EDROPA

Divers


Dénomination : EDROPA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 538.644.265

Publication

26/09/2013
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch -

Staatsblad

tid

*i3ias9i

ÿ__,______~.__._._ ___.___.___.---------" ------" -____---

Ondememingsnr : o 53 . 10E

Benaming (voluit) : EDROPA



NEERGELEGD

1 G SEP. 2013

RECHTS N

KOOPHAND~ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Asselsstraat 79

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 13 september 2013, neergelegd voor;

registratie, blijkt dat er door : .,

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDROPA BEHEER", met maatschappelijke zetel,; te 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 79.

2. De heer GERARD Eddy Arthur Robert [IK 590 0588969 38] [RR 46.03.22-29928], geboren te Gent op 22;; maart 1946, echtgenoot van mevrouw DECRAENE Marie-Rose [hierna genoemd, wonende te 9031 Gent:: (Drongen), Asselsstraat 79.

3. Mevrouw DECRAENE Marie-Rose [IK 591-5418172-48] [RR 46.02.02-296,42], geboren te Zwevegem op 2 ' februari 1946, echtgenote van de heer GERARD Eddy voornoemd, wonende te 9031 Gent (Drongen),;, Asselsstraat 79.

Een commanditaire vennootschap op aandelen wordt opgericht.

Naam : EDROPA .;

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 79

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, productief;: maken en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere;: overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer;: onroerende goederen verwerven, verkavelen, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen;;: zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten!; met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal, ,,.) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen. Het stellen van alle;; verrichtingen welke betrekking hebben op de binnenhuisinrichting en decoratie van onroerende goederen. ;; Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met;; 11 betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en;; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,;;

obligaties en staatsfondsen. _~

Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te r¬ chten,, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobilienvennootschappen of -ondernemingen; het:; :; stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin:; ze een participatie aanhoudt.

,1 Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere;; vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, controle, het toezicht, de organisatie, de;; administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan;, derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in

verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van:: de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van;; ;; bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met;; derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit;;

zonder enige beperking..

De vennootschap kan eveneens aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, tot;;

waarborg van eigen verbintenissen als zich borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,,:

= inclusief de eigen handelszaak. ;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,. roerende ~fY= _

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar

maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De termen vermogensbeheer of advies die in deze doelsomschrijving worden vermeld, zijn activiteiten andere

dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten,

het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen tweehonderd veertigduizend euro (¬ 1.240.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend vierhonderd (12.400) aandelen op naam zonder vermelding

van de nominale waarde.

Inbreng in geld:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EDROPA BEHEER voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zevenhonderd euro (¬ 700,00), waarvoor haar zeven (7) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. De heer GERARD Eddy voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zeshonderd negentienduizend achthonderd euro (¬ 619.800,00), waarvoor hem zesduizend honderd achtennegentig (6.198) aandelen cp naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

3. Mevrouw DECRAENE Marie-Rose voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten betope van zeshonderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 619.500,00), waarvoor haar zesduizend honderd vijfennegentig (6.195) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde. De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van een miljoen tweehonderd veertigduizend euro (¬ 1.240.000,00) zodat alle aandelen volstort zijn.

Bestuur

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van beherende vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EDROPA BEHEER, met als vaste vertegenwoordiger de heer GERARD Eddy, die verklaart ° dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b. Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Is de statutaire zaakvoerder een rechtspersoon, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen,

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen, De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een In kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken,

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn

vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een

nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger. _ e

e. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd cm in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar. De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn.

Het college benoemt onder zijn leden een vocrzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ttiod 11.1

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders,

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquota vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid,

ledere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder cm hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen en op de vergadering dienen steeds minstens twee zaakvoerders fysiek aanwezig te zijn.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De

zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de

vennootschap.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14) uur of op het uur vermeld in de

oproeping,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om

zestien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op eerste vrijdag van de maand juni 2015 om achttien

uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint heden om te eindigen op 31 december 2014.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

s AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de heer VERHOEYE Jan en/of de heer DE WIT Sven, beide kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EDROPA BEHEER, met als vaste vertegenwoordiger de heer GERARD Eddy, de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "BNP PARIBAS FORTIS", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schalden die [asterts de vennootschap pisbaar zijn. Hij mag de ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóór registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTB.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15371-0231-009
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 09.06.2016 16179-0146-010

Coordonnées
EDROPA

Adresse
ASSELSSTRAAT 79 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande