ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND, AFGEKORT : EGM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND, AFGEKORT : EGM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 829.952.685

Publication

27/05/2014
ÿþ mod 11,1



j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 6 Mn ,rnif

RE.C.e reANK VAN KOOPFIXWeEL TE Gt..NT

111WRIMI

Ondernemingsnr : 0829.952.685

Benaming (voie) ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND

(verkort) EGM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel; Industrielaan 2A

9900 Eeklo

i; Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 7 mei 2014, ter registratie neergelegd.

I! Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehoudeni van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ELEKTRO GROOTHANDELi MEETJESLAND, verkort EGM, met zetel te Eeklo, Industrielaan 2A, met ondernemingsnummer! 0829.952.685 RPR Gent en met B.T.W.-nummer BE829.952.685, opgericht bij akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN, Geassocieerd Notaris te Lovendegem, op vieil oktober tweeduizend en tien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober daarna, onder nummer 10151133, waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van dertien december tweeduizend en twaalf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie januari tweeduizend dertien, onder nummer 13001379, waarop met éénparig goedvinden1 volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering beslist, nà bespreking en kennisname van de huidige financiële toestand van de vennootschap en nà overleg van de mogelijke oplossingen, nie over te gaan tot ontbinding van de vennootschap doch integendeel over te gaan tot !! reorganisatie van de vennootschap met wijziging van haar activiteiten, waardoor he !!: voorziene resultaat voor de komende boekjaren dermate gunstig zal béinvioed worden, !! zodat de geleden verliezen zullen kunnen aangezuiverd worden en er op korte te middellange termijn een positief eigen vermogen zai behaald worden.

Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene vergadering kennis van het verslagl !I van de bedrijfsrevisor en van het verslag van de raad van bestuur daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN,! !! kantoorhoudende te Deinze, Guida Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de Heer Barij !!BOSMAN, daartoe verzocht, heeft op tien maart tweeduizend veertien, het verslag! r: opgesteld voorgeschreven door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden ais volgt:

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de bestuurders, dhr. John Hoste, dhr. Leo Borms en dhr. Paul Borms, op 1 februari 2014 om krachtens art. 602 ! van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen ,kapitaa1sverhoging door inbreng in natura van de rekening courant van de vennootschap _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_ .

Four Towers BVBA ten belope van 549.750,00 EUR bij de NV ELEKTRO GROOTHANDEL

MEETJESLAND, met zetel te 9900 Eeklo, Industrielaan 2A.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn

MI van oordeel dat;

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt

dan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen

weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 54.975 nieuwe aandelen van de NV Elektro Groothandel Meetjeslanci, welk zullen worden toegekend aan de vennootschap Four Towers,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Deinze, 10 maart 2014

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door Bart Bosman, zaakvoerder"

De raad van bestuur heeft betreffende de voorgenomen handelingen verslag uitgebracht op zeven maart tweeduizend veertien. De beide verslagen werden ter hand gesteld van de aandeelhouders.

De aandeelhouders verklaren en erkennen, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de Bedrijfsrevisor en van de raad van bestuur ontvangen te hebben; zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen éénparlg goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

Il. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549,750,00) om het te brengen van driehonderdduizend euro (E 300.000,00) achthonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 849.750,00), door inbreng in natura van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ter waarde van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00) en dit mits uitgifte van vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Uit hoofde van deze kapitaalsverhoging in speciën tot beloop van vijfhonderd

negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00) worden

vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde geschapen.

De vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen voor het bedrag der kapitaalverhoging van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00), worden onderschreven voor afbetaling en volstorting in natura a rato van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS, hierna genoemd.

De algemene vergadering beslist met éénparig goedvinden de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS, met zetel te Deinze-Vinkt, Heerdweg, 57, ondernemingsnummer 0836.039,733 RPR Gent, opgericht bij akte verleden voor de ondergetekende werkende Notaris Luc DEF1AENE, op eenentwintig april tweeduizend en elf, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

.... ..... Y. Wy. ............ -+ rt ..... ^ ............  Y y -na_ ........ «

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

boden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4),

`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-esipiuden aan het Belgisch Staatsblad

van zeventien mei tweeduizend en elf, onder nummer 11074051, te aanvaarden ais nieuwe vennoot.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart de vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen onmiddellijk volledig te volstorten door inbreng in de vennootschap bij wijze van rekening-courant van de schuldvordering die zij bezit lastens de naamloze vennootschap ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND. De schuldvordering in rekening-courant die de vennootschap rouR TOWERS, voornoemd, bezit tegenover de

vennootschap, bedraagt per dertig september tweeduizend dertien vijfhonderd

negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00), en wordt, na de afname van het bedrag van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00), van de door haar onderschreven nieuwe aandelen van de onderhavige kapitaalverhoging, volledig uitgedoofd.

De schuldvordering van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS lastens de vennootschap ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND is zeker, vaststaand, opeisbaar en reëel. De werkelijke waarde van de ingebrachte schuldvordering stemt overeen met haar nominaal bedrag.

De volstorting van de inschrijving in kapitaal geschiedt door compensatie en niet door daadwerkelijke storting.

Door de inbreng in de vennootschap van de schuldvordering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeIijkheid FOUR TOWERS, ten belope van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00), wordt, zoals voormeld, de schuld van de vennootschap ELEKTRO GROOTHANDEL MEEETJESLAND uitgedoofd door compensatie voor zelfde bedrag.

Tengevolge van deze volstorting worden er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen toegekend, zijnde volledig volstort, heizij voor een kapitaalswaarde van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549,750,00).

De overbrenging van het voormeld bedrag van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00), van de schuldvordering in rekening-courant tot volstorting van kapitaal geschiedt vanaf heden. Vanaf deze datum doet de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR TOWERS tevens afstand van alle eventuele aanspraken op interestvergoeding met betrekking tot de door haar ingebrachte vordering van vijfhonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 549.750,00). De vierenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig (54.975) nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type als de vroegere en met dezelfde rechten en voordelen. Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben in de uitkering van dividenden vanaf de datum en naar rato van het bedrag van hun volstorting.

De leden van de algemene vergadering verklaren en erkennen dat alle en elke der nieuwe aandelen aldus onderschreven, volledig volstort werden, door inbreng in natura zoals voormeld.

De Voorzitter en de vergadering stellen vast en verzoeken de ondergetekende werkende Notaris er akte van te nemen dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op achthonderd negenenveertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 849.750,00) vertegenwoordigd door vierentachtigduizend negenhonderd vijfenzeventig (84.975) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/vierentachtigduizend negenhonderd vijfenzeventigste (1/84.975ste) deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

IV. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, Geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal dd. 7 mei 2014

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0291-015
27/03/2013
ÿþ1 bel

as

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0829.952.685

Benaming

(voluit) ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 2a 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

Uitteksel uit de notulen van het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 13/12/2012.

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De Bijzondere Vergadering bespreekt de wens van HALL bvba met vaste vertegenwoordiging door Dhr. John Hoste tot ontslagname als bestuurder en ontslag als dagelijks bestuurder vanaf 13/12/2012.

Na beraadslaging beslist de Vergadering met unanimiteit van stemmen het ontslag van bovenvermelde bestuurder te aanvaarden. Over de kwijting zal beraadslaagd worden in de eerstkomende Jaarvergadering.

De mandaten van de resterende bestuurders Dhr. John Hoste, Dhr. Leo Borms en Dhr. Paul Borms blijven verder lopen en zullen verstrijken, onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Huidige Vergadering wordt goedgekeurd met éénparigheid van stemmen nopens alle punten.

Dhr. John HOSTE

gedelegeerd bestuurder

11111~uiu~iw~mji~~m

X1304 9 1*

[11:11e re3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 OEC, 2012

RECHTSAftib( VAN

KOOPHANDFI TF RENT)

111111111M111111111111

Ondernemingsnr : BE0829.952.685

Benaming (voluit): ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND

(verkort) : EGM

Rechtsvorm : naamloze vennootschapt.

Zetel : Industrielaan 2A

9900 Eeklo '

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend, op 13 december 2012, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap , ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND, verkort EGM, met zetel te Eeklo, Industrielaan 2A, met ondernemingsnummer 0829.952.685 RPR Gent, en met B.T.W.-nummer BE829.952.685, opgericht bij akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN, Geassocieerd Notaris te Lovendegem, op vier oktober tweeduizend en tien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober daarna, onder nummer 10151133, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissing werd genomen:

I. De algemene vergadering beslist het huidige boekjaar dat begonnen is; op één januari tweeduizend en twaalf en zou eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf, tel

verlengen tot dertig september tweeduizend dertien. ;

? II. Tengevolge van de beslissing genomen bij de behandeling van het

eerste punt van de agenda beslist de algemene vergadering dat in het vervolg het boekjaar van de vennootschap zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van ieder jaar.

III. Tengevolge van de wijziging van het boekjaar van de vennootschap beslist de algemene vergadering dat de jaarvergadering die moet gehouden worden in juni tweeduizend dertien verschoven wordt naar de laatste vrijdag van de maand maart tweeduizend veertien om achttien uur (18u00). Alle jaarvergaderingen nadien, zullen eveneens gehouden worden en zullen doorgaan op de laatste vrijdag van 1! de maand maart, om achttien uur (18u00).

IV. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, Geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Gelijktijdig hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal dd. 13 december 2012

- de gecoordineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012
ÿþVoor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbh

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie-van-de-akte

.~ G ID 2 0 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

*12134867*

8

Ondernemingsar : 0829.952.685

Benaming

(voluit) : ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tieltsesteenweg 203, 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Ingevolge artikel 2 van de statuten, die aan de Raad van Bestuur de machtiging geeft om de Maatschappelijke Zetel te verplaatsen, heeft de Raad van Bestuur beslist deze vanaf 02/07/2012 over te brengen van Tieltsesteenweg 203 9900 EEKLO naar industrielaan 2A 9900 EEKLO. De Raad van Bestuur meldt dat de Administratieve Zetel tevens zal verplaatst worden van Tieltsesteenweg 203 9900 EEKLO naar Industrielaan 2A 9900 EEKLO.

Eeklo, 29/06/2012

John HOSTE

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 12.07.2012 12282-0370-015
04/11/2011
ÿþVoorbehouden zen het B3lgisch Staatsblad

Rechtsvorm : NV

Zetel : TIELTSESTEENWEG 203 - 9900 EEKLO

Ondee~.rverp_ett : ONTSLAG & BENOEMING BESTUURDER(S)

Uittreksel uit de notulen van het Verslag van de Bijzonder Algemene Vergadering dd 3/10/2011

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De Bijzondere Vergadering bespreekt de wens van

- Mabo Consult bvba met vaste vertegenwoordiging door Dhr Kristof Bonny tot ontslagname als bestuurder

en ontslag als dagelijks bestuurder.

Na beraadslaging beslist de Vergadering met unanimiteit van stemmen het ontslag van bovenvermelde bestuurder te aanvaarden.

De Voorzitter stelt de vervangende Bestuurder voor.

De Bijzondere Vergadering benoemt met unanimiteit van stemmen ais bestuurder

-Dhr Leo Borms

-Dhr Paul Borms

die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat start vanaf heden en zal gelijk lopen met het mandaat van de overige bestuurders. Het mandaat zal dus verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Opgesteld te Eeklo, 3/10/2011

Dhr John Hoste

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam er, hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en (randtekening.

MO 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de fikte N ES- ,rr$2-'- o

Ondernemingsnr : 0829.952.685

Barraming

(voluit) : ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND

ID II II II I I I I fl11 111 II

*11166257*



11 21 G"1. 2011

, ti AN

KOOt'1 t:1'.I)L.L TE CENT



Gv;erie

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad _ 04/11/2011 - Annexes Edu Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.12.2015, NGL 07.12.2015 15683-0222-016

Coordonnées
ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND, AFGEKORT : …

Adresse
INDUSTRIELAAN 2A 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande