ELECTROTECHNICS MAES

Société en commandite simple


Dénomination : ELECTROTECHNICS MAES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.117.349

Publication

27/08/2012
ÿþMad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla[

*12146736'

GR'FF!*' Xi':.,."-.y,-C!' .`,lF:

VAN Kool" " " ~'.~lD~L.

1 6 AUG 2012

DEI'3DERMONOE

rirrte

Ondernemingsnr : 0845117349

Benaming

(voluit) : Electrotechnics Maes

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bremstraat 39, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2012 blijkt de aanstelling en benoeming van Liesbeth De Ridder als beherende vennoot. Deze benoeming gaat in per 29 juni 2012. Het mandaat als beherende vennoot is onbezoldigd.

Commanditaire vennoot

Sven Maes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/04/2012
ÿþ Md Wax' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor {,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

10 APR. 2012

DENDERMONDE

F

Ondernemingsnr : $y S ~1À 4 3 4.5

Benaming

(voluit) : ELECTROTECHNICS MAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bremstraat 39, 9120 Beveren Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 26 maart 2012 zijn bijeengekomen:

1.0e heer Sven Maes, elektricien, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bremstraat 39, geboren te Sint-Niklaas op 7 april 1983  Rijksregistemummer 83.04.07-143-60 2.Mevrouw De Ridder, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bremstraat 39, geboren te Beveren op 10 september 1982  Rijksregistemummer 82.09.10-158-66 Dewelke zijn overeengekomen een vennootschap op te richten en de onderhandse stichtingsakte op te maken onder de volgende bedingen.

I.Juridische vorm

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Conim.V.

2.Naam, Gecommanditeerde Vennoot en Stille Vennoot

De vennootschap draagt de naam "ELECTROTECHNICS MAES"

De heer Sven Maes voornoemd treedt op als gecommanditeerde of beherende vennoot en zal gelast worden met het beheer van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik kunnen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen als hierna gezegd. Hij is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Als gecommanditeerde vennoot zal hij evenwel niet persoonlijk kunnen veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze laatste niet zelf is veroordeeld.

Mevrouw Liesbeth De Ridder treedt op als stille vennoot en staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag dat zij beloofd heeft te zullen inbrengen, Zij mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht, Indien zij het wel doet wordt zij onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

3.Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

(a)Aankoop, verkoop, doorverkoop van elektrotechnische apparaten, toestellen en installaties voor kleinhandel, aan- en verkoop en installaties van apparaten voor elektronische gegevensverwerking en gegevensoverdracht;

(b)Plaatsen en leveren van installaties en elektrotechnische toestellen voor huishoudelijk en industrieel gebruik, plaatsen en leveren van alle voorzieningen voor verlichting, elektrisch verwarming, drijfkracht, telefonie, parlofonie, radio- en TV-distributie, elektrotechnische gegevensoverdracht, enzovoort; (c)ln't algemeen aile werken in onroerende staat in verband met elektriciteit en elektrotechniek; (d)Onderhoud en herstellingen van elektrische, elektronische en elektrotechnische installaties, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle handels, nijverheids, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking , financiële tussenkomst of anderszins en belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. Zij kan binnen de perken van de wet, zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren-Waas, Bremstraat 39,

De gecommanditeerde vennoot of zo er meerdere gecommanditeerde vennoten zijn die in college

beraadslagen, kunnen de maatschppelijke zetel overal elders verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

5. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaand vanaf heden.

De vennootschap verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte

er griffie van de rechtbank van koophandel.

6. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 (duizend) euro en als volgt ingebracht:

-Door dhr Maes Sven, voornoemd : 900 euro

-Door mevr De Ridder, voornoemd : 100 euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden toegekend:

-Aan dhr Maes Sven : 90 maatschappelijke aandelen

-Aan mevr De Ridder : 10 maatschappelijke aandelen.

7.Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden of de gecommanideerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, zonder hun beslissing te moeten motiveren ten allen tijde kunnen ontslaan.

De zaakvoerder en indien er meerdere zijn elk van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen,

8.Overdracht van deelbewijzen

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geemoVérdracht van deelbewijzen toegestaan, Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overleden vennoot tóekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle vennoten hiermee akkoord zijn.

9. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zetels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van de vennootschap belemmeren,

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel van het vermogen van de vennootschap op te eisen dat volgens de aandelenverhouding en de laatste balans toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een gecommanditeerde vennoot of enig ander persoon als bewindsvoerder aanstellen om dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

10.Machten van de gecommanditeerde vennoten

De machten van de gecommanditeerde beherende vennoten bestaan uit:

-Het beheer van de vennootschap;

-De controle van de vennootschap;

-Het benoemen en ontslaan van zaakvoerders;

-Het akkoord geven over de resultaatverdeling en dividenduitkering.

N

11.Boekjaar - Algemene Vergadering

Het boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering, ter goedkeuring van de jaarrekening en de winstverdeling, heeft plaats op de eerste zaterdag van juni of in geval dit en feestdag is op de eerst daaropvolgende werkdag om 19 uur. De algemene vergadering beslist bij éénparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten.

12.Benoeming zaakvoerder

Wordt bij oprichting benoemd tot zaakvoerder: de heer Maes Sven.

13.0vergangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op 31 december 2012,

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni 2013.

Volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor integrale Bedrijfsbegeleiding bvba, Tongerlostraat 9, 2260 Westerlo, ondernemingsnummer 0892.596.374, om alle noodzakelijke handelingen te verrichten ï.v.m. inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en I of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondernemingen I nrechtspersonenregister en voor haar registratie als BTW belastingplichtige.

14.De vennootschap neemt ten faste en ten bate alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 rechtstreeks of onrechtstreeks door haar of ten behoeve van haar gedaan.

Opgemaakt in 2 exemplaren te Beveren-Waas op 26 maart 2012.

Volgen de handtekeningen van de heer Sven Maes en mevrouw Liesbeth De Ridder.

Maes Sven

Gecommanideerde vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþMod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vrn_dQ...ajcte

GRIFFIE RECHTBANK VAN I

KOOPHANDEL GENT

0 6 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

IIIIi1~~uMui11uw11uiw

Griffie

Ondernemirigsnr : 0845117349

Benaming

(voluit) : Electrotechnics Maes

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bremstraat 39, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 04 februari 2015 blijkt het ontslag van mevrouw Liesbeth De Ridder als beherende vennoot, Dit ontslag gaat in per 04 februari 2015.

Kwijting wordt verleend voor elke aansprakelijkheid opgelopen tijdens de uitoefening van haar mandaat.

Verder blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de aanstelling en benoeming van de heer Sven Maes als beherende vennoot.

Commanditaire vennoot

Sven Maes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
ELECTROTECHNICS MAES

Adresse
BREMSTRAAT 39 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande