E.M. CLEARING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : E.M. CLEARING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.612.387

Publication

12/11/2014
ÿþMal WMd 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*14205493*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

31 OKT. 2014 AFDE,UNMDERMONDE

Ondernemingsnr: 0474.612.387

Benaming

(voluit) : E.M. CLEARING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9130 Kalto, gemeente Beveren, Nicolaasstraat- Haven 1147 (volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTBINDING NIET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 25 september 2014; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) - Goedkeuring van het verslag van de Raad Van Bestuur, de dato 11 september 2014, met aangehecht de staat van activa en passiva opgemaakt per 30 juni 2014.

- Goedkeuring van het verslag van de Bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "Luc De Puysseleyr en C°", met zetel van de vennootschap gevestigd te Zwijndrecht, Verbrandendijk 39 - met als mandaatdrager de Heer Luc De Puysseleyr, de dato 20 september 2014.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Luc De Puysseleyr en C°", met zetel van de vennootschap gevestigd te Zwijndrecht, Verbrandendijk 39 - met als mandaatdrager de Heer Luc De Puysseleyr, de dato 20 september 2014, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van NV E.M. Clearing een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014, die een balanstotaal opgeeft van 23.244,97 EUR en een nettoactief van 17.501,52 EUR, inclusief de overdracht van het negatief resultaat ad 57.030,19 EUR van de vorige boekjaren en het negatief resultaat ad 67.026,08 EUR van het lopende boekjaar. Deze staat dient rekening te houden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Bij de bepaling van dit resultaat werd echter geen rekening gehouden met de kosten van vereffening.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld met gebruik van continuïteitswaarden, hetgeen wij verantwoord achten gelet op de aard van de elementen en de instemming van de aandeelhouders om deze bij de vereffening in natura te zullen aanvaarden voor kwijting van de in de staat opgenomen waarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen, en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van een hangend geschil van het Hof van Beroep te Antwerpen.

Zwijndrecht, 22 september 2014

(get)

LUC DE PUYSSELEYR EN C'

Burg. veen. o.v.v. BVBA en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR

Bedrijfsrevisor"

2) Ontbinding van de vennootschap met ingang van 25 september 2014, met het oog op de

invereffeningstelling,

3) Ontslag van de bestuurders, de Heer Erik Smet wonende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Fruithoflaan 40 en de BVBA "ARTEFOR", met zetel te 9120 Beveren, Albert Panisstraat 4 bus 101 met, ondernemingsnummer 0455.919.202.

4) Benoeming van de vereffenaar de heer Erik Smet, voornoemd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek:

van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar werd ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de (echtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5) Bij deze wordt samen neergelegd de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Pendermonde de dato 22 oktober 2014, waaruit de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar blijkt.

6) Aanpassing van de statuten in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand

waarin de vennootschap zich bevond en de vermelde statutenwijziging.

De vergadering heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Vervanging van "Artikel 1:" door de volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, opgericht als Naamloze Vennootschap is in vereffening, haar benaming luidt

E.M. CLEARING - in vereffening"."

- Vervanging van "Artikel 2:" door de volgende tekst:

"Artikel 2: De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht te rekenen vanaf 4 april 2001. Met ingang

van heden 25 september 2014 bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 12:" door de volgende tekst:

"Artikel 12: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 13:" door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een vocrafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontstaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van "Artikel 14" tot en met "Artikel 21".

7) Volmacht coördinatie van de statuten

De vergadering heeft de notaris opdracht gegeven tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap.

8) De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Bruno Bauwens" te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 167, vertegenwoordigd door de Heer Brune Bauwens, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belde

a

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte;

- uittreksel op zegel

- beschikking van de Rechtbank van Koophandel

- historiek van de vennootschap

Verstraeterl & Roeg ers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@notarissenvrasene.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 24.12.2013 13698-0476-018
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.06.2014, NGL 15.12.2014 14693-0328-010
29/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 15.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

i

1

uhIi

" 130810 3*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

17 MEI 2013

DENDBRMONDE

Ondernemingsnr : 0474612387

Benaming

(voluit) : E.M. CLEARING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NICOLAASSTRAAT, HAVEN 1147 9130 KALLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2013 werd met éénparigheid der stemmen beslist om de mandaten van volgende bestuurders te verlengen voor een periode van zes jaar, te rekenen vanaf heden, te weten:

1° Dhr. Erik Smet, Fruihoflaan 40 te 9120 Vrasene.

2° Artefor bvba, vertegenwoordigd door de heer Erik Smet.

De leden van de raad van bestuur kwamen hierna onmiddellijk bijeen en verklaarden met éénparigheid der stemmen te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur de heer Erik Smet en tot gedelegeerd bestuurder de heer Erik Smet.

Erik Smet

Gedelegeerd Bestuurder

02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 27.12.2012 12681-0073-019
02/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.12.2011, NGL 09.01.2012 12006-0334-019
27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 24.01.2011 11013-0398-018
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 28.12.2009 09909-0006-018
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.01.2009, NGL 28.01.2009 09027-0027-019
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 02.01.2008 08001-0313-017
07/01/2008 : DE062275
11/06/2007 : DE062275
27/12/2006 : DE062275
14/12/2005 : SN062275
16/12/2004 : SN062275
19/12/2003 : SN062275
02/01/2003 : SN062275
30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
E.M. CLEARING

Adresse
NICOLAASSTRAAT , HAVEN 1147 9130 KIELDRECHT (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande