ECONAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECONAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.853.849

Publication

07/02/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







0101

*14037353*

2 9 1n. 2014

~iti~s:.~-r~ ~.: ~:c " ,~~ .. }

KOCeF'~:.^ s +r,_=t i s Ci

--  t,riffie

Ondernemingsnr : 051 . 1::D53

Benaming (voluit) : ECONAD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meierij 51 A

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :Oprichting - benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig VERMEULEN te Merelbeke, op 21 januari 2014,blijkt dat? de volgende vennootschap werd opgericht:

1. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd ECONAD,

2. zetel: te 9820 Merelbeke, Meierij 51 A,

3. opgericht voor onbepaalde duur,

4. oprichters: 1. De heer D'HAESE Christophe Marcel Frans, geboren te Aalst op negen september negentienhonderd zevenenzeventig, gehuwd met mevrouw Ina Bogaert, wonende te 9820 Merelbeke, Meierij 51 A, voor 149 aandelen 2, Mevrouw BOGAERT ina Tamara Mieke, geboren tel Blankenberge op zes januari negentienhonderd zevenenzeventig, gehuwd met de heer Christophe D'Haese, wonende te 9820 Merelbeke, Meierij 51 A, voor 37 aandelen.

5. maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro,

verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, volstort

ten belope van het wettelijk minimum, door storting in geld door hen uitgevoerd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.200,0 euro voorafgaandelijk aan de

oprichting, gedeponeerd werd bij ing België, (bewijs van deponering afgeleverd op

06/01/2014/2013).

6. Boekjaar: van één januari tot en met eenendertig december.

7. Aanleggen serves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende;; saldo.

Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen ;. beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

8. Vertegenwoordiging  bevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Hun

mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1~

/1

mod 19.1

Voorbehouden

aan het

F3etgisch Staatsblad

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

1/ Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

2/ Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat de vennootschap

vertegenwoordigt In alle akten en in rechte wanneer alle leden tegenwoordig zijn. De beslissingen

worden genomen met eenparigheid van stemmen.

9. Commissaris: geen

10. Doel: Uitvoeren van energie-audits, het afleveren van energieprestatiecertificaten.

Verlenen van adviezen en hulp aan particulieren, bedrijven en overheid op gebied van energie, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht in verband met energie en milieu, berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op gebied van energie en milieu.

Studie, advies en begeleiding in verband met milieuvergunningen, milieusubsidies, milieuzorg, ecologische studies, milieutechnieken.

Begeleiding en coördinatie bij bouwprojecten.

Uitwerking van projecten op gebied van klimaatbeheersing, koeltechnieken, luchtzuivering.

Alle activiteiten die verband houden met energiebesparende installaties, isolatiewerken, plaatsen van isolatiemortel, chapewerken, aanbrengen van thermische en geluidsisolatie, isolatiewerken tegen vochtigheid, aankoop en verkoop van isolatiematerialen, isolatiewerken aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

Aile managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen : het uitoefenen van management- en beheersfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten.

Het geven van opleidingen in het kader van energiebeheer.

Het verwerven en beheren van onroerende en roerende goederen of zakelijke rechten daarop. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, inschrijving of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, , die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, zowel in België als in het buitenland, teneinde de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

11. Jaarvergadering, toelating vergadering, uitoefening stemrecht.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van mei, om zeventien uur. Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid

voor de zaakvoerders) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij

naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber

laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappeliik jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op maandag 4 mei 2015 om 17.00 uur (gezien vrijdag 1 mei 2015 een wettelijke feestdag is).

3. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer Christophe D'HAESE, wonende te Merelbeke, Meierij 51 A, hier aanwezig, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn taak hem niet verboden is.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge













op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mal 11.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdragers van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

3. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan boekhoudkantoor CROMBE-DE CLERCQ bvba, te 1745 Opwijk, Heirbaan 81, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

4. Overname verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf 1 januari 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan voornoemd artikel 60, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15571-0094-011

Coordonnées
ECONAD

Adresse
MEIERIJ 51A 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande