E.Q. INVEST, AFGEKORT E.Q.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E.Q. INVEST, AFGEKORT E.Q.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.058.969

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 22.12.2014 14700-0154-010
07/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

benouctei aan ha Belgisch 5taatsbla 1111111.1111M111j1,11,1111M1111

On¬ lernamingsnr : 8u£3. o5" °5 G3

Benaming (voluit): E.Q. Invest

(verkort) ; E.Q.I.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Laurentiusstraat 50 D

(volledig adres) 9130 Beveren (Verrebroek)

Onderwerp;en} akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 23 januari 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais naam: "E.Q. Invest", in het kort "E.Q.I.".

De naam en de afkorting mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

2. Zetel: Beveren (Verrebroek), Sint-Laurentiusstraat 50 D.

3. Oprichtster: mevrouw BALLIAUW Inge Maria Louisa, geboren te Sint-Niklaas op 19 mei 1968, wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Sint-Laurentiusstraat 50 D.

4. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal: 50.000,00 euro.

6. Gestorte bedrag: 50.000,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun voistorting.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw BALLIAUW Inge, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. boei: De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en

management omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend

het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid. op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen ln het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

Op de laatste b1z. var. Luik vcrme,der: ' Re_r.tC, , Naam er noedanighsetd var, drr ícntrcmeniererrdó notari5. hE:tzi} van xa, perso(oir..eri; .

bevoegd rte reuh:.psrs Dor zen: =erE van deroen tti vzrteaenº%voordip.r. OI rpL ' lL'é0.ai' er~ ilsrt~~~ e1;r'.Ç,

GRIFFIE HECH I bANK

VAN KOOPHANDEL

2 5 JAN 2012

DENDERMONDE

" Voor- - j behouder, nan het Belgisch j Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r.}

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake technische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over technische, bouwkundige, juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Werkzaamheden van gerechtsdeskundige, schattingen van roerende en onroerende goederen, adviesverlening, expertisen inzake schade en risico's, alsook het uitvoeren van alle mogelijke gerechtelijke expertisen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- De uitbating van een algemeen bedrijf van Immobiliën en in het bijzonder

* alle activiteiten van vastgoedmakelaar, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen: bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; schatten en evalueren van onroerend goed; beheer van onroerend goed, dit zowel van residentiële gebouwen als van overig onroerende goed;

* het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen, kortom aile onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

* projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van alle bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

- Het fokken, opleiden, africhten, trainen, kopen, verkopen, huren, verhuren, importeren en exporteren van (sport)paarden en andere paardachtige dieren en meer algemeen iedere vorm van handel, in de ruimste zin van het woord, in (sport)paarden en andere paardachtige dieren, alsook het onderhouden, verzorgen en berijden van (sport)paarden, met inbegrip van het laten kappen en beslaan door hoefsmeden en het laten verzorgen door veeartsen.

- Het uitbaten van een stoeterijlfokkerij.

- Het uitbaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt, zoals onder meer: het " uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend door kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en de verhuring van stalling.

- Het transporteren en laten transporteren van (sport)paarden met of zonder hun uitrusting.

- Het ontwikkelen en organiseren van allerhande activiteiten en andere activiteiten van sportieve en/of recreatieve aard met paarden en andere paardachtige dieren, waaronder onder meer paardenrennen, jumpings, paarden- en ponykampen, trektochten, huifkartochten, en andere hippische evenementen en dergelijke meer, zowel in het binnenland als in het buitenland.

- De uitbating en/of het ter beschikking stellen van één of meerdere paardenranches en/of pensionstallen, het huren, verhuren en onderhouden van stallingen, binnen- en buitenpistes, paddocks, weilanden, loopmolens, solaria en alle andere faciliteiten nodig voor de hoger vermelde activiteiten.

- Studiecentrum voor de verbetering en ontwikkeling van paardenrassen: de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

- De im- en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile producten en materialen en materieel, welke met de voormelde activiteiten verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend: veevoeders, onderhoudsproducten evenals alle materialen en materieel en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van paarden en paardachtigen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met Inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. var. .uil B vermelden ° F;z:cxe, : Naam en hoedanigheid van de lnatrumezzer+en.de notaris. herij v. :" ; de persoto .i1iAn bevoegd de rechL30tRrzl7C"r, "_arc aaIiz:3ri'lc1r derden te verEa_ern4+" 7ordigc'-

Na2tr. en ha'ttxe:cen.ng

mari 11.1

rtsJs~c~r,

geit"

behouder, aan het Belgisch+ S'iaezblad

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde maandag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de naamloze vennootschap "TOFICON", rechtspersonenregister Antwerpen 0413.037.480, met zetel te Antwerpen, Korte Klarenstraat 9, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te ' doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Erik Celfis

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

J

CC de $2.ats[e i-,:z van L.¬ .e `Ier[11e4en I~!c^aórn er3, naeaaniahrercl +fcRai1 tla insi:rurnenies'enc4 notante t5etril van de peYBo[oH1;En?

rseva'?.epiiá G`e rewhcaae,seAn zen aanz[wr van derden te s+e:rceaer" w+;arefger'

sf . llâarr er. ;" anot9r,est,riC

Coordonnées
E.Q. INVEST, AFGEKORT E.Q.I.

Adresse
SINT-LAURENTIUSSTRAAT 50 D 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande