ELBEY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELBEY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 568.509.872

Publication

20/01/2015
ÿþ mod 11,1

Luik B ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 JA1V, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPNAr+tDEM IUMEl1n'

Voor behouc aan h, Belgis Staatst:

Ondernemingsnr : ~ ~ ~ ~ 5 © ~ ~ eq- 2.. Benaming (voluit) ; ELBEY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Clemence Dosschestraat 1

9800 Deinze

Onderwerp akte :I. Vaststelling van de overbrenging van de maatschappelijke zetel en de zetel van werkelijke leiding van Luxemburg naar België en verandering van de nationaliteit van de vennootschap, li. Vaststelling van de juridische vorm. Ill. Vaststelling van het maatschappelijk kapitaal.1V. Wijziging van de datum van de jaarvergadering. IV. Aanneming van nieuwe statuten. V. Ontslagen en benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien december tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel, dragende aan het slot de volgende registratiemelding

Geregistreerd tien bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Brussel twee, op 24 december 2014, boek 96, blad 93, vak 05. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger, a.i. (getekend) 8, FOUQUET, Adviseur a.i.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ELBEY, waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Clemence Dosschestraat 1, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vaststelling en bevestiging dat de maatschappelijke zetel, zetel van werkelijke leiding, voornaamste vestiging, het bestuur en de leiding van de Vennootschap verplaatst worden van Luxemburg (L-1258 Luxemburg, 6, rue Jean-Pierre Brasseur) naar België (9800 Deinze, Clemence Dosschestraat 1), zoals blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap gehouden voor notaris Meester Léonie Grethen, Notaris te Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), op 18 december 2014, houdende zetelverplaatsing en omzetting in een Belgische vennootschap en dit met ingang vanaf 1 januari 2015.

2° Vaststelling dat de Vennootschap bijgevolg met ingang van 1 januari 2015 onderworpen is aan het Belgisch recht, overeenkomstig artikel 112 van het Wetboek internationaal Privaatrecht en dat de Vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft van een vennootschap naar Belgisch recht.

3° Vaststelling en bevestiging dat de Vennootschap de rechtsvorm van de "naamloze vennootschap" heeft aangenomen en dat de benaming van de Vennootschap "ELBEY" luidt.

4° Vaststelling en bevestiging dat het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap tweehonderddertigduizend euro (¬ 230,000,00) bedraagt en dat dit het minimumkapitaal voor een Belgische naamloze vennootschap overstijgt.

De vergadering besliste tevens dat de aandelen voortaan op naam zullen luiden.

5° Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten die in overeenstemming is met de vigerende Belgische wetgeving (hierbij inbegrepen de omzetting van de aandelen in aandelen op naam en wijziging van de datum van de jaarvergadering) en die werd goedgekeurd door de voormelde buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap op 18 december 2014 gehouden voor notaris Léonie Grethen te Luxemburg.

Een uittreksel van deze nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap is een naamloze vennootschap met de naam "ELBEY",

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Clémence Dosschestraat 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het deelnemen onder gelijk welke vorm in andere binnenlandse of buitenlandse vennootschappen onder de vorm van investeringen,' het verwennen door aankoop, onderschrijving of op gelijk welke

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11 1

wijze evenals de vervreemding door verkoop, ruil of op gelijk welke andere wijze van iedere vorm van roerende waarden; het beheer, de controle en de tegeldemaking van dergelijk deelnemingen. Zij kan eveneens alle fabrieksmerken, brevetten of rechten, afgeleid van of complementair aan dergelijke brevetten verwerven of tegeldemaken, deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de omzetting en de controle van alle vennootschappen binnen het kader van de wet,

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap tweehonderddertigduizend euro (¬ 230,000,00). Het is verdeeld in vierendertigduizend tweehonderddrieénzeventig (34.273) aandelen zonder nominale waarde, die elk één vierendertigduizend tweehonderddrieënzeventigste (1/34.273ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

UITGIFTE VAN OBLIGATIES

De raad van bestuur kan overgaan tot uitgifte van obligaties, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden. De obligaties zijn in de regel op naam of gedematerialiseer Obligaties aan toonder, voor zover en tot zolang de wet deze toelaat, zullen de uitzondering zijn; de obligatie aan toonder wordt door ten minste twee bestuurders ondertekend; de handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimaal het aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

lederiid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

VACATURE

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurderssamen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

OPROEPING

De oproeping tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de agenda.

Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. BESLUITVORMING . VERTEGENWOORDIGING VAN AFWEZIGE LEDEN

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

TEGENSTRIJDIG BELANG

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechteljke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

INTERN B STUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden hef intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van dealen rechtsgeldig verbonden hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Afschiften van de notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door één bestuurder, van zodra de wet dit toelaat

BEKENDMAKING VAN BENOEMING EN AMBTSBEEINDIGING VAN BESTUURDERS

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van hef Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Dezelfde regels omtrent openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging gelden met betrekking tot personen die tezamen met een bestuurder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegenwoordigen. ORGAAN VAN VERTEGENWOORDIGING BETREFFENDE HET DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Hun benoeming en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in hef vennootschapsdossier van een uittreksel uit de notulen betreffende hun benoeming of ambtsbeëindiging of van een verklaring van de bevoegde organen omtrent hun overlijden, een of ander vergezeld van een afschrift bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te warden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden. Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de weriwvi ze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan In zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen,

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur; optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE COMMISSARISSEN

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of

S

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn Van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om 17 uur 30.Te allen tijde kan een brandere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitengewone algemene vergaderingen waar ook in België.

BIJEENROEPING.. BEVOEGDHEID - VERPLICHTING

Oe raad van bestuur en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een brandere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd,

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers hun certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de b jeenroepingsberichten worden vermeld, ten laatste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Presentieliist

De aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekenen de presentielijst.

Niemand kan aan de beraadslaging of, stemming deelnemen, indien hij deze lijst niet van tevoren heeft ondertekend.

VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, mita hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteit heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten,

Om geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift of per telefax gegeven zijn voor de gehele duur van een bepaalde vergadering en tevens van een tweede vergadering waarop de aangekondigde agenda zal worden afgehandeld.

Maakt de volmacht geen melding van enige verplichting van de gevolmachtigde om zijn stemmen in een bepaalde zin uit te brengen, dan kan de niet-naleving van de instructies die hem dienaangaande door zijn lastgever zijn gegeven, niet aan de vennootschap worden tegengeworpen.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De personen die een openbaar verzoek tot verlening van volmachten doet, is onderworpen aan de voorwaarden en bekendmakingsverplichting zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VERDAGING VAN DE VERGADERING

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen worden tot de volgende vergadering toegelaten mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

BESLUITEN BUITEN DE AGENDA - AMENDEMENTEN

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impllclet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de weten de statuten,

De bestuurders en elke aandeelhouder hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

STEMRÉCHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

QQEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de welteljke reserve te vormen totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die het na voorstel van de raad van bestuur, onder de gewone voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid een bestemming zal geven.

Interimdividend

Ren de raad wordt de bevoegdheid verfeend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van hef voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

QNTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

gNOEMING VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig met wat dienaangaande wordt voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

EVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit,

WIJZE VAN VEREFFENING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in aandelen, ten bate van de in een hogere verhouding volgestortè aandelen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaal-aandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

6° A. De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de hierna vermelde bestuurders zoals beslist in voormelde buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap op 18 december 2014 gehouden voor notaris Léonie Grethen te Luxemburg :

- De heer. Jacques Dossche, wonende te 21 Bogaertstraat, B-9830 Sint-Martens-Latem.

- De heer Bernard Feiten, wonende te 2, Rue Jean-Pierre Brasseur, L-1258 Luxemburg, Groot Hertogdom Luxemburg.

- De heer Kristof Dossche, wonende te 15 Kasteelstraat, B-9770 Kruishoutem.

B. De vergadering besliste vervolgens als bestuurders te benoemen, met ingang vanaf 1 januari 2015 :

1/ De naamloze vennootschap Jacques Dossche en Co NV, met zetel te 21 Bogaertstraat, B-9830 Sint-Martens-Latem, en met als ondernemingsnummer 0431.042.561, die aanduidt ais vaste vertegenwoordiger de heer Jacques Dossche wonende te 21 Bogaertstraat, B-9830 Sint-Martens-Latem

2/ De naamloze vennootschap DW Kruishoutem NV, met zetel te Kasteelstraat 15, 9770 Kruishoutem, en met als ondernemingsnummer 0478.203.070, die aanduidt als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Dossche, wonende te Kasteelstraat 15, 9770 Kruishoutem

0e bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd en kosteloos uitoefenen.

C, De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de commissaris van de Vennootschap ais Vennootschap naar Luxemburgs recht zoals beslist in voormelde buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap op 18 december 2014 gehouden voor notaris Léonie Grethen te Luxemburg : de heer Dirk Afliet, te 8700 Tielt, Kapelleweg 9 B.

0, De vergadering besliste als commissaris bestuurders te benoemen, en dit voor een duur van drie jaren, met ingang vanaf 1 januari 2015 : VGD Bedrijfsrevisoren BVCVBA met zetel te 1090 Jette, Burgemeester E, Demunterlaan 5 bus 4, en kantoor houdende te 9050 Gent Brusselsesteenweg 562. De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat VGD Bedrijfsrevisoren BVCVBA vertegenwoordigd zal worden door de heer Tony Moreels,

7° Bijzondere volmacht werd verleend .aan de bvba AD-Ministerie, met zetel te 1860 Meise, Bruaselsesteenweg 70 A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw individueel bevoegd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

'e/oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

` a w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten)

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

22/05/2015
ÿþMod Word 11.1

I.1.1i-IS ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

10

Ondernemingsnr : 0568.509.872 Benaming

(voluit) : ELBEY (verkort) :

i

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Clemence Dosschestraat 1, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERDE BESTUURDERS

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 2 januari 2015 op de zetel van de vennootschap blijkt dat de raad met éénparigheid van stemmen besloten heeft om de hierna vermelde rechtspersonen te benoemen als gedelegeerde bestuurders van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap JACQUES DOSSCHE & C°, met maatschappelijke zetel te 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Bogaertstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent, afdeling Gent onder het ondememingsnummer 0431.042.561, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jacques DOSSCHE, wonende te 9830 SINT MARTENS-tATEM, Bogaertstraat 21;

- de naamloze vennootschap DW KRUISHOUTEM, met maatschappelijke zetel te 9770 KRUISHOUTEM, Kasteelstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondememingsnummer 0478.203.070, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof DOSSCHE, wonende te 9770 KRUISHOUTEM, Kasteelstraat 15.

Voormelde mandaten nemen ingang op 1 januari 2015 en eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Voor éénsluidend uittreksel.

DW KRUISHOUTEM nv, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Kristof DOSSCHE, vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2015
ÿþº% mad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhI1I i u

Ondememingsnr :0568.509.872

Benaming (voluit) : ELBEY

r

-

NEERGELEGD

i i J¬ !NE 2015

RECFEtgelft VAN

Kllr)pHARorNFi Tj. rcnir

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Clemence Dosschestraat 1

9800 Deinze

Onderwerp akte :AANVULLENDE AKTE

Er blijkt uit een akte verleden op acht juni tweeduizend vijftien, voor Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat ondergetekende notaris vastgesteld heeft dat in de akte verleden voor zijn ambt op negentien december tweeduizend veertien, en geregistreerd tien bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Brussel twee, op 24 december 2014, boek 96, blad 93, vak 05. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger, a.i. (getekend) B. FOUQUET, Adviseur a.i.

houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ELBEY" waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Clemence Dosschestraat 1, de volgende aanvulling dient te gebeuren met betrekking tot de benoeming van de bestuurders in fine van deze akte als volgt

de hiernavolgende passage op pagina 19 van voornoemde buitengewone algemene vergadering dient te wordBn aangevuld met de tekst in het vet en onderlftnd opgenomen :

"B. De vergadering beslist vervolgens als bestuurders te benoemen, met ingang vanaf 1 januari 2015

1/ De naamloze vennootschap Jacques Dossche en Co NV, met zetel te 21 Bogaertstraat, B-9830 Sint-Martens-Latem, en met als ondememingsnummer 0431.042.561, die aanduidt als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques Dossche wonende te 21 Bogaertstraat, B-9830 Sint Martens-Latem

2/ De naamloze vennootschap DW Kruishoutem NV, met zetel te Kasteelstraat 15, 9770 Kruishoutem, en met als ondememingsnummer 0478.203.070, die aanduidt als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Dossche, wonende te Kasteelstraat 15, 9770 Kruishoutem

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd en kosteloos uitoefenen.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het laar 2020 die beraadslaagt over de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2019."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ELBEY

Adresse
CLEMENCE DOSSCHESTRAAT 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande