ELMILVUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELMILVUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.554.274

Publication

23/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 *13161330*

iU

GRIFFIE RECHIt-"" (

3~

MONITEUR BE!_G., VAN KOOPHAN'-' -t_

1 6 -n- 2013 -7 0ltT, 2013 3ELGISCH STA;,- ; D~ Er\ID UMd>'17 =

Ondernemingsnr Sy0. S

Benaming (voluit) : ELMILVUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haagstraat 21

9120 Beveren

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vier oktober tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. De heer LETEN Edwig René Emma, geboren te Sint-Gillis-Waas op één februari negentienhonderd drieënvijftig, rijksregisternummer 53.02.01-243.78, wettig gescheiden, wonende te Beveren, Haagstraat 21.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid onder de benaming "ELMILVUS"

3. Zetel: te Beveren, Haagstraat 21

512.0

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Handel in eigen onroerend goed

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

-Adviezen en hulp verlenen aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht en men zal de bedrijfsleiding de nodige informatie verschaffen. Hierbij zal men de kosten en baten berekenen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort, dit om de nodige maatregelen voor te stellen. Daarnaast zal men ook mogelijke audit-activiteiten voor zich nemen.

-Managementactiviteiten in het algemeen, dit wil zeggen, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Projectmanagementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer maar niet uitsluitend projecten in de proces industrie en aanverwanten.

-Interim management activiteiten in het algemeen.

-Advies en studies in verband met procesveiligheid en milieu.

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische en sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband

Op de laatste blz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

V" oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

houden met advies, documentatie en publicaties over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Toezicht op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort).

-Leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

-Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

-Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica,

mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid enzovoort.

-Industriële vormgeving.

-Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, en op het gebied van de burgelijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer.

-Ondersteunende activiteiten in verband met de mijnbouw, de aardolie- en aardgaswinning en in verband met de winning van delfstoffen.

-Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

-Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de bouw of aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra, voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

-Architecten en ingenieurs, technische testen en toetsen en aanverwante technische adviseurs.

-Bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, voor elektriciteit en telecommunicatie.

-Diensten in verband met beveiligingssystemen.

-Risicoanalisten en schadetaxateurs.

-Rechtskundige dienstverlening.

-Activiteiten van industriële en van gespecialiseerde designers.

-Gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

-Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en de overheid.

-Holdings, managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of van controle over maatschappelijk kapitaal enzovoort.

-Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

-Ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen. -Verlenen van advies en praktische hulp met verzekeringen en pensioenfondsen.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven en aan de overheid, in verband met public relations en communicatie, op het gebied van bedrijfsbeheer en van bedrijfsvoering en op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort.

-Algemene audit-activiteiten.

a "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Voor-

behouden

aan het

i etgisch

Staatsblad

-Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.





-Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten.

-Diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

-Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

-Ter beschikkingstelling van personeel.

-Arbeidsbemiddeling en uitzendbureaus.

-Verschaffen van informatie en advies over reizen, alsook toeristische informatiediensten.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-Kleuter- en lageronderwijs.

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

-Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

-Ondersteunende activiteiten in verband met aardolie- en aardgaswinning. -Overige dienstverlenende activiteiten ten behoeve van bedrijven.

-Schatten en evalueren van onroerend goed, voor een vast bedrag of op contractbasis, risicoanalyses en schadetaxaties.

-Verenigingen en bewegingen voor volwassenen.

-Openbaar bestuur op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en andere sociale aangelegenheden.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. Zij mag alle activiteiten voeren die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van die aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-iwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Leten Edwig, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem duizend achthonderd zestig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro en is elk aan-'deel vol-stort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening met nummer BE83 7370 4025 2215 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

Het bewijs van deponering, hieraan gehecht, werd door de bank afgeleverd op drieëntwintig september tweeduizend en dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vier oktober tweeduizend en dertien.

8. bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, de heer Leten Edwig, voornoemd.

Elk der statutaire zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De niet-statutaire zaakvoerder of niet-statutaire opvolgende zaakvoerders kunnen enkel optreden samen met een statutair benoemde zaakvoerder of statutair opvolgend zaakvoerder.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door:

-de handtekening van één statutaire zaakvoerder: onbeperkt.

-de handtekening van een niet-zaakvoerder: tot vijfduizend euro.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-rdering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan bvba Fidabbo accountantsmaatschappij, met zetel te Rotselaar, Vakenstraat 21, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIJFENTWINTIG MAART OM VIJFTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag of zondag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en vijftien.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein~+digt op dertig september daarna.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

''Voor-

mod 11.1

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op vier oktober tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELMILVUS

Adresse
HAAGSTRAAT 21 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande