ELISAN POWER TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELISAN POWER TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.613.245

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 26.06.2014 14212-0282-012
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 02.07.2013 13258-0008-012
26/09/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.613.245 Benaming

111111111111 1E111

*12160371*

Vo beha

aan

Belg Staat

NEERGELEGD

17 SEP, 2012

RECHT0BiltitK VAN KOOP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(volcit) : ELISAN POWER TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9060 Zelzate, Assenedesteenweg 159

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  DOELSUITBREIDING WIJZIGING DER STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister' te Gent onder nummer 0474.182.223, op 14 september 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van' de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELISAN POWER TECHNICS", met zetel te 9060 Zetzate, Assenedesteenweg 159 is bijeengekomen, en waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

De algemene vergadering heeft volgende beslissingen genomen allen met éénparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

A. Verslag.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat werd opgesteld overeenkomstig' artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen vooraf kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder de dato 10 augustus 2012, welke aan de akte is gehecht, is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten per 30 juni 2012.

De algemene vergadering betoont haar akkoord en instemming met het verslag en de staat van activa ent passiva.

B. Wijziging van het maatschappelijk doel.

De algemene vergadering beslist tot het uitbreiden van het maatschappelijk doel met volgende activiteiten:

"- Verhuur van caravans, accommodaties voor kortstondig verblijf

-Installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, klimaatregeling en ventilatie

-Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

-Loodgieterswerk

-Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in sanitair, installatiernateriaal voor loodgieterswerk en

verwarming, apparaten voor centrale verwarming, materiaal voor de installatie van sanitair en centrale.

' verwarming (buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen enzovoort)"

TWEEDE BESLUIT.

Qe algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 4 van de statuten aan de hiervoor genomen

beslissing. Artikel 4 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel4 Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van sauna's, solaria, baden enzovoort, uitgerust met dompelbaden, whirlpools, hammams,:,

infraroodcabines.

- Verlenen van diensten in verband met het lichamelijk welzijn zoals verleend in inrichtingen voor

thalassotherapie, kuuroorden, turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons enzovoort.

- De verhuur van kamers aan particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden)

voor kortstondig verblijf.

-Vervaardiging, herstelling, plaatsing, installatie, onderhoud van elektromotoren, elektrische generatoren en;

transformatoren, schakel- en verdeelinrichtingen, borden, panelen, consoles, kasten en dergelijke voor:

elektrische bediening of voor het verdelen van elektrische stroom.

-Vervaardiging, herstelling, plaatsing, installatie, onderhoud van motoren en turbines, motoren met

inwendige verbranding en onderdelen daarvan voor divers geb" ruik.

"

blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aart het; Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Vervaardiging,- herstelling, plaatsing, installatie, onderhoud van industriële machines,--toestellen en werktuigen, hulpvoedingssystemen, elektrische bedrading en toebehoren,

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden.

-Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, telefrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enzovoort van metalen stukken.

-Kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden, en lichte bestelwagens, In nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens enz, in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes en andere motorvoertuigen, nieuwe en gebruikte aanhangwagens, opleggers en kampeervoertuigen zoals caravans, kampeerwagens enzovoort.

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens en montage van specifieke auto= onderdelen. Installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden. -Revisie van automotoren en carrosserieherstelling.

-Kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling in nieuwe en tweedehandse onderdelen en accessoires van auto's, banden voor motorvoertuigen.

-Kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte motorfietsen en delen en toebehoren ervan, in nieuwe en gebruikte motorrijwielen, inclusief bromfietsen, in onderdelen en accessoires van motorrijwielen.

" -Onderhoud en reparatie van motorfietsen, motorrijwielen, bromfietsen en delen en toebehoren ervan. -Slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg.

-Kleinhandel in brandstoffen en smeer- en koelmiddelen voor auto's en motorrijwielen.

-Kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte fietsen, verhuur van fietsen. Onderhoud en reparatie van fietsen.

-Verhuur van caravans, accommodaties voor kortstondig verblijf

-installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, klimaatregeling en ventilatie -Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

-Loodgieterswerk

-Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in sanitair, installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming, apparaten voor centrale verwarming, materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming (buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen enzovoort).

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de ' bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, , belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ln het algemeen mag de vennootschap aile daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk i in verband staan met haar maatschappelijk doel.

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de zaakvoerder en ondergetekende Notaris alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coordinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen volmacht aan: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid CPO Management, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 111A vertegenwoordigd door i haar zaakvoerder, de Heer Poppe Filip enfof aangestelden om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor

" Ondernemingen

Voor ontledend uittreksel.

Luc Roegiers Notaris

Samen hierbij neergelegd : afschrift van de vergadering de dato 14 september 2012, verslag van de

zaakvoerder met staat van actief en passief per 30 juni 2012 en gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 28.06.2012 12242-0554-012
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 30.06.2011 11237-0183-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0110-011
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0221-012

Coordonnées
ELISAN POWER TECHNICS

Adresse
ASSENEDESTEENWEG 159 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande