ELEGANTE

Société en commandite simple


Dénomination : ELEGANTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.941.124

Publication

05/08/2013
ÿþ Med Wart) 11.1

' .e ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N~~;~~x~~EcD ~

2i~~3 ~.

Griffie '.'

{



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : ~ ,~ C 5 Li

Benaming

(voluit) : ELEGANTE

(verkorf) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Koning Albertstraat 34, 9968 Oosteeklo, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1.Raemaekers Geert wonende te 9968 Oosteeklo, Koning Albertstraat 34 en geboren te Eeklo op 08/10/1973 verder vernoemd als "beherend vennoot", en

2. Gevaert Antoine wonende te 9940 Evergem, Ralingen 51/C en geboren te Sleidinge op 28/03/1956 verder vernoemd als °beherend vennoot" enerzijds en

3. 't Kofschip Decoratie bvba met zetel te 9940 Evergem, Ralingen 51/C en ondememingsnummer 8E0811.596.525 en geldig vertegenwoordigd door de heer Raemaekers Geert wonende te 9968 Oosteeklo, Koning Albertstraat 34, verder vernoemd ais "stille vennoot" anderzijds

werd op 05 juli 2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doen de beherende vennoten elk een inbreng van 250,00 EUR en de stille vennoot van 4.500,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 5.000,00 EUR.

STATUTEN

TITEL I: BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

ART.1: De vennootschap zal bestaan met bijzondere benaming gewone commanditaire vennootschap "Eleganté".

ART.2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9968 Oosteekio, Koning Albertstraat 34.

De zetel kan overgebracht worden naar om het even welke plaats In België door eenvoudige beslissing van

de zaakvoerders.

ART,3: De vennootschap heeft tot doel:

1. Zowel in België ais in het buitenland, het uitvoeren in rechtstreekse aanneming of in onderaanneming, de creatie, de fabricatie, de transformatie, de groothandel, de handel In al zijn vormen evenals de voorstelling van meubileringartikelen en artikelen met betrekking tot interieurinrichting zoals gordijnen, voiles, zonnegordijnen, behangpapier, verf, vernis, vloerbekleding en andere bekleding en decoratie voor vensters, muren en vloeren evenals accesoires, samenhangende en afgeleide versieringsartikelen van voormelde en medegaande artikelen. Dit alles in de meest ruime zin.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. De vennootschap mag deelnemen in en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

3. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle commerciële, inistriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

4. Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

ARTA: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Haar activiteiten vangen aan op 05 juli 2013.

TITEL Il: VENNOTEN-KAPITAAL-AANDELEN

VENNOTEN

ARTS: Het aantal vennoten is onbeperkt met een minimum van twee.

ART.6: Een vennoot kan slechts zijn rechten in de Comm.V, overdragen mits eenparige goedkeuring van de andere vennoten. Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits eenparige goedkeuring van de andere vennoten.

ART.7: De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door:

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

KAPITAAL

ART.8: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000,00 EUR, waarbij de werkende vennoten zich ertoe verbinden de vennootschap ten allen tijde in de nodige werkmiddelen te voorzien.

ART.9: Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met dezelfde nominale waarde van 50,00 EUR per aandeel.

ART.10: De vennoten kunnen onderverdeeld worden in werkende/beherende vennoten en stille vennoten, waarbij stille vennoten enkel de inbreng van kapitaal voorzien en waarbij de werkende/beherende vennoten persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap; er bestaat ook hoofdelijke aansprakelijkheid voor elk van de werkende/beherende vennoten.

AANDELEN

ART.11: Alle aandelen zijn op naam.

ART.12: De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeelhouders mogen kennis nemen van dit register.

ART.13: Elk van de vennoten bezit het volgende aantal aandelen:

Beherend Vennoot: Raemaekers Geert, wonende Koning Albertstraat 34 te 9968 Oosteeklo met rijksregisternum mer 73.10.08-119.80

5 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beherend Vennoot; Gevaert Antoine, wonende Ralingen 51/C te 9940 Evergem met rijkregistemummer 56.03.28-401.53

5 aandelen

I

Stille vennoot: 't Kofschip Decoratie bvba met zetel te Ralingen 511C te 9940 Evergem met ondernemingsnummer BE0811.596.525 en geldig vertegenwoordigd door de heer Raemaekers Geert

90 aandelen

TITEL III: BESTUUR-TOEZICHT-BEVOEGDHEDEN

ART.14: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet venno(o)t(en).

ART.15: De zaakvoerder, handelend als college beschikken over de meest uitgebreide machten van bestuur

en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Voor het dagelijks bestuur kunnen de zaakvoerder elk afzonderlijk optreden.

ART.16: De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. De gewone zaakvoerder(s) zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

ART.17: De oprichters hebben als eerste gewone zaakvoerder(s) aangesteld:

Raemaekers Geert, wonende Koning Albertstraat 34 te 9968 Oosteeklo met rijksregistemummer 73.10.08-

119.80

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ART.18: De vennoten komen minstens éénmaa{ per jaar in vergadering samen om de jaarrekening op te maken en goed te keuren. Beslissingen gebeuren met een éénparigheid van stemmen. De jaarlijkse vergadering dient gehouden te worden op de laatste vrijdag te 18u van de maand november.

ART.19: Elke wijziging van de statuten dient eveneens met éénparigheid van stemmen genomen en dient bekendgemaakt zoals de akte van stichting.

ART.20: In aile vergaderingen beschikken alle vennoten over één stem per aandeel.

TITEL V: BALANS-WINSTVERDELING

ART.21: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op 05 juli 2013 en eindigen op 30 juni 2015. De eerste jaarvergadering zal doorgaan in 2015.

TITEL VI: ONTBINDING-VEREFFENING

ART.22: De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door de eenparige beslissing van de vennoten. De beslissing tot in vereffening stelling wordt op dezelfde manier bekendgemaakt als de akte van stichting. Na aanzuivering van de eventuele schulden en terugbetaling van de voorschotten van de werkende vennoten wordt het batig saldo in pro rata delen verdeeld tussen de vennoten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de heer Bart De Roeck, wonende te 9630 Zwalm, Zuidlaan 105, aan wie de macht verleend wprdt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de btw-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en voor de aansluiting bij de sociale kas.

Hierbij neergelegd de oprichtingsakte

Raemaekers Geert Gevaert Antoine

beherend vennoot - zaakvoerder beherend vennoot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 't Kofschip Decoratie bvba

vertegenwoordigd door

dhr. Raemaekers Geert

stille vennoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELEGANTE

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 34 9968 OOSTEEKLO

Code postal : 9968
Localité : Oosteeklo
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande