ELET PASCAL

Société en commandite simple


Dénomination : ELET PASCAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.891.812

Publication

21/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TA.

il1l 11 U11 11111 II11 1III 111 11111111 11i

*11174769*

Oudenaarde oGPt $~NQVee. 2011

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : O $ it o '5-4 , g ,j 2.

Benanning

(voluit) : ELET PASCAL

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dagmoedstraat 64 - 9500 Geraardsbergen

Onderweet akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte d.d. 31 oktober 2011 blijkt dat:

De heer ELET Pascal, Dagmoedstraat 64, 9500 Geraardsbergen, geboren op 23 april 1971  nat.nr. 71.04.23-005-48 en mevrouw ROMAN Bernadette, Dagmoedstraat 64, 9500 Geraardsbergen, geboren op 27: augustus 1974 -- nat.nr. 74.08.27-210-08, zijn overeengekomen onder elkaar een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten.

De heer ELET Pascal Is alleen beherende vennoot. Hij is verantwoordelijk en hoofdelijk aansprakelijk voor' aile verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw ROMAN Bernadette is stille vennoot of geldschieter. Zij is slechts aansprakelijk en staat slechts in, voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van het bedrag, dat zij inbrengt.

STATUTEN

De statuten van deze vennootschap worden vastgesteld als volgt:

Artikel 1: De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt ais naam "ELET PASCAL'.

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Dagmoedstraat 64.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar om het even welke plaats worden overgebracht in het Nederlandstalig gedeelte van België of, in het tweetalige gebied Brussel  hoofdstad.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, stapelhuizen en bijhuizen op te richten in België en in het buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in

België als in buitenland:

Het uitoefenen van de verpleegkunde en de persoonsverzorging door toedoen van hiervoor opgeleide en,

erkende verpleegkundigen of aangestelde medewerkers.

Verstrekken van zorgen door verpleegkundigen bij patiënt thuis.

Overige menselijke gezondheidszorg.

Het verlenen van adviezen van financiële , technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste

zin met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op.

het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment. "

Het bestuur van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen: aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,; prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te' bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels -, en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie - ondernemingen.

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarde, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op ter richten vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaand op 31 oktober 2011.

Artikel 5: De inbreng van de vennoten is in totaal bepaald op 2.500,00 ¬ ( tweeeduizend vijfhonderd euro).

De heer ELET Pascal heeft 2.250,00 ¬ (tweeduizend tweehonderd vijftig euro) in specién ingebracht

en mevrouw ROMAN Bernadette heeft 250,00 ¬ (tweehonderd vijftig euro) in speciën ingebracht.

Artikel 6: De heer ELET Pascal is belast met het bestuur van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Naast de vergoedingen door haar vastgesteld, de representatie- en reisonkosten, kan de algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering aan de zaakvoerder(s) vaste wedde of vergoedingen toekennen, vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De stille vennoot mag geen daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan de zaakvoerder gegeven voor handelingen die buiten zijn bevoegdheid liggen verbinden de stille vennoot niet.

Artikel 7: Een algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen moeten aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle beslissingen van de algemene vergadering dienen met eenparigheid van stemmen genomen te worden.

Artikel 8: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar zal door de zorgen van de zaakvoerder een jaarrekening van de vennootschap opgesteld worden, die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel 9: ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

Artikel 10: Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal voortduren tussen de overblijvende vennoot en de erfgenamen van de overleden vennoot. De erfgenamen, de legatarissen en de rechthebbende mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11: De vennoten kunnen, in algemene vergadering verenigd en besluitend met eenparigheid van stemmen, aan onderhavige statuten alle wijzigingen aanbrengen die zij geschikt achten. Zij kunnen ondermeer het doel uitbreiden of beperken, de naam wijzigingen, de vertegenwoordiging van de vennootschap veranderen, het kapitaal verhogen of verminderen, nieuwe vennoten aannemen, de vennootschap vervroegd ontbinden of beslissen tot omzetting in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 12: De bepalingen van Titel IX van Boek II1 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de vennootschappen en de bepalingen van Boek V van het Wetboek van Vennootschappen, zijn toepasselijk op deze vennootschap voor zover er in deze statuten niet uitdrukkelijk is van afgeweken.

Evenwel zal elke bepaling van onderhavige statuten waarbij op ongeoorloofde wijze wordt afgeweken van voormelde wettelijke bepalingen als ongeschreven moeten worden beschouwd.

DIVERSE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EL ET Pascal Zaakvoerder

ROMAN Bernadette Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Geraardsbergen, op 31 oktober 2011, in drie exemplaren, één voor elke partij, hel derde bestemd zijnde voor de registratie. Iedere partij verklaart een door beide partijen ondertekend exemplaar ontvangen te hebben.

Tegelijk hierbij neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

2_ Alle in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ELET PASCAL

Adresse
DAGMOEDSTRAAT 64 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande