ELS EECKHAUDT MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS EECKHAUDT MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.778.843

Publication

22/09/2014
ÿþ Mord Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14173388*

V( bel( II 11

aat

Bel Staa

II

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

11 SEP. 201Li

AFDEitefflENDERMONDE

Ondernerningsnr : 0822.778.843

Benaming

(voluit) ELS EECKHAUDT MANAGEMENT

bseli(ort) EEN1

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Blomstraat 58, 9340 Lede

(volledig adres)

Onderwerp akte; Ontbinding en vereffening ELS EECKHAUDT MANAGEMENT BVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris, daartoe aangesteld bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent op 14 juli 2014, vervangende Angélique VANDAELE, met standplaats Gent - Sint-Denijs-Westrem, op 2 september 2014 voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering, de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag bedrijfsrevisor

besluiten van het verslag van de bedresrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt Roobrouck Chiistiaens

Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39e, vertegenwoordigd door de heer André GEEROIV1S, bedresrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, luiden als volgt:

'In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerster van Els Eeckhaudt Management BVBA een staat van activa en passive, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 22.408,82 EUR en een netto actief van 18.292,42 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de , boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsproced ure ' zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overge-maakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld;

dat elle gekende schulden aan derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. '

27 augustus 2014".

- De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de: ' eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §6 van: het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens verklaringen van de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke = invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Vd,or-File; elidà

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverslag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald ln het bestuursverslag door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

De enige vennoot verklaart de haar toegekende activa te aanvaarden en verklaart dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten en plichten van de vennootschap overneemt.

- De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het

mandaat van de zaakvoerder op heden is beëindigd.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden !

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 9340 Lede,

Blomstraat 58.

(" " " )

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Els EECKHAUDT, wonende te 9340 Lede, Blomstraat 58, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

- De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om elle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsioket en de Kruisountbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Defoitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

1)Mevrouw Sarah Verkimpe.

2)Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

3)Mevrouw Natalie Van Haver.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal de dato 2 september 2014,

- verslag van de zaakvoerder over het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek van

Vennootschappen,

- revisoraal verslag over de staat van activa en passive overeenkomstig artikel 181 Wetboek van

Vennootschappen

Notaris Barbara Glorieux

..... ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofojn(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 14.02.2014, NGL 14.03.2014 14065-0530-011
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 05.05.2013, NGL 23.05.2013 13129-0126-010
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 05.05.2012, NGL 22.06.2012 12203-0120-010

Coordonnées
ELS EECKHAUDT MANAGEMENT

Adresse
BLOMSTRAAT 58 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande