EBIC TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EBIC TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.531.410

Publication

01/10/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rriod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN \

KOOPHANDEL GENT

2 2 SEP. 2014

AFDELINGMDERMONDE

SUIF

---- ----------------------------------- ^ ^ ------ ------------ -------- - -

Ondernemingsnr : 0885.531.410

Benaming (voluit) : SEKO TECHNICS

:j (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Passtraat 195

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 17 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEKO TECHNICS", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 195, RPR Gent (afdeling Dendermonde) BTVV BE0885.531.410 (vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Dominique De Kesel met standplaats Nieuwkerken-Waas op 21 november 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 2006 onder nummer 0188224, niet gewijzigd),

met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit  Wijziging kapitaal

a) Beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met honderd vijfenzestig duizend euro (165.000,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd drieëntachtig duizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR) door creatie van achthonderd tachtig (880) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen te rekenen vanaf de inschrijving.

Op deze aandelen is onmiddellijk ingeschreven in geld, ten belope van honderd zevenentachtig euro en vijftig cent (187,50 euro) per stuk, en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

b) Op de achthonderd tachtig (880) nieuwe aandelen wordt volledig ingeschreven door de belde vennoten, voornoemd, elk voor de helft, met name:

1. Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vekan Management BVBA", met zetel te 2550 Kontich, Nachtegaalstraat 39, RPR Antwerpen, BTW BE 0471.358.632. , Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Vander Heyde te Oostende op negenentwintig februari tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart tweeduizend onder nummer 20000315-444, waqarvan de zetel is gewijzigd naar huidig adres met ingang van 20 januari 2006 bij beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2006-02-23/0039129. De statuten zijn gewijzigd blijkens akte verleden voor ondertekende notaris Vincent Lesseliers op16 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 3 januari 2014 onder nummer 0004387;

Op vierhonderd veertig (440) aandelen, hetzij voor tweeentachtig duizend vijfhonderd euro ( 82,600,00 ¬ ).

2. Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crapé-VJampens", met zetel te 9031 Drongen, Doornplasstraat 38, RPR Gent, BTW BE 0899.408.942.

Vennootschap opgericht met de benaming "Brunata" blijkens akte verleden voor notaris Bernard Van

der Auwermeulen te Zomergem op 17 juli 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 juli nadien onder nummer 0127975, gewijzigd, houdende wijziging van de

benaming naar de huidige naam, blijkens akte verleden voor notaris Leen Coppejans te Oudenaarde op 6 november 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 november daarna onder nummer 0165656.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Op vierhonderd veertig (440) aandelen, hetzij voor tweeëntachtig duizend vijfhonderd euro ( 82.500,00 ¬ ).

De inschrijvers verklaren dat de geheelheid van de aandelen, aldus onderschreven, volledig volgestort zijn, door storting van een bedrag van honderd vijfenzestig duizend euro (165.000 euro) op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door Belfius op 17 september 2014 en dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt doordat aile aandelen

onderschreven zijn en volledig volgestort, zodat het maatschappelijk kapitaal thans honderd drieëntachtig duizend zeshonderd euro (183.600,00 euro) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend zesenzestig aandelen (1066) aandelen met een elk een fractiewaarde van één/1.066ste deel van het kapitaal, waarbij aile aandelen volgestort zijn.

d) Artikel vijf van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd

drieëntachtig duizend zeshonderd euro (183.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door 1066 gelijke

aandelen, zonder nominale waarde, waarbij elk aandeel één/1.0G6 ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigt."

Tweede besluit: wijziging naam

Wijziging van de naam SEKO TECHNICS te wijzigen in "EBIC Technics", waarbij artikel

één van de statuten in zelfde zin aangepast wordt.

Derde besluit: Ontslagen en benoemingen

a) Bevestiging van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 6 september 2014, met aanvaarding van het ontslag uit de functie van zaakvoerder, door de heer Koklenberg Nicolas Marcel Marie Thérèse, geboren te Sint-Niklaas op 28 november 1969, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Poelstraat 15, dit met ingang van 6 september 2014. Kennisname van dit ontslag.

b) Bevestiging van de benoeming tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van 6 september 2014 van:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crapé-nlampens", met zetel te 9031 Drongen, Doornplasstraat 38, RPR Gent, BTW BE 0899.408.942, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer Bruno Albert Crapé, voornoemd en die deze benoeming aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden. Deze benoeming werd aanvaard waarbij voormelde vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat tegen haar geen beroepsverbod werd uitgesproken.

Vierde besluit: Artikelsgewijze goedkeuring van nieuwe statuten als volgt:

- NAAM : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "EBIC Technics".

- ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 195.

- DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.- DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- algemene elektriciteitswerken, bobinage, installatie van cabines en nijverheidsinstallaties, handel in alle elektrische en niet-elektrische toestellen, gereedschappen en benodigdheden, uitbating van industriële agenturen.

- industriële constructiewerken;

- laswerken, draai- en freeswerken;

- onderhoud van machines en industriële installaties;

- elektrotechnische installaties.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschcuwen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan

met dit doe

De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn al dan niet bezoldigd.

De vennootschap kan leningen aangaan en borg stellen. De vennootschap kan onroerende goederen bouwen, kopen, verkopen en beheren.

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en cnroerende handelingen stellen in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend dcel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste Plz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mcd11.1

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bil hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259, 260 of 261 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

OVERDRACHT AANDELEN : Voor de overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden verwijzen de vennoten naar de tussen hen gesloten aandeelhoudersovereenkomst

- ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve ais alle personen die moeten worden opgeroepen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht

Met uitzondering van de beslissingen:

- te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, - welke bij authentieke akte moeten warden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

De zaakvoerder zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten, De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beiden het vraagrecht uitoefenen.

Voor door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik, wordt het stemrecht op de algemene vergadering steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht, zoals hiervoor beschreven.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

- BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE: De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Aile dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook aile uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Elk aandeel verleent een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en het resultaat van de vereffening.

- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Deze verdeling zal vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

26/11/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J1 1111111

9

Ondernemingsnr : 0885.531.410

Benaming (voluit) Seko Technics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Passtraat 195

9100 Sint-Niklaas

;' Onderwerp akte :VERNIETIGING STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op zes november tweeduizend en veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering is gehouden van "SEKO Technics" met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 195, RPR Gent (afdeling Dendermonde) - BTW BE 0885.531.410.

i! De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dominique De Kesel met standplaats Nieuwkerken-Waas op 21 november 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 2006 onder nummer 0188224.

De statuten werden niet gewijzigd behoudens bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 17 september 2014 gehouden voor ondergetekende notaris Vincent Lesseliers en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 1 oktober 2014 onder nr 0178601. Deze statutenwijziging had plaats naar aanleiding van een overeenkomst over aandelenoverdracht i= van SEKO TECHNICS besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit met ontbindende voorwaarden.

De ontbindende voorwaarden begrepen in de overeenkomst hebben zich gerealiseerd, waardoor overdracht van de aandelen van rechtswege is ontbonden, met retroactieve werking, zodat voormelde statutenwijziging van 17 september 2014 geacht moet worden nooit plaatsgevonden te hebben.

Gezien de retroactieve werking van de ontbindende voorwaarde dient alles met betrekking tot de vennootschap hersteld te worden in de toestand alsof er geen overeenkomst was gesloten en alsof :; er geen statutenwijziging heeft plaats gehad. Hiervan dient publiciteit gegeven te worden aan derden.

Ter bevestiging van voormelde retroactieve ontbinding van de overeenkomst, wordt thans, op 6 november 2014, een buitengewone algemene vergadering gehouden van "SEKO Technics" met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 195, RPR Gent (afdeling Dendermonde) - BTW BE 0885.531.410, waar met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten zijn genomen : Eerste besluit  Wijziginq kapitaal

a) Vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en niet honderd drieëntachtig duizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR) daar de kapitaalverhoging met honderd vijfenzestig duizend euro (165.000,00 EUR) geacht moet worden nooit plaatsgevonden te hebben.

De achthonderd tachtig (880) nieuwe aandelen waarop ingeschreven werd in geld, ten belope van honderd zevenentachtig euro en vijftig cent (187,50 euro) per stuk, worden geacht nooit bestaan te hebben.

b) Vaststelling dat inschrijving op nieuwe aandelen niet mogelijk was zodat de gedane storting in speciën van honderd vijfenzestig duizend euro zoals bleek uit het bankattest, dient terugbetaald te worden aan "Vekan Mangement BVBA" en "Crapé-T'Jampens" BVBA en dit uiterlijk binnen de : week te rekenen van heden, weliswaar, rekening houdend met de ondertussen gedane

verrichtingen op rekening van de vennootschap zodat herstel in toestand van de rekening bereikt wordt alsof de aandelen nooit waren overgedragen.

c) Beslissing dat artikel v jf van de statuten luidt als volgt:

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

LE REt;rt tfALaK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" { Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



"Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend

zeshonderd euro (18.600, 00 ¬ ) vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder nominale

waarde, waarbij elk aandeel één/186stee deel van het kapitaal vertegenwoordigt."

Tweede besluit : wijziging naam

Vaststelling dat de naam SEKO TECHNICS luidt en niet gewijzigd is in "EBIC Technics", waarbij

artikel één van de statuten in zelfde zin aangepast wordt.

Derde besluit: Ontslapen en benoemingen

a) Vaststelling dat het ontslag van "Crapé-T'Jampens" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Crapé, met ingang van 6 september 2014 dient gepubliceerd daar de gedane benoeming geacht wordt nooit plaats te hebben gehad;

b) Vaststelling dat als enige zaakvoerder van de vennootschap SEKO Technics, is benoemd : heer Koklenberg Nicolas Marcel Marie Thérèse, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Poelstraat 15, daartoe benoemd bij de oprichting van de vennootschap SEKO Technics, dit met ingang van zelfde datum. De heer Nicolas Koklenberg, enige aandeelhouder van Seko Technics verbindt zich ertoe om kwijting te verlenen over het voormeld uitgeoefend mandaat als zaakvoerder onder a) op de wijze overeengekomen in de onderhandse dading gesloten tussen partijen.

Vierde besluit:

Bevestiging met éénparigheid van stemmen dat alle artikelen in de statuten van de vennootschap "SEKO Technics" luiden zoals vastgesteld in de oprichtingsakte van de vennootschap, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap op 18 december 2006 onder nummer 0188224, gezien de statutenwijziging van 17 september 2014 geacht wordt geen plaats te hebben gehad.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken : de expeditie van de akte.













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0447-014
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 22.06.2012 12199-0498-013
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 04.08.2011 11374-0361-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 01.07.2010 10243-0224-014
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.06.2009 09239-0239-013
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 14.07.2008 08389-0154-016
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0371-013

Coordonnées
EBIC TECHNICS

Adresse
PASSTRAAT 195 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande