ELBADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELBADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.959.442

Publication

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 20.08.2012 12435-0276-013
29/07/2011
ÿþ V,nc 2,C

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIII II I 1I IN I~VVNIVm~ VI

*11117376`

r NEERGELEGD

6

$ 8 JULI 2011

Griffie 

RECNTB.ANK VAN

GD)'t1...~ULL 1.EZENT

Ondernemingsnr : a~3 - ° 5 5 .44 2 . Benaming

(voluit) : ELBADO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Dorp 6

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op twaalf juli tweeduizend

en elf, te registreren, blijkt dat:

- De Heer D'OOSTERLINCK, Bart Hubert, geboren te Deinze op negentien februari negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te Nazareth, Dorp 6, nationaal nummer 77.02.19 331-51, eigenaar van honderd vijftig (150) aandelen;

En zijn echtgenote:

- Mevrouw CAMPE, Els Frieda Georges, geboren te Deinze op veertien november negentienhonderd: tachtig, wonende te Nazareth, Dorp 6, nationaal nummer 8011.14 332-35, eigenares van honderd vijftig (150). ' aandelen,

ondergetekende notaris verklaart hebben een BVBA, met als benaming "ELBADO", op te richten, waarvan. het kapitaal vastgesteld is op zesenvijftigduizend zevenhonderd tachtig euro vijftig cent (¬ 56.780,50): vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarop werd: ingeschreven door inbreng in natura:

1. Inschrijving.

De comparanten verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hierna beschreven' onroerende goederen.

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1/ GEMEENTE NAZARETH  eerste afdeling

Een perceel grond gelegen te Nazareth, nabij de Drapstraat, gekadastreerd of liet geweest, sectie F,: volgens titeldeel van nummer 2551M en volgens recent kadaster nummer 255/S, met een oppervlakte volgens recent kadaster van vierenvijftig centiare (54 m2).

2/ GEMEENTE NAZARETH  eerste afdeling

In een garagecomplex met aanhorigheden op en met grond staande en gelegen te Nazareth, nabij de Drapstraat (volgens kadaster Dorp +6), met eropstaande garageboxen, gekadastreerd of het geweest, sectie F, volgens vorige titel nummer 255/M en volgens recent kadaster nummer 2551P, met een oppervlakte volgens: recent kadaster van acht are drieënnegentig centiare achtentwintig vierkante decimeter (893,28 m2).

Zo en gelijk dit garagecomplex werd aangeduid onder de letters M-N-O-F-G-H-I-M op het regularisatieplan opgemaakt door architect Eddy De Rycke te Nazareth op zes december tweeduizend en vier, welk plan werd" gehecht aan de hierna vermelde basisakte verleden voor ondergetekende notaris op tien mei tweeduizend en vijf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor op drie juni daarna onder referte 07813.

A.Garagebox nummer 7 omvattende volgens de hierna vermelde basisakte:

a)ln privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagebox met kantelpoort;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/zesentwintigsten (2/26ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

B.De Garageboxen nummer 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 en 25, elk omvattende volgens de hierna vermelde basisakte:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagebox met kantelpoort;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één/zesentwintigsten (1/26ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

3/ GEMEENTE NAZARETH  eerste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Duc Ducocq", gelegen te Nazareth, Drapstraat 2-4, gekadastreerd of het geweest, sectie F, volgens titel en recent kadaster nummer 255/N, met een oppervlakte van vier are twaalf centiare:

De berging G3, gelegen op het gelijkvloers en omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: een ruimte geschikt voor berging met privatieve ingangsdeur uitgevend op de doorgang;

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en noedanieheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftigltienduizendsten (50110.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

4/ GEMEENTE NAZARETH  eerste afdeling

Een woon- en handelshuis op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen te Nazareth, Dorp 7, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en recent kadaster sectie F, nummer 256/C, met een oppervlakte volgens recent kadaster van één are tien centiare (110 m2), met een kadastraal inkomen van duizend vijfhonderd zesenzeventig euro (¬ 1.576,00).

51 GEMEENTE NAZARETH  eerste afdeling

Een handelshuis, op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen te Nazareth, Dorp 6, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en recent kadaster sectie F, nummer 255/K, met een oppervlakte volgens recent kadaster van één are vijftig centiare (150 m2), met een kadastraal inkomen van duizend zevenhonderd vijftien euro (¬ 1.715,00).

Gewaardeerd op een bedrag van één vierhonderd eenentachtigduizend achthonderd achtenvijftig euro drieënnegentig cent (E 481.858,93).

2. Verslag bedrijfsrevisor

Het besluit van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Walter Hosten, op datum van twaalf juli tweeduizend en elf met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap "ELBADO", luidt als volgt:

"10. Conclusies

Ondergetekende, Walter Hosten, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV oW BVBA 'Walter Hosten bedrijfsrevisor", met kantoor te 8400 Oostende, E Decuyperstraat 14, werd aangesteld op 11 februari 2011 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passiva-bestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeld dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen gedeelte van het vermogen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in BVBA "ELBADO" is gebleken dat:

1. de beschrijving van de inbreng in natura in BVBA "ELBADO" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen verantwoord is, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschaps-rechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activa- bestanddelen in "going concern"-optiek.

3. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding vierhonderdéénentachtigduizend achthonderdachtenvijftig euro drieënnegentig eurocent (481.858,93 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.000 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1.000ste van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel-uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteits-principe heeft geleid, namelijk waardering aan netto-boekwaarde, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, NV "D'OOSTERLINCK", toe te kennen 1.000 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in BVBA "ELBADO" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de NV "D'OOSTERLINCK" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Dit revisoraal verslag is bestemd om, samen met de akte van oprichting te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen."

3. Vergoeding

Als vergoeding voor de inbreng in natura, waarvan de totale waarde vierhonderd eenentachtigduizend

achthonderd achtenvijftig en drieënnegentig cent (¬ 481.858,93) bedraagt, wordt de volgende vergoeding

verstrekt:

Duizend volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "ELBADO" worden uitgereikt aan de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D'OOSTERLINCK", die elk één/duizendste (1/1.000ste) van

het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt aan:

- De heer Bart D'Oosterlinck, voornoemd: vijfhonderd (500) aandelen;

- Mevrouw Els Campe, voornoemd: vijfhonderd (500) aandelen.

Deelname in de winst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: "ELBADO°.

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9810 Nazareth, Dorp 6.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en

bijhuizen in België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft zowel in België ais in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

A. Het voorzien in de supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin, het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering , human resources, opleiding en boekhouding, het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemeningen. Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant.

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

B. Welke direct of indirect verband houden met, doch uitsluitend voor eigen rekening en groepsverbonden vennootschappen, het verwerven, beheren en beleggen, van onroerend vermogen en al wat ermee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en huren, het leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

C. De uitoefening van alle industriële, commerciële als financiële activiteiten aangaande de handel onder al zijn vormen.

D. De participatie van de vennootschap in alle ondernemingen, groeperingen van economisch belang, inschrijving of aankoop van aandelen, zowel Belgische als vreemde vennootschappen, bestaande of op te richten, en dit door alle middelen.

Ondermeer kan dit door middel van inbreng, inschrijving of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, of via fusie van verenigingen in deelneming, van groepering, vereniging of commandite. Dus het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen als dan niet met een semipubliekrechtelijk statuut.

E. In het algemeen mag de vennootschap in alle plaatsten, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meeste geschikt [ijken, alle operaties verrichten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die met haar vennootschapsrechterlijk doel rechtreeks of onrechtstreeks, geheel of te dele verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen binnen de perken van de wet.

Bovendien mag de vennootschap alle diensten leveren van welke aard ook die rechtreeks of onrechtstreeks met voormelde activiteiten verband houden of aan deze activiteiten ten goede komen.

Al het voorgaande is uit te leggen in de breedste betekenis van de hierboven beschreven termen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens beperkingen terzake.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenvijftigduizend zevenhonderd tachtig euro vijftig cent (¬

56.780,50) verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

doch die elk een fractie van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van het geheel.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

6 BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdruk-'kelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle reke-'ningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisione-ring van de rekeningen, alle rekeninguittrek-'sels tot goed-tkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, post-cheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dage-ilijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbin-ding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaam-iverkla-ring, faillissement of onvermogen van een zaakvoer-der; het voor vallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur ver-zekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de alemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerder(s) onbezoldigd.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

7 ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de derde maandag van de maand mei om vijftien uur moet een jaarvergadering gehouden

worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar

afges-loten.

9 -- WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultaten-ireken'ing, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maat-'schappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van de Vennootschappenwet.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9810 Nazareth, Dorp 6.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twaalf juli tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

-De heer Bart D'Oosterlinck, voornoemd,

-Mevrouw Els Campe, voornoemd;

Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap, te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Subant, gevestigd te 8400 Oostende, Plantenstraat 55/1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderliijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Jozef Verschueren

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 16.08.2016 16433-0417-012

Coordonnées
ELBADO

Adresse
DORP 6 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande