EBS CONCEPT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EBS CONCEPT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.156.905

Publication

10/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaie~sin*

Vr

bah

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0%4°3 " dS' W~3~

Benaming

(voluit) : EBS Concept

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lodewijk De Raetstraat 6, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1. De Heer Sanctobin Eric, boekhouder, geboren te Kortrijk op 03/06/1947 wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem , Lodewijk De Raetstraat 6

2, Mevrouw Sanctobin Sophie, geboren te Kortrijk op 06/06/1975, wonende te 9700 Welden (Oudenaarde), Kouterstraat 49

3, Mevrouw Sanctobin Benedicte, geboren te Kortrijk op 19/10/1972, wonende te 9051 Gent, Schuttershof 13.

Verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

HOOFDSTUK 1 NAAM  DUUR ZETEL - DOEL

Artikel 1; De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam

EBS Concept.

Artikel 2: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap neemt een aanvang op 1 oktober 2012.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lodewijk De Raetstraat 6, 9051 Sint-Denijs-Westrem.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van adviezen aan ondernemingen, organisaties in de meest ruime zin op het bedrijfseconomisch vlak, maar vooral van bedrijfsstrategische, financiële, technische, organisatorische, commerciële, fiscale, juridische of boekhoudkundige aard en op het vlak van personeelsmanagement, administratie, productie en algemeen bestuur;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel erband houden en dit in ondernemingen, Verenigingen Zonder Winstoogmerk, stichtingen, organisaties;

Het verlenen van advies op het vlak van beleggingsstrategie van personen en ondernemingen;

- Adviesverlening aan ondernemers en ondernemingen voor het zoeken van financiering;

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanighed van de instrumenterende notaris. hetzq van de perso(o)nrenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ç a - De verrichtingen uitvoeren welke op de voormelde opdrachten betrekking hebben of

welke aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden,

- Leningen toestaan onder om het even welke vorm in dit kader, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaakassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het onderzoeken, beslissen en nemen van participaties in ondernemingen voor eigen rekening of voor rekening van derden met als oogmerk het realiseren van meerwaarden bij latere verkoop van participaties. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe kan een gedeelte van het kapitaal worden ingebracht bij de oprichting van een vennootschap, de deelneming aan een kapitaalsverhoging of het uitoefenen van intekenrechten die ze als vroeger aandeelhouders heeft verkregen. Tevens kan de vennootschap een participatie in het kapitaal op een andere wijze verkrijgen, zo bijvoorbeeld (maar niet hiertoe beperkt) het intekenen op, in aandelen converteerbare obligaties of waaraan een intekenrecht verbonden is.

- Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband met dit doel verwant of verkocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

HOOFDSTUK H  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5: Kapitaal - Het vermogen van de vennootschap bedraagt 2500,00 euro. Het

wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt

verbinden:

- De heer Sanctobin Eric 500,00 euro, hetzij vijfhonderd euro

- Mevrouw Sanctobin Sophie 1000,00 euro, hetzij duizend euro

- Mevrouw Sanctobin Benedicte 1000,00 euro, hetzij duizend euro

Artikel 6: rechtverkrijgenden - De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder, mogen onder geen enkel voorwendsel, de zegels doen leggen op de goederen, waarden en bescheiden van de vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, bewarende maatregelen nemen, inventaris doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor het uitoefenen van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de inventarissen en balansen van de vennootschap en de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 7: ontbinding - De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van de zaakvoerder.

Artikel 8: overdracht aandeel - Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

. r Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen.

HOOFDSTUK III  BESTUUR

Artikel 9: Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, aI dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur. De opdracht van de vennoten is onbezoldigd. De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 10: Interne bevoegdheid  externe vertegenwoordigingsmacht - Iedere

zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 11: Volmachten - De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 12: Aansprakelijkheid - De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 13: Toezicht - Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 14: Gewone en buitengewone algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om 18 uur, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld op de uitnodigingsbrieven

Artikel 15: Bijeenroeping - De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen v456r de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer aIIe vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld. Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16: Stemrecht - Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op.

Artikel 18: Bestemming van de winst

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle Iasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

Ingeval van winstverdeling zal de verdeling gebeuren à rato van de inbreng.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19: Benoeming van vereffenaars - Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken doch het staat de algemene vergadering steeds vrij deze machten in te krimpen of waarborgen voor een goed bestuur te eisen. Na aanzuivering van het passief en de tasten, zal de netto-opbrengst van de vereffening verdeeld worden onder alle vennoten, in evenredigheid van hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

HOOFSTUK VII  ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 20: Gemeen recht - Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige

statuten, wordt verwezen naar de vennootschappenwet

Algemerte vergadering  overgangsbepalingen

1. Benoeming van de zaakvoerder

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Sanctobin Eric,

voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat zal bezoldigd zijn.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf 1 oktober 2012 t.e.m. 31 december 2013.

1 Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De heer Sanctobin Eric, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

£behouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EBS CONCEPT

Adresse
LODEWIJK DE RAETSTRAAT 6 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande