ECORECYCLING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECORECYCLING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.953.466

Publication

29/10/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



Oudenaarde

1 8 OKT. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.953.466

Benaming (voluit) : ECORECYCLING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Majoor Van Lierdelaan 38

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte : NV: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Michel Olemans te Brakel op twintig augustus tweeduizend en dertien "geregistreerd te Oudenaarde op 21 augustus 2013, twee bladen geen verzendingen. Boek 760 Blad 62 Vak 06. Ontvangen : vijftig euro (50,00 ¬ ) dat volgende beslissingen werden genomen : Eerste beslissing: ontbinding.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur aan de buitengewone algemene vergadering de dato achttien juli tweeduizend en dertien waarin zij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt eveneens kennis van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig mei tweeduizend en dertien.

Overeenkomstig 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bracht VGD Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, vertegenwoordigd door de heer Tony Moreels, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, verslag uit over deze staat van activa en passiva. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, stelde de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap ECORECYCLING een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 31 mei 2013. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 183.040,08 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van 156.880,48 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Aldus werden voornamelijk substantieve controles van de staat van activa en passiva per 31 met 2013 uitgevoerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij ons niet uitspreken over een eventuele overwaardering van de materiële vaste activa en de handelsvorderingen.

dienen ons tevens te onthouden omtrent de volledigheid van de boekhoudkundige staat in het kader van: - waarborgverplichtingen;

hangende geschillen;

- de rubriek voorzieningen, gezien er geen voorziening werd aangelegd voor de kosten die de ontbinding

en vereffening met zich zal meebrengen (conform artikel 28 §2 van het KB van 30 januari 2001 tot

uitvoering van hef Wetboek van Vennootschappen);

de provisie `te ontvangen facturen' en 'toe te rekenen kosten;

een (eventueel) funding loss bij het vroegtijdig beëindigen van de lopende kredieten;

de loonkosten en het sociaal passief;

milieu- en saneringskosten.

Bijkomend kunnen wij ons niet uitspreken over de impact van een eventuele navordering van vennootschapsbelasting, BTW, RSZ en andere naar aanleiding van toekomstige controles door de diverse administraties.

Gelet op onze a posteriori aanstelling waren wij niet in de mogelijkheid om, in het kader van de auditwerkzaamhederl, confirmaties te versturen naar de klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Uit voorgaande blijkt dat de vereffening deficitair is gelet op het netto-passief ad. 156.880,48 EUR. Uit de aard en de samenstelling van de balans, alsmede de 'Overeenkomst tot ontbinding en vereffening van Ecorecycling NV' dd. 20 juli 2013 die werd afgesloten tussen de aandeelhouders / bestuurders van de vennootschap, kan

Op de laatste blz. van luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwciordigen

verso : Naam en handtekening

1

Voor-

brehouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

afgeleid worden dat dit netto-passief gedragen zal worden door de aandeelhouders. Zij zullen derhalve ondermeer afstand dienen te doen van hun openstaande tegoeden ten opzichte van de vennootschap. ln dit verband weze het tevens genoteerd dat er een bijzondere verantwoordelijkheid op de vereffenaars rust voor alle niet-gedelgde schulden, daar het niet zeker is dat zij allemaal gedelgd zullen worden, aangezien de totale schulden aan derden aanzienlijk hoger bedragen dan de totale activa.

Gezien alle hierboven vermelde aanzienlijke onzekerheden, zijn wij niet in de mogelijkheid een oordeel tot uitdrukking te brengen over het feit of deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de naamloze vennootschap ECORECYCLING en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Gent,

Op 14 augustus 2013

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door Tony Moreels,

bedrijfsrevisor."

Op grond van de hiervoor vermelde rechtshandelingen en formaliteiten, waarvan de ondergetekende Notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigt, beslist de vergadering tot ontbinding van de vennootschap en spreekt zij haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

Tweede: benoeming van vereffenaar.

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMALDQ", met maatschappelijke zetel te 9500 Geraardsbergen, Majoor Van Lierdelaan 38, rechtspersonenregister Oudenaarde, ondernemingsnummer 0478.067.567. Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Pierre De Brabander te Eksaarde op negentien juli tweeduizend en twee, bij uittreksel bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven augustus nadien onder nummer 20020807-307. Hier vertegenwoordigd, in toepassing van artikel 184 § 1 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Tom Torrekens, statutaire zaakvoerder, wonende te 9500 Geraardsbergen, Majoor Van Lierdelaan 38 die haar aanstelling aanvaardt.

Deze benoeming is onderworpen aan de bevestiging door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde beslissing: bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de enige vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering geeft daarenboven machtiging aan de vereffenaar om alle handelingen  inclusief het voortzetten van het bedrijf- te stellen voorzien door artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vierde beslissing : Ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurders.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de bestuurders, de heer Johan Van Schoors, mevrouw Greet De Glas en Tomaldo BVBA met vaste vertegenwoordiger de heer Tom Torrekens en de gedelegeerd bestuurders de heer Johan Van Schoors en Tomaldo BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Torrekens.

Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd. 20/08/2013

- verslag van raad van bestuur en bedrijfsrevisor ;

Kopie beschikking voorzitter rechtbank van koophandel (bevestiging aanstelling vereffenaar)

Op de laatste blz. van I.ulCc,l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vortegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.07.2013, NGL 16.08.2013 13423-0425-017
30/12/2011
ÿþ rnod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 9 DEC. 2011

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

JEU 11







"

"

Ondernemingsnr : * D g . 44 +G

Benaming (voluit) : ECortrcycl6ng

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Majoor Van Lierdelaan 38

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op zeventien december

tweeduizend en elf ter registratie dat door De heer VAN SCHOORS Johan, ongehuwd, geboren te Geraardsbergen op achtentwintig maart negentienhonderdeenenzestig (identiteitskaart nummer: 590-3446165-72 nationaal nummer: 61.03.28-343.22), wonende te (9500) Geraardsbergen, Majoor !i Van Lierdelaan 38.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOMALDO, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Hubert-Frère Orbanlaan 3, rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0478.067.567,

opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre De Brabander te Lokeren op negentien juli tweeduizend en twee, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeven augustus tweeduizend en twee onder nummer 20020807-307, waarvan de statuten slechts één maal werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Pierre De Brabander te Eksaarde op eenentwintig maart tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op zestien april tweeduizend en zeven onder nummer 07055664, alhier vertegenwoordigt ingevolge artikel 11 !i van de statuten door de statutair zaakvoerder de heer Tom Aldo TORREKENS, ongehuwd, geboren il te Dendermonde op drieëntwintig januari negentienhonderdvierenzeventig (identiteitskaart nummer: 591-3672697-88 nationaal nummer: 74.01.23-335.51), wonende te (9500) Geraardsbergen, Majoor Van Lierdelaan 38, in die hoedanigheid benoemd bij de oprichtingsakte van de vennootschap. ;; 3. Mevrouw DE GLAS Greet, ongehuwd, geboren te Geraardsbergen op vijf september negentienhonderdzevenenzestig (identiteitskaart nummer: 590-7297673-01; nationaal nummer: 67.09.05-184.69), wonende te 9506 Smeerebbe-Vloerzegem, Flierenhoek 14.

: opgericht werd een naamloze vennootschap, met als:

- naam :Ecorecycling

- zetel : (9500) Geraardsbergen, Majoor Van Lierdelaan 38

- doel : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft voor doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het ji buitenland

E. DISTRIBUTIE VAN WATER; AFVAL- EN AFVALWATERBEHEER EN SANERING 36 Winning, behandeling en distributie van water

Ï; 37 Afvalwaterafvoer

38 Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam.en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

38.1 Inzameling van afval

38.110 Inzameling van ongevaarlijk afval

38.12 Inzameling van gevaarlijk afval

38.2 Verwerking en verwijdering van afval

38.21 Verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval

38.211 Voorbehandeling van ongevaarlijk afval met het oog op verwijdering

38.212 Fysicochemische verwerking van slib en vloeibare afvalstoffen

38.213 Behandeling en verwijdering van ongevaarlijk afval, met uitzondering van slib en vloeibare afvalstoffen

38.219 Overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval

38.22 Verwerking en verwijdering van gevaarlijk afval

38.221 Voorbehandeling van gevaarlijk afval met het oog op verwijdering

38.222 Behandeling en verwijdering van gevaarlijk afval

39 Sanering en ander afvalbeheer

81.290 Andere reinigingsactiviteiten

D PRODUCTIE EN DISTRIBUTIE VAN ELEKTRICITEIT, GAS, STOOM EN GEKOELDE LUCHT

35.110 Productie van elektriciteit

35.140 Handel in elektriciteit

F BOUWNIJVERHEID

41 Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten

42 Weg- en waterbouw

43 Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

49.410 Goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven 72.110 Speur- en ontwikkelingswerk op biotechnologisch gebied

72.190 Overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied 72.19 Overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied

72.19001 Systematische studies en creatieve inspanningen in diverse soorten speur-en ontwikkelingswerk op het gebied van wiskunde en natuurwetenschappen (fysica, astronomie, scheikunde, geneeskunde, biologie,enzovoort)

71.121 Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters 71.209 Overige technische testen en toetsen

Alle hierboven beschreven activiteiten zullen dienen geïnterpreteerd te worden volgens de nacebel-codes en klassen en toerichtingen die vermeld staan op de officiële lijst van de nacebelcodes (thans gebaseerd op de lijst van het jaar 2008). Deze activiteiten bevatten dus ook alle activiteiten vermeld in de toelichtingen en zich bevindend onder de klassen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele ongedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verbouwen, verkavelen, verkopen, huren en verhuren. Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding

ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

-Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsdatum.

- Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.500,00) en is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die alle volstort zijn. De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer driehonderd (300).

Alle aandelen zijn volledig volstort.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders en maximum 6 bestuurders, al of niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, voor zes jaar en ten allen tijde afzetbaar ; wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

-----------------

mod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1



Om bestuurder te mogen worden dient men over een voor de onderneming bijzondere en relevante kennis of ervaring te beschikken.

- De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

- Bij niet herkiezing neemt hun opdracht een einde met de jaarvergadering waarin zij vervallen; - In geval een of meer plaatsen van bestuurder ingevolge overlijden, uittreding of om andere reden, vrijkomen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht voorlopig in de plaatsvervanging te voorzien. In dat geval voorziet de algemene vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst in een definitieve aanstelling.

De bestuurder die ter vervanging wordt aangeduid wordt benoemd voor de termijn nodig voor de beëindiging van de opdracht van bestuurder die hij vervangt.

- De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter die de raad alsmede de algemene vergadering zal voorzitten.

Een uittreksel van die beslissing wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door toedoen van de raad van bestuur.

De raad van bestuur komt samen minstens één maal per kwartaal op bijeenroeping van zijn voorzitter zo dikwijls het belang der vennootschap dit vergt alsook iedere maal deze bijeenroeping door een gedelegeerd bestuurder, 2 gewone bestuurders of een bestuurder die minstens 15% van de aandelen vertegenwoordigt, gevraagd wordt.

- De raad kan slechts geldig beraadslagen als de meerderheid van zijn leden aanwezig is.

- Een bestuurder mag per brief, per telegram, per fax of per gepersonaliseerde e-mail zijn advies kenbaar maken en zijn stem uitbrengen. Hij mag eveneens volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen aan een ander lid van de raad, zonder dat deze alzo ais mandataris van meer dan een van zijn collega's mag optreden.

- Ingeval de voorzitter belet is, wordt zijn plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders.

- De vergaderingen gaan door op de maatschappelijke zetel.

- De beslissingen van de raad worden genomen bij meerderheid van stemmen. Elke bestuurder heeft per 15 % van de aandelen die hij vertegenwoordigt, één stem (dus vertegenwoordig je als bestuurder bijvoorbeeld 30 % van de aandelen beschik je over 2 stemmen in de raad van bestuur) : 15% aandelen dat een bestuurder vertegenwoordigt bepaalt derhalve het aantal stemmen dat hij/zij heeft in de raad van bestuur ; als een bestuurder echter geen aandelen vertegenwoordigt of minder dan 15% van de aandelen vertegenwoordigt, beschikt hij over één stem.

Ingeval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend ; zolang de vennootschap echter slechts twee bestuurders telt, is deze clausule echter onwerkzaam.

- In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, voor zover de wet dit toelaat.

- De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in een proces-verbaal, ondertekend door de aanwezige leden.

- De voor het gerecht of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd - bestuurder of door twee bestuurders. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is ingevolge de wet.

- De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

- De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de raad van bestuur, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden tenzij zij aantoont dat de derde hiervan op de hoogte was of gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is daartoe geen voldoende bewijs.

- Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan een gedelegeerd - bestuurder en / of bestuurders voor daden van dagelijks bestuur, is een gedelegeerd -- bestuurder, zelfs alleenhandelend, bevoegd om namens de raad van bestuur de vennootschap in alle handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

- De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft toevertrouwen hetzij aan een of meer van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd - bestuurder zullen dragen hetzij aan één of meer direkteuren in of buiten de raad van bestuur gekozen.

- De raad van bestuur alsook de gedelegeerd-bestuurder in het kader van zijn functie mag ook bijzondere machten verlenen aan mandatarissen.

- De raad kan de personen gelast met het dagelijks bestuur op ieder ogenblik afzetten. Hij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onmiddellijk na de oprichting der vennootschap, zijn de verschijners in buitengewone vergadering der aandeelhouders vergaderd.

- De algemene vergadering der aandeelhouders beslist bij eenparigheid van stemmen : het aantal bestuurders op drie te bepalen en benoemt voor zes jaar tot die bediening :

- De heer VAN SCHOORS Johan, voornoemd, die verklaart te aanvaarden tot die bediening;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOMALDO die, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart te aanvaarden tot die bediening. De heer Tom Torrekens wordt aanvaard als vast vertegenwoordiger va ie vennootschap Tomaldo.

- Mevrouw Greet De Glas, voornoemd, die verklaart te aanvaarden tot die bediening;

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de Voorzitter van de Raad van Bestuur en de gedelegeerd bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De mandaten van de bestuurders zijn voor het ogenblik onbezoldigd totdat de algemene vergadering hierover anders beslist.

Is hier onmiddellijk bijeengekomen, de raad van bestuur, hierboven zojuist samengesteld en die beslist met eenparigheid van stemmen:

a) te benoemen tot VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR: de heer Tom Torrekens voornoemd die verklaart te aanvaarden.

b) te benoemen tot GEDELEGEERD-BESTUURDERS :

- De heer VAN SCHOORS Johan, voornoemd die verklaart te aanvaarden.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOMALDO die, vertegenwoordigd zoals gezegd door de heer TORREKENS Tom, verklaart te aanvaarden.

De gedelegeerd-bestuurder, zelfs alleen handelend, kan overeenkomstig artikel lübis van de statuten de vennootschap ten aanzien van derden geldig verbinden en in rechte vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten bij onderhavige akte op het artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen, krachtens dewelke telkens in een vennootschap een rechtspersoon tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité wordt aangewezen, deze rechtspersoon op zijn beurt onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de geest van de wet een fysiek persoon, moet benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon die het mandaat opneemt.

De benoeming van de vaste vertegenwoordiger (evenals de latere eventuele beëindiging van zijn opdracht) dient openbaar gemaakt te worden door neerlegging van het benoemingsbesluit (afzettingsbesluit) in het vennootschapsdossier en bekendmaking via uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap Ecorecycling, de heer Torrekens Tom, oprichter voornoemd onder opschortende voorwaarde van aanstelling tot bestuurder van de vennootschap "Ecorecycling" door andere vennootschappen. De heer Torrekens Tom, voornoemd, verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

-het maatschappelijk jaar : Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar der vennootschap zal lopen van heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste maandag van de maand mei tweeduizend en dertien om achttien uur. Het eerste boekjaar der vennootschap zat lopen van heden om te eindigen op ééndertig december tweeduizend en twaalf.

De eigenaars van aandelen op naam moeten vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst de raad van bestuur schriftelijk inlichten (brief of volmacht) dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een gemachtigde vertegenwoordigd worden, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en/of de formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Evenwel mogen de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een gemachtigde die geen aandeelhouder is; gehuwden vertegenwoordigen elkaar wederzijds; voor de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mut 11.1

De medeêigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en

pandgevers dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij

dezes ontstentenis door de oudste in jaren der bestuurders.

De voorzitter duidt de secretaris aan en de vergadering benoemt een of twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

- Geen enkele vergadering kan beraadslagen over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen.

- Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied geschorst.

Wanneer de aandelen of winstbewijzen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel of het winstbewijs dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden

verwaarloosd, behoudens in de gevallen bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

- Behoudens de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, worden de beslissingen genomen met de meerderheid van de stemmen, die aan de stemming hebben deelgenomen, welke ook het aantal van de stemmen weze dat op de vergadering vertegenwoordigd is.

De stemmingen geschieden bij handopsteken of naamafroeping tenzij de vergadering bij meerderheid van stemmen anders beslist.

- De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste maandag van de maand mei tweeduizend en

dertien om achttien uur.

- WINSTDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

- Van deze winst zal jaarlijks een bedrag van vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend van zodra dit fonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden; zij worden thans geregeld door het Wetboek van Vennootschappen.

Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De algemene vergadering bepaalt het tijdstip en wijze waarop de dividenden worden uitbetaald.

-Verdeling. De zuivere opbrengst van de vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Bij deze bekrachtigt en neemt de vennootschap over alle rechten en verplichtingen over die de oprichters hebben gedaan vanaf 1 juni 2011 in naam van de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

" Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

(Getekend) Paul DE MAN, notaris te Geraardsbergen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 30.09.2015 15605-0249-013

Coordonnées
ECORECYCLING

Adresse
MAJOOR VAN LIERDELAAN 38 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande