ELECTRICITEIT VANDENHEEDE INDUSTRIE

NV


Dénomination : ELECTRICITEIT VANDENHEEDE INDUSTRIE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 832.828.835

Publication

01/07/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0351-017
02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14219-0344-017
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.06.2013 13205-0085-017
11/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.07.2012 12271-0570-015
27/01/2011
ÿþnood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de acte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KU U r tri-M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17. 01. 2011

DENDERMONDE

11111M1.111111111111IIIII

Griffie

Ondernemingsnr : 8 32. g~ g g 3 ç

Benaming :

(voluit): Electriciteit Vandenheede Industrie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Wijngaardveld 52

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck, notaris te Aalst, op 14 januari 2014, ter registratie,

is gebleken dat: 1

1. De heer VANDENHEEDE, Dan André, geboren te Kortrijk op twintig oktober negentienhonderd I vierenvijftig, nationaal nummer 54.10.20 249-64, identiteitskaart nummer 590-5097202-72, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Nachtegaalstraat 29

2. De heer De Wit, Jurgen, geboren te Dendermonde op vijfentwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.11.25 149-1 I, identiteitskaart nummer 591-0088223-55, wonende te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Steenkouterbaan 3

Ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de } naamloze vennootschap "Electriciteit Vandenheede Industrie".

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (E 250.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van I I het kapitaal vertegenwoordigen.De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. De heer VANDENHEEDE Dan, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen

2. De heer De Wit Jurgen, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen a

Î Totaal : honderd (I00) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal. ';

IDe inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort I zijn.De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ I 1 250.000,00).Een bankattest, gedateerd op 13 januari 2011, werd als bewijs van de storting aan Ons, I I instrumenterende notaris, overhandigd.Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. I

ISTATUTEN

i De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "Electriciteit Vandenheede

Industrie".

I De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9300 Aalst, Wijngaardveld 52.

I De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van I

1 derden, of door deelname van dezen: 1

IElektrotechnisch installateur, onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

Onderneming voor het leggen van kahels en diverse leidingen. Onderneming voor het plaatsen van

bliksemafleiders. Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme É

I lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen.

Zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek. Vervaardigen en plaatsen van alarm- en of'

beveiligingssysteem. I

i Groot- en kleinhandel in ijzerwaren, elektrische apparaten en artikelen voor huishouden en verlichting, 1 elektrische machines, toestellen en materieel, elektrische verwarmingstoestellen, brandkasten, veiligheidssloten, j I sleutels en deuren.

De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle bovenvermelde artikelen en producten, alles in de meest 1

I ruime zin. 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het _ Luik B - vervolg

Staatsblad Deze o- psomming is aanwijzend en niet beperkend. I De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of 1 verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de I onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering I verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de I vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met ! dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij ! wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (E 250.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn en blijven op naam. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de' algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

I Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de I nieuwe benoeming is overgegaan. IDe Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan j te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle

handelingen die dit bestuur betreffen. E

I De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig heraadslagen en beslissen indien ten Iminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of l

vertegenwoordigd zijn. 1

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of l vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere I bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij 1 de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. 1

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats

rechtsgeldig te stemmen. 1

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks i vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door 1 de meerderheid van de aanwezige leden. IDeze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

I De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig Iondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of Î dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering I voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar j













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

























Voor- Luik B - vervolg

behouden activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of Î 1 volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

aan het I De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen i eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

;-~e1giscTi De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een

Staatsblad openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen I optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, hetzij binnen het kader van het Idagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

I Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur. De jaarvergadering zal gehouden worden op één juni om 18 uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het ieder jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

1 Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

1 van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van I het kapitaal bedraagt.

10p voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

I De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

i Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets

beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd, mits homologatie van hun É

aanstelling door de bevoegde rechtbank. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en

187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De

algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door I

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN

Artikel I. BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

Mevrouw BROUNS Ingrid Helena, geboren te Hasselt op I9 mei 1964, NN 640519 288-36, wonende te 9320 1

Erembodegem, Nachtegaalstraat 29, hier aanwezig, de heer DE WIT Jurgen en de heer Vandenheede Dan,

beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

! b) Overeenkomstig artikel 14I van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zaI worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend elf.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend twaalf overeenkomstig de statuten.

j Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

1 De vennootschap zal de verbintenissen overnemen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld sedert 1 januari 2011 en dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Artikel 4.

Volmacht. De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, BVBA FIBEDAC te Aalst, Kareelstraat 100, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Artikel 5. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: - tot voorzitter van de raad van bestuur: Vandenheede Dan. - totiedelegeerd-bestuurder: Vandenheede Dan.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge





Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

7711re-igíse r-

Staatsb[ad

jVoornoemd, hetgeen door hem wordt aanvaard. Hij verklaart niet getroffen te zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Lien Couck.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ELECTRICITEIT VANDENHEEDE INDUSTRIE

Adresse
WIJNGAARDVELD 52 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande