ELECTRIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.864.352

Publication

11/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

samenwerking met derden.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf: Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen worden thans afbetaald ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat zij nog dienen afbetaald te worden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), als volgt:

- door de Heer Hans Van Droogenbroeck, voornoemd, a rato van vierduizend vijfhonderd achtentachtig euro (¬ 4.588,00);

- door de Heer Bert Renders, voornoemd, a rato van vierduizend vijfhonderd achtentachtig euro (¬ 4.588,00);

- door de Heer Nicolas Vyncke, voornoemd, a rato van drieduizend tweehonderd vierentwintig euro (¬ 3.224,00).

Het hiervoor genoemde bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE95 0017 5510 4458 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS.

Een attest dat deze deponering bevestigt, zal door ondergetekende notaris bewaard worden. Artikel twaalf: Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Artikel dertien: Machten

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel veertien: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder. Artikel zeventien: Gewone algemene vergaderingen

Ieder jaar op de tweede zaterdag van de maand maart om achttien uur (18.00u), heeft de gewone algemene vergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel negentien: Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De zaakvoering, en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet door de zaakvoering en/of de commissarissen, zo die er zijn, bijeengeroepen worden op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel twintig: Oproepingen

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen opgeroepen door de zaakvoering, minstens vijftien dagen vooraf, bij een ter post aangetekende brief. Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Indien al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen voor de vennoten werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden, onverminderd de verplichting tot uitnodiging van de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Artikel eenentwintig: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel tweeëntwintig: Toelating tot de algemene vergadering (facultatief)

De zaakvoering mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven volle dagen voor de vergadering de zaakvoering schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Artikel drieëntwintig: Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel vijfentwintig: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen weze. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel achtentwintig: Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

bij de Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

Artikel negenentwintig: Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Artikel tweeëndertig: Ontbinding  Vereffening - Verdeling

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte

plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

OVERGANGSBEPALINGEN. Als overgangsmaatregel zal: - het eerste boekjaar aanvangen op 5 mei

2015 en een einde nemen op 30 september 2016;

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en zeventien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2015..

BENOEMING. En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, hebben de

oprichters verklaard, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen:

- aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders:

1) de Heer RENDERS Bert, voornoemd;

2)  RELLEOM , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Schooldreef 60C; ondernemingsnummer 0864.049.769, waarvoor als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid, de Heer Hans Van Droogenbroeck, voornoemd, die aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor een duur van tien (10) jaar vanaf 5 mei 2015. - Geen commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 5 mei 2015.

Coordonnées
ELECTRIUM

Adresse
SCHOOLDREEF 60C 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande