/ nijverheid, ondememig van technische aannemings- en onderhoudswerken;

dl het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

12/Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring. Zij ma galle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel ; zij mag onder meer binnen de perken van dit doel en voor zover dit voor de verwezenlijking ervan verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen, ruilen, maar eventueel ook verkopen ; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen ; zij mag ook beschikbare gelden beleggen in roerende goederen en waarden.

13/Alle investeringen en uitgaven die de vennootschap nodig acht om haar zaakvoerder te bezoldigen. De bezoldiging kan in de vorm van natura als in geld.. De vennootschap mag eveneens alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel. »

2C. De verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.H.

-De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden

-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen

-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimte, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

-het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van engineering, consuiting en management.

-Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

-De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en aile bestuursopdrachten en zaakvoerder schap waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger,

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

-In het algemeen bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen waarin

zij wel of niet een participatie aanhoudt.

-Tot doel van de vennootschap kan ook behoren

a) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

b) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen van technische aard.

c) Nijverheid, onderneming van technische aannemings- en onderhoudswerken.

d) Net onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring. Zij mag alle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onreChtstreeks verband houden met haar doel; zij mag onder meer binnen de fierkën van dit doel en voor zover dit voor de verwezenlijking ervan verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen, ruilen maar eventueel ook verkopen; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen; zij mag ook beschikbare gelden beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag eveneens alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of finance aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

3.Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg.

Het maatschappelijk kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, NV INDUS1GN bedraegt¬ 400,000,00 en is vertegenwoordigd door 1.083 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1.083ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De verkrijgende vennootschap, BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES, zal 2763 aandelen uitreiken naar aanleiding van de parte splitsing aan de bestaande vennoten van de partieel te splitsen vennootschap NV 1NDUSIGN in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Aan de verkrijgende vennootschap BVBA worden geen nieuwe aandelen uitgegeven (ait 740

wetboek vennootschappen).

4.Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikL

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de parte splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap NV IND1JS1GN, ln verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA &CRANE PARTS & SERVICES door toedoen van haar bestuursorgaan.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die de parte splitsing zal goedkeuren, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES het aandelenregister van deze vennootschap en daarin de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven. Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN zoals het uit het aandelenregister van die vennootschap zal blijken op datum van de parte

5.Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap,

De activiteiten van NV INDUSIGN m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en van de BVBA E.C.W.H.vanaf 01/01/2014.

6,Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere regelingen betreffende dit recht.

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRAME PARTS & SERVICES en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum waarop de parte splitsing boekhoudkundig in voege treedt ingevolge punt 5 hierboven.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

7.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de parte splitsing. De NV INDUSIGN heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.De bezoldiging' die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag.

Artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt

'De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730,731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten, In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid van dit artikel opgenomen'

Overeenkomstig deze bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving.

In de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en zullen het eerste en het tweede lid van dit artikel worden opgenomen.

Aangezien de aandeelhouders te kennen hebben gegeven, in toepassing van artikel 734 Wetboek van Vennootschappen te zullen afzien van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 in zoverre deze laatste naar de verslagen verwijzen, is het niet noodzakelijk het in artikel 731 bedoelde verslag op te stellen.

9.Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de parte splitsing deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de parte splitsing betrokken zijn.2C. De verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.FI.

10.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

101. NV INDUSIGN

10.11. Boekhoudkundige verwerking

De delen van het actief en passief van NV INDUSIGN die zullen overgaan op de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en de BVBA E.C.W.FI. ingevolge de parte splitsing van NV INDUSIGN zijn de volgende activa en passive, zoals zij vermeld staan in de balans van NV INDUSIGN per 31/12/2013. Het gaat om hierna aangeduide bestanddelen:

a)De inbreng in BVBA E-Crane Parts Services

Vordering: ¬ 2.382.124,70

TOTAAL ACTIEF: ¬ 2.382.124,70

NETTO-INBRENG: ¬ 2.382.124,70

b) De inbreng in BVBA E.C.W.H. Finance vaste activa

-aandelen E-Crane Intern USA -aandelen E-Crane Intern Eur_ BV Totaal actief

Netto inbreng

De hierboven vermelde elementen worden ingebracht respectievelijk in BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES (verkrijgende vennootschap) en in BVBA E.C.W.H.(verkrijgende vennootschap) op datum van 01/01/2014.

Aile activa en passiva die volgens het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.MH. blijven behouden in NV INDUSIGN. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV iNDUSIGN voor de periode tot en met de partie splitsing blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de part Éle splitsing.

250.235,77

1.950.000,00

2.200.935,77

2.200.935,77

10.1.2. Gedetailleerde omschrijving van de ingebrachte bestanddelen

Handelsvordering

Het betreft hier een handelsvordering voor een totale waarde van¬ 2.382.124,70. De handelsvordering is ontstaan door de overdracht van een voorraad onderdelen.

Finance vaste activa

Het betreft aandelen voor een totale waarde van 2.200.935,77¬ van verbonden ondernemingen,

ACTIEF

- " . " .

NbbSlGW AdEïpurier'-'1.14DUSIGN'-';

'a!'te splitsbni" Venn..., Nit SPitITSItsi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VAST ACTIEF 2.830.031,05 2.200.935,77 629.095,28

I. Oprichtingskosten 0 00 0 00 0 00

Il. Immateriële Vaste Activa 21.594 21 0 00 21.594 21

III. Materiële Vaste Activa 607.501 07 0 00 607.501,07

A. Terreinen en gebouwen 459.703,34 0,00 459.703,34

B. Installaties, machines en uitrusting 68.329,87 0,00 68.329,87

C. Meubilair en rollend materieel 79.467,86 0,00 79.467,86

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E, Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 2.200935,77 2.200.935,77 0 00

Fusiegoodwill 0 00 0 00 0 00



VLOTTENDE ACTIVA 15.309.693,77 2.392.124,70 12.926.569,07

V. Vorderinqen op meer dan één jeu 0 00 0 00 0 00

VI. Voorraden en bestellincien in uitvoering 3.065.819 89 0 00 3.065.819,89

A. Voorraden , 517.731,93 0,00 517.731,93

B. Bestellingen in uitvoering 2.598.087,96 0,00 2.548.087,96

VII. Vorderineen op ten hooqste één jaar 6.803.606.46 2.382.124 70 4.421 481 76

A. Handelsvorderingen 2.928.664,11 2.382.124,70 546.539,41

B. Overige vorderingen 3.874.942,35 0,00 3.874.942.35

VIII. Geldbeleqqingen 60.000,00 0 00 60.000p

IX. Liquide middelen 5.347.157,24 0 00 5.347 157 24

X. Overlopende rekeningen 32.110,18 0 00 32.11Q18



TOTAAL DER ACTIVA 18.138.724,82 4.583.060,47 13.555.664,35

Netto-Actief 11.391.805,26 4.583.060,47 6.808.744,79

% tov totaal

I. Kapitaal 400.000 00 160.924,82 239.075,18

A. Geplaatst kapitaal 400.000.00 160.924,82 239.075,18

il. Uitgiftepremies 0 00 0 00 0 00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0 00 0 00 0 00

358.750,00

IV. Reserves 144.329 45 214.420 55

A. Wettelijke reserves 40.000,00 0,00 168.750,00 150.000,00 16.092,48 0,00 67.890,16 60.346,81 23.907,52 0,00 100.859,84 89.653,19

t. Onbeschikbare reserves 10.633.055,26 4.277.806,20 6.355.249,05

. Belastingswije reserves

e). Beschikbare reserves

I. Overgedragen winst/verlies

ID 0 00 0 00 0 00

eIl. Kapitaalsubsidies

e

FI

2/00RZIENINGEN EN UITGEST. BELAST. 3.160.957,60 0,00 3.160.957,60

ou 3.160.957,60 0,00 3.160.957,60

Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

. Uitgestelde belastingen

!.

CHULDEN 3.585.961,96 0,00 3.585.961,96

Il Schulden op meer dan één iaar 35.722,00 0 00 35.722,00

.

0,00 0,00 0,00 0,00

0 00

0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00

0 00

n 35.722,00 0,00 0,00 0,00 35.722,00 0,00 0,00 0,00

D 3.538.208,17 3.538.208,17

IA. Financiële schulden

qi. Handelsschu1den

. Ontvangen vooruitbetalingen

. Overige schulden

tl

X. Schulden op ten hoogste één jaar

4,11. Schulden > 1 jaar die binnen het jaar verv. 142.856,00 620.943,72 1.486.296,90 532.620,00 755.491,55 142.856,00

d3. Financiële schulden 0,00 620.943,72

Handelsschulden 12.031,79 1.486.296,90

tà 532.620,00

qb. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 755.491,55

F. Schulden mbt belast., bezold. en soc. lest. t. Overige schulden 0,00

Overlopende rekeningen 12.031,79

e.



TOTAAL DER PASSIVA 18.138.724,82 4.583.060,47 13.555.664,35



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.2. BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES

Aile activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES blijven behouden in NV INDUSIGN. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV INDUSIGN voor de periode tot en met de parte splitsing, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de parte splitsing.

De samenstelling van het vermogen van de verkrijgende vennootschap BVBA "E-CRANE PARTS & SERVICES' op datum van 30/09/2013 na splitsing is samengevat in de balans, die hieronder is weergegeven:

ACTIEF

VAST ACTIEF 81.907,97 0,00 81.907,97

I. Oprichtingskosten 0 00 0 00 0 00

"

II. Immateriële Vaste Activa 43.675,04 0 00 43.675,04

111. Materiële Vaste Activa 3 .232,93 0 00 38.232,93

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

B. Installaties, machines en uitrusting 22.232,93 0,00 22.232,93

C. Meubilair en rollend materieel 16.000,00 0,00 16.000,00

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

Fusiegoodwill 0 00 000 000



VLOTTENDE ACTIVA 3.430.784,33 2.382.124,70 5.812.909,03

V. Vorderingen op meer dan één jaar 0 00 0&!Q 0 00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 1.778.176,88 0 00 1.778.176,88

A. Voorraden 1.778.176,88 0,00 1.778.176,88

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één laar 507.905,43 2.382.124j0 2.890.030 13

A. Handelsvorderingen 258.152,29 2.382.124,70 2.640.276,99

B. Overige vorderingen 299.753,14 0.00 249.753,14

VIII. Geldbeleggingen 0 00 0 00 0 00

IX. Liquide middelen 1.142.934,82 0 00 1.142.934,82

X. Overlopende rekeningen 1.787 20 0 00 1.767 20



TOTAAL DER ACTIVA 3.512.692,30 2.382.124,70 5.894.817,00

1.

Netto-Actief I 86.192,37 2.382.124,70 2.468.317,07

% tov totaal

1_. Kapitaal 8.600p01 83.643,45 102.4,45

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 0 00 0 00 1.860,00 83.643,45 102.243,45

01. Uitgiftepremies 0 00 0 00

0 00 0 00

HI. Herwaarderingsmeerwaarden

1v. Reserves 75.017,72 76.877,72

e. Wettelijke reserves 1.860,00 0,00 0,00 0,00 8.364,34 0,00 35.287,09 31.366,29 10.224,34 0,00 35.287,09 31.366,29

53. Onbeschikbare reserves 65 732 37 2.223.463,53 2.289.195,90

. Belastingsvrije reserves 0 00

Li

5). Beschikbare reserves

. Overgedragen winst/verlies

I. Kapitaalsubsidies 0 00 0 00



OORZIENINGEN EN UITGEST. BELAST. 0,00 0,00 0,00

. Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

CHULDEN 3.426.499,93 0,00 3.426.499,93

, il Schulden op meer dan één jaar 0 00 0 00 0 00

0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00

3.42&499,g3 000 3.426.499.93

0,00 0,00 0,00 0.00 0,00 0,00

0 00

e. Financiële schulden

e. Handelsschulden

-. Ontvangen vooruitbetalingen

e. Overige schulden

X. Schulden on ten hoogste één ¶aar

e 0,00 58.753,80 3.367.746,13 ,00 0,00 0,00 0,00 58.753,80 3.367.746,13 0,00 0,00 0,00

u) 0 00 0 00

Schulden> 1 jaar die binnen het jaar verv.

Financiële schulden

e. Handelsschulden

[0. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen . Schulden mbt belast., bezold. en soc. last. . Overige schulden 1 . Overlopende rekeningen



TOTAAL DER PASSIVA 3$12.692,30 2.382.124,70 5.894.817,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.3. BVBA E.C.W.H.

Aile activa en passive die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de BVBA E.C.W.1-1. blijven behouden in NV 1NDUSIGN. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV INDUSIGN voor de periode tot en met de parte splitsing, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de partÉle splitsing.

De samenstelling van het vermogen van de verkrijgende vennootschap BVBA "E.C.W.I-I!' op datum van 30/09/2013 na splitsing is samengevat in de balans, die hieronder is weergegeven:

VAST ACTIEF 2.418.236,88 1.737.326,12 4.155.563,00

I. Oprichtingskosten 0 00 0 00 0 00

Cl. Immateriële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

III. Materiële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0.00

B. Installaties, machines en uitrusting 0,00 0,00 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 0,00 0,00 0,00

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 2 418 236 88 1.737.326,12 4.155.563,00

Fusiegoodwill 0'30 000 0 00



VLOTTENDE ACTIVA 3.108.260,63 0,00 3.108.260,63

V. Vorderingen op meer dan één iaar 3.023.875,23 0 00 3023.875,23

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering 0 00 0 00 0 00

A. Voorraden 0,00 0,00 0,00

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar ' 16 16 0 00 16 16

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 16,16 0,00 16,16

VIII, Geldbeleggingen 0 00 0 00 0 00

IX. Liquide middelen 9.214,72 0 00 9.214 72

X. Overlopende rekeningen 75j4,52 0 00 75.154 52



TOTAAL DER ACTIVA 5.526.497,51 1.737.326,12 7.263.823,63

PASSIVA

- " " " '303g/21313 'le " ee..,,s t'el;

;AFGESPLiTer EOWI.

GEDEELTE irerit:rljdendp.4riti.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Netto-Actief 2.015.072,08 1.737.326,12 3.752.398,20

_

% tov totaal ..-

I. Kapilaal 656.600,00 0 00 656,60Q00

0,00

A. Geplaalst kapilaal 656.600,00 656.600,00

Il. Uitgiftepremies 0 00 0 00 0 00

01. Herwaarderingsmeerwaarden 0 00 0 00 0 00

IV. Reserves .§5.660.00 1.737.326.12 1.802.986,12

A. Wettelijke reserves 65.660,00 0,00 65.660,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

O. Belastingsvrije res. splitsingsresultaat 0,00 1.737.326,12 1,737.326,12

I". Beschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

V. Overgedragen winst/verlies 1.292.812,08 0,00 1.292.812,08

VI. Kapitaalsubsidies 0 00 0 00 0 00



VOORZIENINGEN EN UITGEST, BELAST. _ 0,00 0,00 0,00.

A. Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

-SCHULDEN 3.511.425,43 0,00 3.511.425,43

VII Schulden op meer dan één laar 0 00 0 00 0 00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

S. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

G. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

CL Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 3.399.829,28 Q,00 3.399.829,28

A. Schulden> 1 jaar die binnen het jaar vent.. 0,00 0,00 0,00

E. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

P. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0,00 0,00 0,00

e. Schulden mbt belast., bezold. en soc. lest. 0,00 0,00 0,00

F. Overige schulden 3.399.829,28 0,00 3.399.829,28

X. Overlopende rekeningen 111.596,15 0 00 111.596 15

_

TOTAAL DER PASSIVA 5.526.497,51 1.737.326,12 7.263.823,63

ep

y,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.k

11.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen in de

verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop de verdeling is gebaseerd.

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitste vermogen van partieel te splitsen NV INDUSIGN aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES word toegekend aan de vennoten van de af te splitsen vennootschap NV INDUSIGN.

Alle aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van de activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN, zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN.

De toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN nadat de partiële splitsing wordt doorgevoerd. Elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN zal een aantal aandelen in de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES krijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN.

12. De kosten

De partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H. (na de partiële splitsing) zullen de totale kost van de voorgenomen operatie onder elkaar verdelen in verhouding tot hun respectievelijk aandeel in het totale eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN voor de partiële splitsing.

13. De Algemene vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H. is 14 augustus 2014, of de datum van enige andere algemene vergadering van aandeelhouders met dezelfde agenda.

14. Neerlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H., neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Opgemaakt te Maldegem in 10 exemplaren op 6 juni 2014.

De raad van bestuur van de NV INDUSIGN verklaart vier exemplaren te ondertekenen door of namens NV INDUSIGN, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de drie anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H..

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder van de BVBA É-CRANE PARTS & SERVICES verklaar( drie 'exemplaren te ondeitekenén

door of namens de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES, waarvan één bestemd is om in het , vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee anderen om te worden bewaard op de zetel van

respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschap, BVBA E- : i CRANE PARTS & SERVICES.

"

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES vertegenwoordigd door

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

De zaakvoerder van de BVI3A E.C.W.H. verklaart drie exemplaren te ondertekenen door of namens de BvE3A E.C.W.H., waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee anderen om te warden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV ' INDUSIGN en de verkrijgende vennootschap, BVBA E.C.W.H.

_ _ . . _ .....

Op de laatste blz. un Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA E.C.W.H. vertegenwoordigd door

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

08/10/2014
ÿþI,t

A

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

111mi 11l1hiHi

Vr beh aal Bel Staa

Ondernemingsnr : 0897.190.216

Benaming

(voluit) : E.G.W.H.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : verlenging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Frank Desmet te Eeklo, op 23 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.C.W.H.", met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0897,190.216, hebbende ais B.T.W,-nummer BE 0897,190.216, met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist:

1.in afwijking van artikel 18 der statuten het le-pende boekjaar, dat normaal zou eindigen per dertig september tweeduizend en veertien, te verlengen zodat dit boekjaar verder zef lopen tot en met eenendertig december tweeduizend en veertien. De eerstkomende jaarvergadering zal in afwijking van artikel 14 der statuten gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en vijftien, om tien uur (10h),

2.het statutaire boekjaar zoals bepaald in artikel 18 der statuten zal lopen van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar met ingang vanaf tweeduizend en vijftien, een en ander in het verlengde van het eerste besluit hiervoor genomen en beslist dat de statuten in die zin aangepast moeten worden.

3. de statutaire jaarvergadering, zoals deze thans vastgelegd is in artikel 14 der statuten, te wijzigen naar de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur (10h), een en ander in het verlengde van het eerste en tweede besluit hiervoor genomen en beslist dat de statuten in die zin aangepast moeten worden.

4.1n het verlengde van het eerste, het tweede en het derde besluit hiervoor genomen dat de statuten aangepast worden ais volgt:

- Artikel 14, eerste lid, der statuten, wordt ver-vangen door volgende zin:

"De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergade-ring genoemd, wordt verplicht gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur (10h)."

- Artikel 18, eerste lid, der statuten, wordt ver-vangen door volgende zin:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

5. aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

6. bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoer-ders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

7. bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Ryckeman Gebroeders", met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, of elke andere door hem aangewezen persoon, om , met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) Frank Desmet

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.'"~'

Voor-

., behoi wen

aan het

Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte

-CV van de vennootschap

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/09/2014
ÿþICIRRIOI11101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

1 6 SEP. 2014

RECejliafflK VAN KOOPHANDEL TE G_ENT

MM.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0897.190.216

Benaming

(voluit) : E.C.W.H.

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIELE SPLIITSING DOOR OVERNEMING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Frank Desmet te Eeklo, op 3 september 2014,

Is bijeengekomen : De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-CRANE PARTS & SERVICES", met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0832.627,412, hebbende als B.T.W.-nummer BE0832.627.412., waarbij met eenparig-heid van stemmen het volgende werd beslist

1. Besluit tot partiële splitsing.

Voorafgaandelijk aanvaarden de vergaderingen het aangekondigde splitsingsvoorstel onder voorbehoud van de voormelde materiële vergissing in het bedrag van de in het voordeel van de eerste verkrijgende vennootschap af te splitsen handelsvorderingen met overeenkomstige wijziging van de vernielde ruilverhouding. Zij besluiten tot een partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de partieel te splitsen vennootschap NV 1NDUSIGN, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door een overdracht van een deel van haar actief en passief vermogen, als volgt ; a) inbreng in de eerste verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-Crane Parts Services" te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 55, RPR Gent 0832.627.412 van handelsvorderin-gen voor een totaal bedrag van twee miljoen honderdduizend en vijfenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 2.100.045,67) van de partieel te splitsen vennootschap en b) inbreng in de tweede verkrijgende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.C.W.I-1 te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53, RPR Gent 0897,190216 van financiële activa voor een totaal bedrag van twee miljoen tweehonderdduizend negenhonderd vijfendertig euro zevenenzeventig cent (¬ 2.200.935,77) van de partieel te splitsen vennootschap.

a) de ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als vole

- 2.436 volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '1E-Crane Parts & Services" worden uitgereikt aan de enige aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Indusign" en waarbij geen enkele opleg in geld betaald wordt;

- Geen enkel nieuw aandeel wordt uitgegeven door de verkrijgende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.C.W.1-1." ter vergoeding van het ingevolge de splitsing af te splitsen vermogen, rekening houdend met artikel 740, par 2,1° van het Wetboek van Vennootschappen. Er zal geen ruil van aan-delen plaatsvinden noch een overeenkomstige kapitaalverhoging daar de tweede verkrijgende vennootschap eigenares is van aile aandelen van de partieel te splitsen vennootschap.

b) de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste ven-nootschap boekhoudkundig geacht te worden te zijn verricht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 januari 2014. Aile verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in rekeningen van de respectieve verkrijgende vennootschappen gebracht worden.

c) de datum vanaf welke de aandelen van de eerste verkrijgende ven-nootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 januari 2014.

Boekhoudkundige verwerking van de verkrijgende en de partieel te splitsen vennootschap.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk , bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

- De overdrachten ingevolge de partiële afsplitsing gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel te splitsen vennootschap afgesloten per 31 december 2013, zijnde de goedgekeurde jaarrekening, welke cijfers niet ouder zijn dan zes maanden op datum van het splitsingsvoorstel. De activa en passive en de

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

.6"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

bestanddelen van het eigen vermogen zulten worden opgenomen in de boekhouding van de respectieve verkrijgende vennootschappen, tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de partieel te splitsen vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven, dit alies zoals beschreven in het splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor.

- Teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, behouden blijven in de partieel te splitsen vennootschap "Indusign".

2. Ontslag voorlezing verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten

het gezamenlijk splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 5 j'uni 2014;

3. Uitdrukkelijke verzaking aan de verslagen betreffende de splitsing.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen be-stissen de algemene vergaderingen van aile bij de splitsing betrokken vennootschappen uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen te verzaken aan het opmaken van de verslagen en documenten vereist overeenkomstig de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, die moeten worden opgemaakt en meegedeeld aan de aandeelhouders/vennoten overeenkomstig artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bevoegdheden volmacht  coördinatie van statuten

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen : -aan het bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan; -aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel; -aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Ryckeman Gebroeders" met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, of elke andere door hem aangewezen persoon, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de kruispuntbank van ondernemingen, ondememingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte -fC.. Ai. etd_. e-ce

liglagen-bijTiefffélgisaStaatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 14.10.2013 13628-0351-011
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 04.04.2013 13077-0151-011
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.05.2012 12129-0521-010
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0155-010
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 27.05.2010 10129-0039-010
10/04/2015
ÿþ, Mod Word 11.1

.i,y< , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

3 o MARI 2015

15 299

R EC IrirrieN K VAN KOO

Ondernemingsnr : 0897.190.216

Benaming

(voluit) : E.C.W.H.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Frank Desmet te Eeklo, op 26 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.C.W.H.", met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0897.190.216, hebbende als B.T.W.-nummer BE 0897.190.216, met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist:

1, Verslagen  eerste kapitaalverhoging

a)kennisname van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA E.C.W.H. bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 90 van de 90 aandelen van de NV INDUMMO, door de Heer Lieven BAUWENS en de Heer Geert WATTEEUW, voor een inbrengwaarde van 4.961.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel :

' a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 14.360 aandelen van de BVBA E.C.W.H., zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 4.961.000,00 EUR  (14.360 x 307,09 EUR) = 551.222,22 EUR. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA E.C.W.I-I, en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 24 maart 2015. Burg. BVBA BDO Bedrijfsrevisoren Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle  Bedrijfsrevisor"

b) kennisname van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de zaakvoerder,

c)Eerste kapitaalverhoging

een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen vierhonderd zesendertigdui-zend euro (¬ 1.436.000) om het kapitaal te brengen van zeshonderd zesenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 656.600) op twee miljoen en tweeënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 2.092.600) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag en mits creatie en uitgifte van veertienduizend driehonderd zestig (14.360) kapitaalsaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande ka-pitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op vier miljoen vierhonderd en negenduizend zevenhonderd achtenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 4.409.778,78) waarvan

-een miljoen vierhonderd zesendertigduizend euro (¬ 1.436.000) zal geboekt worden als kapitaal;

-twee miljoen negenhonderd drieënzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 2.973.777,78) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

2. lnbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

GENT

air ..,"-Itt"

1 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura bestaat uit negentig van de negentig aandelen van de naamloze vennootschap "INDUMMO", met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Koe-koeklaan 53, RPR Gent nummer 0467.931.589, die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor vier miljoen negenhonderd eenenzestigduizend euro (¬ 4.961,000) bedraagt.

Als tegenprestatie verstrekte vergoeding

De vergoeding voor gemelde inbreng in natura valt uiteen in ;

1/ een vergoeding in rekening-courant ten bedrage van vijfhonderd eenenvijftigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 551.222,22),

2/door toekenning van veertienduizend driehonderd zestig (14.360) nieuwe kapitaalsaandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen voor een saldo na vergoeding in rekening-courant, namelijk vier miljoen vierhonderd en negenduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 4.409.777,78).

Deze aandelen worden toegekend aan ;

* De Heer Bauwens Lieven, voornoemd ; zevenduizend honderd tachtig (7.180) aandelen voor een inbrengwaarde ten belope van twee miljoen tweehonderd en vierduizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 2.204.888,89);

* de Heer Watteeuw Geert, voornoemd : zevenduizend honderd tachtig (7,180) aandelen voor een inbrengwaarde ten belope van twee miljoen tweehonderd en vierduizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (E 2.204.888,89);

Deze veertienduizend driehonderd zestig (14.360) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis,

3. Vaststelling dat voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen en tweeënnegentigdui zend zeshonderd euro (¬ 2.092.600) bedraagt, vertegenwoordigd door twintigduizend negenhonderd zesentwintig (20.926) aandelen zonder vermelding van waarde.

4. het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde twee miljoen negenhonderd drieënzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 2.973.777,78) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

5.het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met twee miljoen negenhonderd drieënzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (E 2.973.777,78) zodat het kapitaal verhocgd zal worden van twee miljoen en tweeënnegentigduizend zes-honderd euro (¬ 2.092.600) tot vijf miljoen en zesenzestigduizend driehonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 5.066.377,78) door in-corporatie van voormeld bedrag van de uitgiftepremie en zal gerealiseerd worden zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. Vaststelling dat voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijf miljoen en zesenzestigduizend driehonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 5.066.377,78) bedraagt, vertegenwoordigd door twintigduizend negenhonderd zesentwintig (20.926) aandelen zonder vermelding van waarde.

7. artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het kapitaal is vastgesteld op VIJF MILJOEN EN ZESENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO ACHTENZEVENTIG CENT (¬ 5.066.377,78), vertegenwoordigd door twintigduizend negenhonderd zesentwintig (20.926) aandelen zonder vermelding van waarde, maar elk met een gelijke fractiewaarde van een/twintigduizend negenhonderd zesentwintigsten (1/20.926sten) van het maatschappelijk kapitaal."

8. alle machten te verlenen om de geooërdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

9.een bijzondere machtiging te verlenen aan de zaak-voerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

10. een bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Ryckeman Gebroeders", met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, of elke andere door hem aangewezen persoon, om , met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) Frank Desmet

Notaris

Voor-

be[ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte

-CV van de vennootschap

-gecoördineerde statuten

-verslag zaakvoerder en revisor

Bijlagen bijliet Bélgisel Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþ Mad Word 11.1

l-.riet ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD





U 5 JUNI 2015

i3ECHTr3AreffkN

KOOP1,LAN117FI TF 13F>rjT













Ondernemingsnr : 0897.190.216

Benaming

(voluit) : E.C.W.H.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

1D11 Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 3 juni 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

L.. "E.C.W.H.", met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Koekoeklaan 53, ingeschreven in het rechtsperso- neoregister te Gent, onder nummer 0897.190.216, het volgende heeft beslist :

III 1. de modaliteiten betreffende de overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden te (her)formuleren, door onder meer de invoering van een voorkooprecht en goedkeuringsregeling,. 2. de modaliteiten van ontbinding en vereffening te (her)formuleren.

e 3. de vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt:

-rm AI artikel acht van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

e "Artikel 8  Overdracht van aandelen

e OVERDRACHT BIJ LEVEN

,e De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet ten kosteloze titel worden overgedragen bij leven, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde

Pr, van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is niet

b vereist wanneer de aandelen worden overgedragen:

Q1/ aan een medevennoot;

b 2/ aan de echtgenoot of echtgenote van de overdrager;

3/ aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdragen I , 4/ aan de wettelijk of feitelijk samenwonende partner van de overdrager.

Fe Voorkoopregeling

let

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even

al wwie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden bij leven, zonder ze ,et voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten. Met aandelenoverdracht in de zin van

^~ het vorig lid, wordt bedoeld: elke verrichting die tot doel of als gevolg heeft dat één of meerdere (zakelijke

isl r~ rechten op) aandelen wordt overgedragen, zij het direct of indirect, definitief of voorwaardelijk, vrij-'willig of

e gedwon-+gen, (met inbegrip van doch niet beperkt tot een verkoop, een ruil, een gift, een legaat, inbreng in het

ra kapitaal, het toestaan of de overdracht van een optie, het bezwaren met een zakelijk of persoonlijk,

me

zekerheidsrecht, een overdracht als gevolg van een fusie, splitsing of vereffening) en alle andere vormen van overdracht. Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te tcu zijn de derde werkdag na postdatum.

e A. Eerste ronde

le

De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-e overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte, met

C vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs. Wanneer de hiervoor

r. gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij ais niet geschreven gehouden. Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemers) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten. De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan te kopen. De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop: ais dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkoop-recht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten. Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde. Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van één maand na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager alle vennoten

aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk één jaar na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling, De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van

artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, "

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten geacht integraal aan hun voor-kooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten.

Goedkeuringsregeling

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden en ten bezwarende titel enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdracht onder levenden ten kosteloze titel, voor zover een dergelijke overdracht aan goedkeuring onderworpen is.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De kandidaat-ovememer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren.

Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenover-dracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als vennoot binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij. Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie. In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen. De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht. De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellings-kosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot. De beslissing van deze

laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na

ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige, De weigering van toestemming is zonder verhaal. Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht

in te stemmen, Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens

de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om véér het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden

zoals hierna bepaald. De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige. De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering. De weigering van toestemming is zonder verhaal. Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten. De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding ais vennoot, hebben het recht om váár het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald. De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop her-roept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

B. Prijs

In geval van aanvaarding van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht.ln geval van weigering van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, heeft de kandidaat-overdrager de mogelijkheid om binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering, zijn aanbod tct verkoop te herroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten en de eventueel door hen aangebrachte kandidaat-overnerner,ln geval van weigering van de aandelenoverdracht ten kosteloze titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige. De kandidaat-overdrager behoudt evenwel het recht om binnen de vijftien dagen na kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering mee te delen, bij aangetekend schrijven aan alle vennoten, dat hij niet instemt met de verkoop van de aandelen aan de mede vennoten of de door hen aangebrachte overnemer. Hij blijft aldus vennoot met de totaliteit van zijn aandelen.

C. Betaling  eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen par-tijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht,De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de beta-ling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

OVERGANG VAN AANDELEN INGEVOLGE OVERLIJDEN

Behoudens hetgeen bepaald in titel VIII hierna, zal de vennootschap bij overlijden van een vennoot van rechtswege voortbestaan tussen de overige vennoten. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen:

1/ aan een medevennoot;

2/ aan de echtgenoot of echtgenote van de erflater;

31 aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de erflater;

4/ aan wettelijk of feitelijk samenwonende partner van de erflater.

Indien de overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot onderworpen is aan de goedkeuring door de overige vennoten is de hierna volgende procedure van toepassing.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of

legata-rissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één

van hen. Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een verklaring van erfrecht of een akte

van bekendheid moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot

werden vererfd. Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald. De

weigering van aanvaarding is zonder verhaal. Indien geen overeenkomst omtrent de overdracht van de aandelen is bereikt binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of

weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van kocphandel, zetelend zoals in kort geding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

en dit op verzoek van de meest gerede partij. Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer-of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie. In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen. De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht. De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding -- gevolgen

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overblijvende ven-noot. De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtigden meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige. De weigering van toestemming is zonder verhaal. Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen. Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald. De erfgerechtigden zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-ovememer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige. Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de aanvaarding is voorgesteld. De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering. De weigering van toestemming is zonder verhaal, Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten. De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-ovememer voor te stelten, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald. De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de ovememende vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen par-tijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de één jaar na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht. De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering, Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

B/ artikel twintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd. In de gevallen bepaald in het Wetboek van

vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen ver-effenaar te worden

benoemd. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid

van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd, Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

4. opdracht en volmacht te verlenen aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDENDE UITGIFTE

t

(Getekend) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie  gecoördineerde statuten  CV vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.07.2015 15379-0031-011

Coordonnées
E.C.W.H.

Adresse
KOEKOEKLAAN 53 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande