ECO ADVIES

NV


Dénomination : ECO ADVIES
Forme juridique : NV
N° entreprise : 428.718.224

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.07.2014 14334-0150-014
30/01/2014
ÿþ ~ Mcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging rlig van d a

V, bob

aai

Bel Staa

23

BELGISCH

01- 2014 Z 8 DEC, 2013

STAl3 Tr; RE.C-;-113AïVie.', VAN

KO{7:.-3,L`" ,, .~t ; ;.i_'f"S

_ ~ GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0428.718.224

Benaming

(voluit) : ECO ADVIES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Herman Teirlinckstraat 7 - 9041 Oostakker

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van een bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op datum van 21 oktober 2013 blijkt dat met algemeenheid van stemmen werd besloten om' mevrouw Christelle Vercamer om gezondheidsredenen te ontslaan als bestuurder van de vennootschap. Er wordt haar kwijting verleend voor haar bestuursdaden voor de periode van 1 januari 2013 tot en met 21 oktober', 2013. Haar ontslag gaat in vanaf heden 21 oktober 2013,

Daarnaast wordt met algemeenheid van stemmen de benoeming van Dhr.Dennis Celle, Antwerpsesteenweg 165 te 9140 Tielronde als bestuurder aanvaard. Zijn mandaat gaat in vanaf heden 21 oktober 2013 om te eindigen in de algemene vergadering van het jaar 2019. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Ignace Celle

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2013
ÿþ nood Word 11.1

F.- te 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

12 SEP, 2013

RECHTKOO PHAN" rfr~~ENT



Ondernemingsnr : 0428.718.224

Benaming

(voluit) : ECO ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9041 Gent, Herman Teirlinckstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op vier september tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ECO ADVIES", met zetel te 9041 Gent, Herman Teirlinckstraat 7, BTW BE. 0428.718.224, RPR Gent, werd gehouden waarop met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

11 Na kennis te hebben genomen van het verslag van de raad van bestuur de dato eenentwintig augustus tweeduizend dertien met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend dertien, wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel van de vennootschap door aanvulling van de huidige tekst van artikel twee, alinea 5 van de statuten met de volgende bepalingen:

"Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels, motels en pensions (met hotel-service).

Eetgelegenheden met volledige of beperkte bediening, waaronder verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in een wegwerpverpakking aangeboden worden.

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens voor rekening van derden.

De verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement.

Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening.

De kleinhandel in allerlei producten, zoals huis-aan-huis-verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, en ambulante handel"

Vervolgens de aanvulling van artikel twee, alinea acht van de statuten met de hierna volgende tekst:

"Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle', verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende' goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen."

2/ De vergadering besluit de clausules die melding maken van aandelen aan toonder te schrappen en te vervangen in die zin dat de aandelen op naam zijn, overeenkomstig de eerder uitgevoerde wijziging van de aard van de aandelen in het jaar tweeduizend en elf en meer bepaald de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Derhalve schrapping van artikel zes, alinea twee tot en met zes van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

Eveneens de schrapping van artikel vierentwintig van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

"Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

Eveneens de schrapping van artikel vijfentwintig, alinea twee van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

"De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als in artikel 24 is bepaald."

3/ Aanvulling van de bepalingen betreffende de benoeming van de bestuurders inzake de termijn van de bestuursmandaten, de mogelijkheid tot benoeming van een rechtspersoon als bestuurder, met dien verstande dat in dat geval een vaste vertegenwoordiger dient te worden aangeduid, alsmede de mogelijkheid tot coöptatie overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen; derhalve schrapping van artikel tien van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft. kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering."

4I Formulering van de modaliteiten betreffende een directiecomité en een auditcomité; derhalve aanvulling van artikel vijftien van de statuten met de hierna volgende tekst:

"Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De

overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

ln die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen"

5/Formulering van de modaliteiten betreffende schriftelijke besluitvorming. Derhalve aanvulling van artikel vierentwintig van de statuten en door de hierna volgende tekst:

"Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden."

6/ Invoeging bepalingen betreffende het vraagrecht van de aandeelhouders, conform de wet van twintig december tweeduizend en tien houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen. Derhalve aanvulling van artikel achtentwintig van de statuten met de hierna volgende tekst:

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen."

7/ Herformulering van de bepalingen betreffende de notulen en afschriften van de algemene vergadering. Derhalve schrapping van artikel eenendertig van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

"De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door een bestuurder."

8/ Wijziging van de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap. Derhalve schrapping van artikel vierendertig van de statuten te en vervanging door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd.

ln de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

Eveneens de schrapping van artikel vijfendertig van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst:

"Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars hij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

9/ Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De heer Ignace GALLE, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van voornoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan mevrouw Christelle VERCAMER, voornoemd, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze

f&

4

vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte evenals gecoordineerde statuten en bijzonder verslag van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 19.07.2013 13342-0062-011
09/07/2012
ÿþ~

Mad W ortl 7 i 7

~II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

allia iiiiuiau Diu

" iZ12~31~"

0

N

br

e St

NFERGEI_EC',.-~D

l

1z0C'H~~;ï

NK VAN

L TE GENT

Ondernemingsnr . 0428.718.224

Benaming

(voluit) ECO ADVIES

(verkort)

Rechtsvorm , Naamloze vennootschap

Zetel Herman Teirlinckstraat 7 - 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming van bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 mei 2012 om 18.00 uur blijkt dat met algemeenheid van stemmen:

- Dhr. Ignace Calle wordt herbenoemd als bestuurder.

Dit mandaat gaat in vanaf heden en geldt voor een periode van 4 jaar om te vervallen in de algemene vergadering van 2016.

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 28 mei 2012 om 19.30 uur op de zetel van de vennootschap blijkt met algemeenheid van stemmen, dat, Dhr. Ignace Calle wordt benoemd en bekrachtigd als gedelegeerd bestuurder .

Ignace Celle

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 09/07/2012 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 15.06.2012 12190-0112-013
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 20.07.2011 11327-0231-014
02/08/2010 : AN049884
02/08/2010 : AN049884
30/07/2010 : AN049884
31/08/2009 : AN049884
09/07/2009 : AN049884
27/08/2008 : AN049884
07/07/2008 : AN049884
10/07/2007 : AN049884
24/08/2006 : AN049884
29/06/2006 : AN049884
26/07/2005 : DE049884
24/01/2005 : DE049884
02/12/2004 : DE049884
06/07/2004 : DE049884
15/06/2004 : DE049884
20/02/2004 : DE049884
24/07/2003 : DE049884
10/07/2003 : DE049884
05/07/2002 : DE049884
17/05/2001 : DE049884
13/07/2000 : DE049884
26/01/1999 : DE049884
02/09/1997 : DE49884
07/10/1994 : DE49884
04/05/1994 : DE49884
09/03/1994 : DE49884
09/03/1994 : DE49884
01/01/1993 : TU55619
25/06/1992 : TU55619
01/01/1989 : TU55619

Coordonnées
ECO ADVIES

Adresse
H. TEIRLINCKSTRAAT 7 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande