ELOX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELOX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.658.955

Publication

14/05/2014
ÿþMod Word 11.1

puete In de bijlagen bij het Belgisch Sfaatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Ath:411g Oudenaarde

02 MEI 2014

Griffié

1011 1l1l IJI1,111

Vc behc

aar

Bel,( Staal

II



111

Ondememingsnr 0415.658.955

Benaming

(voluit) : ELOX

(verkort)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

.Zetei IndüstrieOaik'"De Brinhiaanie 33 -.970 Que- nard

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van algemene vergadering dd, 01/03/2014 blijkt dat de volgende bestuurders worden benoemd vanaf heden, voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering 2020:

- Mevr., Vandenheulen Kathy Kelderstraat I - 9700 Oudenaarde

- mev.r. Vermeulen Jeannine J-Qudenaardsesteenwelf.970.0'Qudgrietie '

,

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 01/03/2014 blijkt dat de bestuurders met éénparigheid van

" stemmen beslist hebben om Mevrouw Kathy Vandenheulen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en Mevrouw Jeannine Vermeulen ais voorzitter van de Raad van bestuur voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering van 2020. Beiden hebben dit mandaat aanvaard'

Kathy Vandenheulen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege,nwoordigen

Verso Naárn en handtekening.

03/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Ifi-mt = i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2'4 SEP, 2014

1 18049

vc behi aai Belg Stoa

n

n

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0415.658.955

(verkort) : ELOX





Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Industriepark Bruwaan' 33 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 16 september 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ELOX" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweeënnegentigduizend negenhonderd vierentachtig euro negenenveertig cent (¬ 92.984,49) om het te brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) naar zevenenvijftigduizend en vijftien euro éénenvijftig cent (¬ 57.015,51).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt door overboeking van kapitaal naar de post beschikbare reserves, gezien de vermindering van het kapitaal gebeurt door terugname uit het kapitaal van eerder belaste reserves, die werden opgenomen in het kapitaal.

Deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, de fractiewaarde van de aandelen wijzigt overeenkomstig de kapitaalvermindering, doch de intrinsieke waarde van de aandelen wijzigt niet.

De voorzitter geeft kennis van de verslagen, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 9 september 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & C°", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt

"Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedri fsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de NV ELOX

De algemene vergadering dd. 16 september 2014 zal voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besluiten tot een kapitaalvermindering van 92.984,49 euro en de toekenning van een bruto-dividend ten belope van 308.871,66 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 277.984,49 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura,

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng 6.489 nieuwe aandelen van de vennootschap ELOX NV, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 277.984, 49 euro worden uitgegeven

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 277.984, 49 euro teneinde het te brengen van 57.015,51 euro op 335.000,00 euro;

8, De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 96 september 2014 (getekend) BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrilfsrevisor"

b) het verslag opgesteld op 16 september 2014, door de raad van bestuur in het kader van de inbreng in natura, welk verslag niet afwijkt of ingaat tegen de conclusies van de revisor en welk deel uitmaakt als bijlage van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met tweehonderd zevenenzeventigduizend negenhonderd vierentachtigduizend euro negenenveertig cent (¬ 277.984,49), om het van zevenenvijftigduizend en vijftien euro éénenvijftig cent (¬ 57,015,51) te brengen op driehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00), door middel van inbreng in natura door de heer Yves Vandenheulen en mevrouw Kathy Vandenheulen, beiden voornoemd, van een deel van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij bezitten op de onderhavige vennootschap, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging hetzij tot beloop van tweehonderd zevenenzeventigduizend negenhonderd vierentachtig euro negenenveertig cent (¬ 277.984,49), bedrag dat zijn oorsprong vindt in de uitkering van een tussentijds (netto-) dividend bij toepassing van artikel 537 WI8, op heden en voorafgaandelijk dezer.

De kapitaalverhoging gebeurt boekhoudkundig ais volgt, met de inbrengen voortkomende van de inbreng van de schuldvordering en omzetting in kapitaal:

1/ kapitaalverhoging ten belope tweehonderd zevenenzeventigduizend negenhonderd vierentachtig euro negenenveertig cent (¬ 277,984,49) tegen zesduizend vierhonderd negenentachtig (6.489) nieuwe aandelen, aan fractiewaarde berekend, en mits vergoeding van een globale uitgiftepremie van honderd en tweeduizend honderd zevenennegentig euro achtenveertig cent (¬ 102.197,48) voortkomende van zelfde inbreng;

onmiddellijk gevolgd door

2/ incorporatie van deze uitgiftepremie van honderd en tweeduizend honderd zevenennegentig euro achtenveertig cent (¬ 102.197448) in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en hebben zij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot volstorting van de kapitaalverhoging en inbreng in natura als

'

`Voor- A behouden aan het Belgisch Staatsblad

i Luik B - Vervnln

voormeld van de schuldvordering op de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit, waardoor de kapitaalverhoging volledig wordt onderschreven en volledig wordt volstort.

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, aan de heer Yves Vandenheulen en mevrouw Kathy Vandenheulen, voornoemd, 6,489 nieuwe aandelen toe te kennen in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, hetzij:

- aan de heer Yves Vandenheulen: tweeënnegentig (92) aandelen en

- aan mevrouw Kathy Vandenheulen: zesduizend driehonderd zevenennegentig (6.397) aandelen,

allen volledig volstort, en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 335.000,00), en wordt vertegenwoordigd door achtduizend vijfhonderd vierennegentig (8.594) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

l loris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.03.2014 14058-0444-011
13/03/2013 : OU023124
04/05/2012 : OU023124
24/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,111,1,1101,11,1*111

Gent

.Afdeling Oudenaarde

12 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0415.658.955

Benaming

(voluit) : ELOX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark "De Bruwaan" 33, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernummering door de gemeente

Er blijkt uit een attest van de Stad Oudenaarde dat de maatschappelijke zetel door hemummering verplaatst wordt naar: industriepark "De Bruwaan" 81 te 9700 Oudenaarde.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 1 maart 2015,

Voor eensluidend uittreksel,

Tatjana Van Impe,

Gevolmachtigde.

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Verklaring inzake nummering

- Volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/03/2011 : OU023124
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 07.03.2015, NGL 09.03.2015 15058-0569-011
12/04/2010 : OU023124
13/01/2010 : OU023124
10/04/2009 : OU023124
04/04/2008 : OU023124
01/04/2008 : OU023124
13/03/2007 : OU023124
28/03/2006 : OU023124
16/12/2005 : OU023124
21/03/2005 : OU023124
15/03/2004 : OU023124
04/04/2003 : OU023124
22/08/2002 : OU023124
12/04/2002 : OU023124
08/03/1997 : OU23124
01/01/1995 : OU23124

Coordonnées
ELOX

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 33 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande