ELTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.440.856

Publication

19/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1J1i! 111!E01 II GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

behouden 1 0 RN 2014

aan het AFDELINGGEffeRMONDE

Belgisch

Staatsblad







OndeMemingsnr 0474440866

Benaming

(voluit) : ELTA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Ledezijdestraat 88/A - 9340 Lede (Impe)

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalvermindering - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UMERHAEGEN. te Wetteren:

HET JAAR 'TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op vier juni.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouders van "ELTA" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9340 Lede (impe), Ledezijdestraat 88/A ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0474.440.856; opgericht bij akte verleden voor notaris Mortelmans Luc te Deume op vijftien maart tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april erna onder nummer 049, en waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden bij proces-verbaal opgesteld door notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 25 mei 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juni erna onder nummer 10082043,

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 13 uur onder Voorzitterschap van de heren Taslidere Halil en Mehmet, beiden nagenoemd.

Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen secretaris of stemopnemer(s) aan te duiden,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens:

1. De heer TASLIDERE, Hall' Ibrahim, geboren te Wetteren op tien maart negentienhonderd achtenzeventig,

wonende te 9000-Gent, Kasteellaan 75/101,

Houder van 276 aandelen,

2. De heer TASLIDERE, Mehmet, geboren te Ishakusagi (Turkije) op twintig juni negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9000-Gent, Kasteellaan 75/201.

Houder van 276 aandelen.

Samen : 652 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 295.000,00 euro vertegenwoordigende,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft:

-Vermindering van het kapitaal van de vennootschap met honderd zesennegentigduizend euro (E 196.000,00), om het kapitaal te verlagen van tweehonderd vijfennegentigduizend euro (E 295.000,00): naar negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) door terugbetaling op leder aandeel van een bruto-bedrag: van driehonderd vijfenvijftig euro zeven cent (¬ 355,07) afgerond, met als doel het vrijmaken van overbodige: financiële middelen van de vennootschap en tot beloop van 75.000,00 euro aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal en tot beloop van het overige op de in het kapitaal geïncorporeerde reserves.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van bestaande aandelen doch met vermindering vani de fractiewaarde van elk van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag, volgens het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee' maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

; - ------ - - - -

-Aanpassing van artikel 5 der statuten aan de genomen beslissing.

-Coördinatie van de statuten.

II. De voorzitter zet vervolgens uiteen

-dat alle bestaande aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals voormeld;

-dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en

besluiten.

; De enige zaakvoerders van de vennootschap, genoemde heren Taslidere Hall! en Mehmet en genoemde zelfde aandeelhouders hebben elk afzonderlijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van ; onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en  voor zoveel als nodig - de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en ais juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Kapitaalverrnindering aanpassing artikel 5 der bestaande statuten

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen zoals aangeduid in de agenda.

De terugbetaling mag, volgens het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Iedere aandeelhouder geeft bovendien persoonlijk zijn goedkeuring voor deze kapitaalvermindering en verklaart geen ongelijke behandeling van aandeelhouders te zullen inroepen.

De vergadering beslist artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing en bijgevolg:

-de tekst van artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenennegentigduizend euro 99.000,00) en is verdeeld in vijfhonderd tweeënvijftig (552) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één I vijfhonderd tweeënvijftigste (1/552ste) in het kapitaal."

Coördinatie der statuten.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris Uytterhaegen om de aan voormelde beslissingen aangepaste statuten te coördineren en neer te leggen in het vennootschapsdossier. AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met eenparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om 13 uur 05.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Volmacht wordt gegeven in voordeel van Jarefin burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel aan de Poolse-Winglaan 90 te 9051 Sint-Denijs-Westrem, voor het vervullen van de formaliteiten tegenover het Ondememingsloket, de Kruispuntbank Ondernemingen en de FOD Financiën Administratie van de BTW ten gevolge van hetgeen in onderhavig proces-verbaal werd geakteerd,

Voor antledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2014
ÿþGRIFFiE RECHTBATiK VAN

KOOPHANDEL GENT

26 JUN1 2014

APDELIN fittiDERMONDE

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla 1111111111,!1]§j1111111

Ondernemingsnr 0474440856

Benaming

(voluit) : ELTA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Ledezijdestraat 681A - 9340 Lede (Impe)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën (regime artikel 537 WIB) Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TVVEEDUIZEND VEERTIEN.

Op drieëntwintig juni.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouders van "ELTA" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9340 Lede (Impe), Ledezijdestraat 88/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ais ondememingsnummer 0474.440,856; opgericht bij akte verleden voor notaris Mortelmans Luc te Deume op vijftien maart tweeduizend en één, bekendgemaakt in de ' bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april erna onder nummer 049, en waarvan de statuten voor de : laatste maal gewijzigd werden bij proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op 4 juni laatst, ter bekend making in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad neergelegd op de griffie van de rechtbank van: koophandel Gent, afdeling Dendermonde.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 13 uur onder Voorzitterschap van de heren Taslidere Hall en Mehmet, beiden nagenoemd.

Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen secretaris of stemopnemer(s) aan' te duiden.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens:

1. De heer TASL1DERE, Hall Ibrahim, geboren te Wetteren op tien maart negentienhonderd achtenzeventig,'

wonende te 9000-Gent, Kasteellaan 75/101,

Houder van 276 aandelen.

2. De heer TASL1DERE, Mehmet, geboren te lshakusagi (Turkije) op twintig juni negentienhonderd

éénenzeventig, wonende te 9000-Gent, Kasteellaan 75/201,

Houder van 276 aandelen,

Samen 552 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 99.000,00 ara:

vertegenwoordigende

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

1. Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft

1) Kennisname dividenduitkering.

2) Voorstel om onder de voorwaarden van artikel 537 WIS te stemmen over een kapitaalverhoging door" inbreng in speciën, voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend van honderd eenentwintigduizend euro (g 121.000,00), ten belope van honderd en achtduizend negenhonderd euro (¬ 108.900,00) om he kapitaal te brengen van negenennegentigduizend euro (E 99,000,00) naar tweehonderd en zevenduizend negenhonderd euro (E 207.900,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen doch niet verhoging van de: fractiewaarde van de bestaande aandelen voor zover op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouders in de huidige verhouding.

3) Inschrijving, volstorting evenals vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

4) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

IL De voorzitter zet vervolgens uiteen:

-dat aile bestaande aandeelhouders aanwezig zijn zoals voormeld;

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

--d'et li aandêelhouders sterdgere-Chtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan -be-ráads-la-den en besluiten.

; De enige zaakvoerders van de vennootschap, genoemde heren Taslidere Halir en,-Mehmet en genoemde , ' zelfde aandeelhouders hebben elk afzonderlijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van , onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en - voor zoveel als nodig - de " statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde waaronder kapitaalverhoging die het gevolg is van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, van het verlaagd tarief van 10 procent van de roerende voorheffing ' hebben kunnen genieten (roerende voorheffing aangifte de dato 6 juni 2014 met referentienummer 0000/0115/5588).

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid , van stemmen

. 1) Kennisname dividenduitkering: kennisname van de notulen van de buitengewone algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

; Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van : de buitengewone algemene vergadering de dato 4 juni laatst houdende onder meer de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van honderd éénentwintigduizend euro (¬ 121.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij twaalfduizend honderd euro (¬ 12.100,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves,

De dividenden werden toegekend als volgt:

aan elk der genoemde heren Tasiidere, beiden voornoemd, een netto-dividend van vierenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 54.450,00).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 4 juni laatst.

2) Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in speciën (artikel artikel 537 WIB),

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld, zoals aangeduid

in het tweede agendapunt.

3) Inschrijving, volstorting evenals vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

Genoemde enige aandeelhouders, verklaren ingevolge de besliste kapitaalverhoging in te schrijven op het " , kapitaal als volgt

-elk ten belope van vierenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 54.450,00).

Afbetaling en stortingsbewijs

De inschrijvingen in geld werden volledig volgestort zodat het bedrag van honderd en achtduizend negenhonderd euro (¬ 108.900,00) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening met nummer BE08 0017 3015 1513, geopend bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, met zetel te Brussel, handelend door haar kantoor te Wetteren, zoals blijkt uit het door voornoemde instelling op 19 juni ; laatst afgeleverde attest dat aan mil notaris werd voorgelegd en in het dossier zal bewaard blijven.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor de inbreng warden geen nieuwe aandelen uitgegeven doch verhoogt de fractiewaarde van elk van de aandelen in gelijke mate.

Het bedrag van de kapitaalverhoging is volledig volgestort.

De aandeelhouders stellen vervolgens vast en ondergetekende notaris neemt akte van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld daadwerkelijk verwezenlijkt is, waardoor het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gebracht werd van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) naar tweehonderd en zevenduizend negenhonderd euro (¬ 207.900,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënvijftig (562) aandelen zonder vermelding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één / 552ste (1/552ste) in het kapitaal.

4) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen in het kader van de verwezenlijkte , kapitaalverhoging.

; -De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen in het kader van de verwezenlijkte kapitaalverhoging de statuten van de vennootschap aan te passen en meer in het bijzonder artikel 5 van de statuten als volgt te herformuleren:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en zevenduizend negenhonderd euro (E 207.900,00) en is verdeeld in vijfhonderd tweeënvijftig (652) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch ' met een fractiewaarde van elk één / vijfhonderd tweeënvijftigste (1/552ste) in het kapitaal."

Voor ontledend uittreksel

" Geassocieerd Notaris Jeroen LlYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede neciergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 \\F"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 20.12.2013 13691-0011-015
23/12/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 19.12.2014 14698-0027-020
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 18.12.2012 12665-0191-015
01/06/2012
ÿþ MDU 11.1

, f3 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=I41

Ondernemingsnr, : 0474440856

Benaming (voluit) : ELTA

ri - ~r~

i~_ i#; r.'--~ ,á

i; s~l t?iRr):~~.~ ~-1

2 2 MEI 2012

,7

~q~ ~_ ~_t W ~

*xaoea9s4*

Y

be

e

st





il

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ledezijdestraat 88/A te 9340 lmpe

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2012 beslist om Taslidere Mehmet, Kasteellaan 75/201 te 9000 Gent te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 2 april 2012.

Zaakvoerder

Talsidere Halil

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.11.2011, NGL 02.12.2011 11624-0526-015
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.11.2010, NGL 22.12.2010 10641-0342-015
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.07.2009, NGL 10.07.2009 09419-0009-018
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 15.06.2008, GGK 17.06.2008, NGL 27.06.2008 08295-0149-018
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 29.02.2008 08052-0265-018
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.03.2007, NGL 30.04.2007 07130-0052-016
23/11/2006 : DE057836
03/03/2006 : DE057836
19/01/2005 : DE057836
15/07/2004 : DE057836
10/05/2004 : DE057836
06/02/2004 : DE057836
31/03/2003 : DE057836
07/04/2001 : DEA008753
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 24.12.2015 15703-0481-020

Coordonnées
ELTA

Adresse
LEDEZIJDESTRAAT 88/A 9340 IMPE

Code postal : 9340
Localité : Impe
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande