ELCA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELCA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 898.249.296

Publication

28/11/2014
ÿþ0898.249.296

ELCA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELG - NEERGELEGD

~

2 1 OKT. 2014

AATSB _~~bót~Cl,áT á`~rii¬ 1éa~ r.rr

MONITEU

21 -11 EELGISCH S

- 2014

Vennootschap Onder Firma

Butswervestraat 2 te 9990 Maldegem

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

Tijdens de bijzondere algemene vergadering d.d. 29 september 2014 is door alle aandeelhouders

met éénparigheid van stemmen beslist de Vennootschap Onder Firma Elca uitdrukkelijk te ontbinden per 29 september 2014.

Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 § 5 W.Venn. Er zijn geen schulden die de ontbinding en vereffening in één akte verhinderen, er wordt niet overgegaan tot de benoeming van een vereffenaar en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Ontslag van rechtswege van de zaakvoerder, de heer Carlo Roeland, en kwijting aan de zaakvoerder voor het bestuur van de vennootschap sedert de laatste afsluiting tot op heden.

De vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap Elca V.O.F. definitief opgehouden heeft te bestaan per 29 september 2014, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke bewaringstermijn bewaard worden op volgend adres van de heer Carlo Roeland: Butswervestraat 2, 9990 Maldegem.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen.

Roeland Carlo

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELCA

Adresse
BUTSWERVESTRAAT 2 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande