EBRAIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EBRAIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.512.988

Publication

29/10/2014
ÿþA

ModWord lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffir-uan dp akte

NE ER GELE GD

2 -10- 2014

RECHTBANK VAN

e0OPHANDEL TE GENT

Griffie

111111111IJI)1,11,11j1,1,j11111111

bel

a

Bi sta

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0843512988

Benaming

(voluit): EBRAIN

(verkort) :

Rechtsvorm bvba

Zetel: Kerkstraat 108 9050 Gent (Gentbrugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Overname door KAP Evoiution

In onze hoedanigheid van beheerder van de bvba KAP EVOLUTION, vestigen wij de voorgenomen fusie op grond van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

I.Het identificeren van de bedrijven.

De onderneming KAP EVOLUTION, met hoofdzetel te 1070 Brussel, Joseph Wybranlaan 40, stelt een fusie voor door middel van overname van de onderneming eBRAIN, niet hoofdzetel te Kerkstraat 108 9050 Gent. 1.1. De BVBA KAP EVOLUTION

De onderneming werd samengesteld op basis van een verworven akte door Notaris Gerard lndekeu, te, Brussel, 30 december 1998, en werd openbaar gemaakt bij de bijlagen van het Belgische Monitoraat van 30. januari 1999. Deze statuten werden gewijzigd na het proces-verbaal gepleit voor Meester Luc Verhasselt, 25 maart 2009 en openbaar gemaakt bij de bijlagen van het Belgische Monitoraat van 08 april 2009, om er het: kapitaal mee te verhogen.

: De onderneming is geregistreerd bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer,

" 8E0465.096.984 en is onderworpen aan MW.

De onderneming heeft als doel, in essentie, zowel in België als in het buitenland, de verkoop, de aankoop, ;

de import, de export, van alle producten of koopwaren te vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt vastgesteld op het bedrag van 138.592,00¬ vertegenwoordigd door 27720 aandelen zonder aanwijzing van nominale waarde.

1.2. De BVBA EBRAIN

De onderneming werd samengesteld op basis van een verworven akte door Meester Luc Van Vaerenbergh Notaris te Lierde, op 31 januari 2012 , openbaar gemaakt ter passage van de bijlagen van het Belgisch Monitoraat van 21 februari 2012.

De onderneming is geregistreerd bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer' BE0843.512.988.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van: organisatiesystemen, het verlenen van computerservice door alle mogelijke vormen van het in toepassing., brengen van systemen voor gegevensverwerking op computer en alle technieken in verband met het technisch administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

De handel in, de fabricage, het verbetecen, het uitrusten, verbouwen, productief maken, het leveren, het verhuren en het in huur nemen, de commissiehandel, de agentuur van aile met hoger omschreven doel verband houdende materialen, producten en diensten.

Het kapitaal bedraagt 80.640,00E. Het is vertegenwoordigd door 80.640 aandelen zonder nominale waarde. II.Datum van de fusie

In de toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Ondernemingen, is de datum vanaf wanneer de activiteiten van het overgenomen bedrijf beschouwd zullen worden, uit boekhoudkundig oogpunt als verworven voor het overnemende bedrijf 01 december 2014.

Ill. Omschrijving

De 80.640 vertegenwoordigende aandelen de totaliteit van het kapitaal van het overgenomen bedrijf worden , weerhouden door BVBA Kap Evolution, ovemem end bedrijf.

Artikel 676 van het ondernernerswetboek voorziet

Sectie 676 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt dat wordt gelijkgesteld met een fusie door

opslorping, de bewerking waarbij de overdracht van een bedrijf als gevolg van ontbinding zonder liquidatie, de _

blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eM bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

volledigheid van het erfgOed actief en passief, aan een ander bedrijf die al houder is van aile aandelen en

andere effecten een recht om te stemmen in de algemene vergadering verleent.

In dit geval stelt het Wetboek van Ondernemingen de raden van bestuur en de externe account vrij.

Er is eveneens geen gelegenheid om de uitwisselingsrapporten te bepalen omdat geen enkel deel van de

overnemende onderneming mag worden toegekend in ruil voor aandelen van de overgenomen onderneming.

De betrokken onderneming van de fusie zal het engagement vert het overnemende bedrijf toepassen.

1V. Rechten voor de medewerkers van de overgenomen onderneming

Geen enkele geassocieerde van het overgenomen bedrijf is titularis van de speciale rechten. Er bestaat

! geen andere vorm van titel.

V.Voordeien voor de leden van de bestuursorganen

Geen enkel voordeel zal worden toegewijd aan leden van het bedrijfsorgaan van de opgeroepen

ondernemingen om te fuseren.

De fusieprojecten zullen worden neergelegd door elkeen van de fuserende ondernemingen, bij hun :

respectieve handelsrechtbank.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Opgemaakt te Brussel, 19 september 2014

Hebben getekend,

Dewaele Franky Zaakvoeder

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad--2-940120-14 ---A-nnexes-du-Moniteurbelge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2015
ÿþMod Word 11.1

Pute '= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Ondernemingsnr : 0843512988

Benaming

(voluit) : EBRAIN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent , Kerkstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op drieëntwintig december tweeduizend veertien dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EBRAIN in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT - Kennisname van documenten en verslagen

!. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, hier vertegenwoordigd door de heer Lebailly Philippe, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van vol-machtdrager, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 19 september 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EBRAIN" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAP EVOLUTION" met zetel te 1070 Anderlecht, Joseph Wybranlaan 40, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 20 oktober 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober nadien, onder nummer 14198243.

II. De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken el! documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1'de fusievoorstellen;

2'de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3'de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

!I!. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAP EVOLUTION" en vermogensovergang. De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 19 september 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "KAP EVOLUTION" en "EBRAIN" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 15 oktober 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 30 oktober nadien, onder nummer 14199374 en op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 20 oktober 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober nadien onder nummer 14198243. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAP EVOLUTION" met zetel te 1070 Anderlecht, Joseph Wybranlaan 40, hierna genoemd «de ovememende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EBRAIN" met zetel te 9050 Gent, Kerkstraat 108, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie ovemeemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111!1311

u

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

alge-mene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen

vennoot-schap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 december 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

ven-nootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestand-delen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut sirrguli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat onderge-tekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen ven-inootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formalitei`'ten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang ergo omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende over-'eenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere for-maliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overge-nomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "EBRAIN" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk ven plicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbinte-inissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestandde-ilen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizendenéén), geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

DERDE BESLUIT - Machten tot uitvoering

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.

voor rechtspersonen: naam en zetel), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~i Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor rechtspersonen: naam en zetel), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VIJFDE BESLISSING

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte

Opgemaakt te Wemmel op 29 december 2014

Meester Frédéric Van Bellinghen

12/03/2013
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgisol

Staatsble

Mod Word 11.1

u

VI

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging eerste boekjaar

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

te

0843.512.988

eBrain

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kerkstraat 108 te 9050 Gent

D

-1 t'EÎ 2013

RECHTBANK VAN

KOOP e 1,e0r" TE GENT

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 30/12/2012, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om het eerste maatschappelijk boekjaar te verlengen met 1 jaar, waardoor het zal eindigen op 31 december 2013 in plaats van op 31 december 2012,

De volgende boekjaren blijven ongewijzigd en zullen ingaan op 1 januari en afgestoten worden op 31 decembervan hetzelfde kalenderjaar.

Aldus opgesteld te Gent op 30/12/2012.

Dewaelaf BVBA,

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door

de heer De waele Franky

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. t



NE E1GELE G))

- 8 -02- 2012

Rt".CHTBtjnYAN

KOOPHAND nuire GENT

I11111,11111011111Ikiti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : p N3 , `L ,

Benaming

(voluit) : "eBrain"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 108 - 9050 Gent (Gentbrugge)

(voffedig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 31 januari 2012, geregistreerd acht bladen, geen renvooien te Geraardsbergen op 03 FEB 2012, Boek 51509, blad 36, vak 12. Ontvangen vijfentwintig Eur (25,00 ¬ ). De eerstaanwezend Inspecteur (getekend) D. ADRIAENSENS, dat :

1) De heer STAAR Jan Louis Charles Marie, gedelegeerd bestuurder, geboren te Kapellen op 10 juli 1953, echtgenoot van mevrouw VANSTRAELEN Maria, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 189. Identiteitskaart nummer : 590 5284758 30. Nationaal nummer: 530710 003 83.

2) De heer LEBAILLY Philippe Emile Joseph, zaakvoerder, geboren te Tournai op 28 september 1958, echtgenoot van mevrouw VAN OBBERGEN Ann, wonende te 1731 Asse (Relegem), Onderrichtstraat 5. Identiteitskaart nummer : 590 5317317 94, Nationaal nummer : 580928 073 77,

3) De heer DE WAELE Franky Jules, zaakvoerder, geboren te Zottegem op 18 september 1960, echtgenoot van mevrouw LAFORT Myranda Aimée Maurits, wonende te 9570 Lierde, Steenweg 153, Identiteitskaart nummer : 591 1291762 18. Nationaal nummer : 600918 471 21,

4) De heer CLAEYS Benoit Charles Louis, gedelegeerd bestuurder, geboren te Namur op 11 juli 1965, echtgenoot van mevrouw ROM Anne, wonende te 4700 Eupen, Stendrich 156. identiteitskaart nummer : 591 1075322 82, Nationaal nummer : 650711 00710,

5) Mevrouw LAUWERS Katia Luce Johanna, bediende, geboren te Leuven op 12 juli 1972, echtgenote van de heer VANDENBORRE Koen, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Wijnbergenstraat 112. Identiteitskaart nummer : 590 7260923 14, Nationaal nummer : 720712 134 97.

Ons, ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap,

TITEL I - OPRICHTING

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "eBrain". De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Kerkstraat 108.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en bedraagt TACHTIG DUIZEND ZESHONDERD VEERTIG EURO (80.640,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door 80.640 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tachtig duizend zeshonderd veertigste (1180.640ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

-door de heer STAAR Jan voornoemd ten belope van 16.128 aandelen waarvan 100 % werd volgestort of voor 16.128,00 ¬ ;

-door de heer LEBAILLY Philippe voornoemd ten belope van 16.128 aandelen, waarvan 100 % werd volgestort of voor 16.128,00 ¬ ;

-door de beer DE WAELE Franky voornoemd ten belope van 16.128 aandelen, waarvan 20 % werd volgestort of voor 3.225,60 ¬ ;

-door de heer CLAEYS Benoit voornoemd ten belope van 16.128 aandelen waarvan 100 % werd volgestort of voor 16.128,00 ¬ ;

-door mevrouw LAUWERS Katia voornoemd ten belope van 16.128 aandelen, waarvan 50 % werd volgestort of voor 8.064,00 E.

Totaal : 80.640 aandelen of voor 80.640,00 ¬ , waarvan in totaal 59.673,60 ¬ werd volgestort. BANKATTEST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voormelde inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224

van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 143-0828106-21 bij

de Fintro, kantoor Lierde, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 januari laatstleden

afgeleverd bankattest, De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd inge-

schreven, volgestort is zoals hierboven vermeld, De vennootschap beschikt bijgevolg over eén bedrag van

80.640,00 ¬ , waarvan 59.673,60 ¬ werd volgestort,

TITEL Il - STATUTEN

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam "eBrain". Zij is een handelsvennootschap.

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gent (Gentbrugge), Kerkstraat 108. Deze mag worden

overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van

de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administra-

tieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen reke-

ning, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatie-

systemen, het verlenen van computerservice door alle mogelijke vormen van het in toepassing brengen van

systemen voor gegevensverwerking op computer en alle technieken in verband met het technisch, administra-

tief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

De handel in, de fabricage, het verbeteren, het uitrusten, verbouwen, productief maken, het leveren, het

verhuren en het in huur nemen, de commissiehandel, de agentuur van alle met hoger omschreven doel ver-

bandhoudende materialen, producten en diensten.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle merken, octrooien, licenties en intellectuele rechten.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastre-

ven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TACHTIG DUIZEND ZESHONDERD VEERT1G EURO

(80,640,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door 80.640 aandelen op naam zonder nominale waarde, die leder

1180.640ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK 111- ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn hiernavolgende bepalingen van toepassing'op de algemene vergadering.

Artikel 11 - JAARVERGADERING-BU1TENGEWWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de vrijdag van de maand juni om vijftien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermel-ding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist, Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissa-rissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14 - VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen vôér de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 19  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten, in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

of "verwon-pen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

AFDELING 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 23 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 24 - BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25 -VERTEGENWOORD1GINGSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

Artikel 27 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 28 - WINSTVERDELING

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 31 -ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36 - ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden, Artikel 39 -ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

HOOFDSTUK Vil -ALGEMENE BEPALINGEN

TITEL III - SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen, rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEWAELAF', met maatschappelijke zetel te Lierde (Sint-Maria-Lierde), Steenweg 153, ondernemingsnummer 6879.151.283, hier

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DE WAELE Franky Jules voornoemd, hier aanwezig en die verklaart, in naam van de vennootschap, dit mandaat te aanvaarden en dewelke tevens bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich daartegen verzet. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting In de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012..

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, 131W-ADMINISTRATIE en KRUISRUNTBANK van ONDER- NEMINGEN

De oprichters verlenen bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.C.T.", die te dien einde woonstkeuze doet te Oudenaarde, Jacob Lacopsstraat 20 bus 207, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGH, notaris. Tegelijk hiermee neergelegd

-voor eensluidend afschrift der akte ;

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EBRAIN

Adresse
KERKSTRAAT 108 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande