EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.356.946

Publication

28/05/2014
ÿþ Mocl Mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iï1[11tIV111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 MEI 2014

AFDELING D.E.NDERMONDE

Ondernemingsnr ; 0536.356.946

Benarridrig

(vQiulty EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel : PRUDENS VAN DUYSESTRAAT 37 / 5

9200 DENDERMONDE

(Volledig adres)

Onderwerp ete WIJZIGING MAATSCHAPPELJKE ZETEL

Er blijkt uit de beslissing van de Zaakvoerders dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te° verplaatsen

VAN Prudens Van Duysestraat 37 15 te 9200 Dendermonde

NAAR Sint-G1111slaan 68 te 9200 Dendermonde, en dit vanaf 01/04/2014.

Goedgekeurd in de beslissing van de Zaakvoerders dd. 01/04/2014.

Michèle Emanuel Bram Van Hauwermeiren

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste biz van luik verrnelden : Recto : " Naam 'en ho' eda'nigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(p)n(an) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2013
ÿþLÜIi~ 13-

fi\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VAN KOOPHAN-bEt..

0 3 JUL 2013

DEirIDEFirviewY

r 1

ICI 11 u



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5 3 G 3 S G 6

Benaming

(voluit) : EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Prudens Van Duysestraat 37/5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Claude Buys te Lede op datum van 26 juni 2013, dat :

De De heer VAN HAUWERMEIREN, Bram (NN 860625 881 38 -- IK nummer 591 4444022 69 geldig tot 30.09.2016), zelfstandige, geboren te Jette op 25 juni 1986 en zijn echtgenote mevrouw EMANUEL, Michèle Simonne Julien (NN 870627 274 09 -- iK nummer 591 6124375 91 geldig tot 04.07.2017) bediende, geboren te Dendermonde op 27 juni 1987, samenwonende te 9200 Dendermonde, Prudens Van Duysestraat 37/0005.

Gehuwd onder het stelsel der wettige huwgemeenschap, bij gebrek aan huwelijkscontract of wijzigend huwelijkscontract.

- oprichters - een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliijkheid hebben opgericht onder de benaming : "EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN". De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Prudens Van Duysestraat 37/5.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, fabricatie van geneesmiddelen in de meest uitgebreide zin van het woord.

Aan- en verkoop, invoer en uitvoer, de bereiding van artsenij- en vee-artsenijkundige geneesmiddelen, cosmetische produkten, onderhouds- en reinigingsmiddelen, toiletartikelen, benodigdheden voor hygiëne, kruiden, dranken, alles wat met farmacie en drogisterij te maken heeft, alsmede alle verrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of on rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Het vervaardigen van magistrale bereidingen.

De aankoop en verkoop van chemicaliën, likeurextracten, parfumerieartikelen, pharmaceutische en diergeneeskundige specialiteiten, specifieke voedingsmiddelen, socialiteiten, toiletartikelen, drogisterijartikelen, verbandstoffen, orthopedische artikelen, medische en geneeskundige instrumenten en apparaten, pesticiden (geen giftige en geen zwaar giftige) en in het algemeen aile artikelen die door een apotheek gewoonlijk worden verkocht.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, aile bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P.

`x Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duurte rekenen vanaf de oprichting, 26 juni 2013,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000 EURO . Het is verdeeld In HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij Ieder met volheid van machten.

Vacature. Ais de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Bevoegdheden van de zaakvoerder : ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Vergoedingen : Het mandaat van de zaakvoerder is ai dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Handtekeningen : Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden Is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Dagelijks bestuur : De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Tegenstrijdigheid van belangen Het is aan de zaakvoerders en werkende vennoten uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan, of belangen te hebben in ondernemingen, die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens instemming van de algemene vergadering der vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen,

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Hij Es gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap ais van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Obligaties aan order : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

Met betrekking tot de uitgifte van obligaties op naam zijn de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Minderheidsvordering : De beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschapsvordering in verband met aansprakelijkheid ingesteld tegen de zaakvoerders in besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid zijn van toepassing. De minderheidsvordering kan, voor rekening van de vennootschap, worden ingesteld door een of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste tien procent (10 %) vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

Toezicht.

De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht hetzij van iedere vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van de commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

een accountant, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.), hetzij van een commissaris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (I,B.R.).

De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten Vaste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

Taak van de commissarissen : De commissarissen, voor zover die er zijn, hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt controlerecht over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder semester een staat van actief en passief overhandigd.

Met het oog op de algemene vergadering stellen de commissarissen een omstandig schriftelijk verslag op, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In hun verslag vermelden en rechtvaardigen de commissarissen nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de bezwaren die zij menen te moeten maken. Zoniet, dan vermelden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaar te maken hebben.

De commissarissen mogen zich, op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een deskundige teneinde over te gaan tot het nazien van de boeken en rekeningen.

Algemene vergaderingen en jaarvergaderingen

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde woensdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die tenminste éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen warden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

Bijeenroepingen :De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen, De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Zij vermelden de agenda, evenals de dag, uur en plaats van de vergadering en de vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken, Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarvergadering of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd.

De zaakvoerders hebben het recht voor of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken uit te stellen. Zulk een verdaging stelt een einde aan de beraadslaging en doet aile genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

Elke vennoot, ook hij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door een gemachtigde heeft deelgenomen, wordt tot de volgende vergadering opgeroepen. Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld.

Vertegenwoordiging : ledere vennoot mag zich op de vergaderingen door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen voor zover deze zelf vennoot is. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven vermelde verplichtingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden,

Bureau : Iedere vergadering, zo jaarvergadering als algemene vergadering, wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot; of door de enige vennoot, indien er maar één is. indien daartoe mogelijkheid bestaat, stelt de voorzitter de secretaris aan en de vergadering kiest een stemopnemer.

Beraadslaging - recht op antwoord tijdens het verloop van de vergadering : Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij alle vennoten, die het geheel maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ermee instemmen om andere punten te behandelen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem, tijdens het verloop van de vergadering, door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen,

~

e

wanneer er zijn, geven antwoord op de vragen die hun, tijdens het verloop van de vergadering, door de' aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Deze antwoorden worden gegeven voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Alle beslissingen op de algemene vergaderingen dienen te worden genomen met een gewone meerderheid met dien verstande dat een beslissing slechts geldig kan worden genomen indien, voor zover de statutaire zaakvoerder een vennoot is, deze voor de beslissing heeft gestemd.

De vennootschap erkent enkel aan de vruchtgebruiker van een aandeel en dit met uitsluiting van de blote eigenaar, het recht op de dividenden. Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die het groot-iste getal stemmen hebben behaald. Bij staken van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat, in jaren, verkozen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Eventueel kan tot schriftelijke algemene vergadering overgegaan worden mits:

-alle besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen worden;

-het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort, met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van elk jaar.

Bij het eindigen van elk maatschappelijk boekjaar maakt de zaakvoerder overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen, een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De jaarrekening moet, na goedkeuring door de algemene vergadering, bekendgemaakt worden overeenkomstig de wet.

SLOT der AKTE EN OVERGANGSBEPALINGEN

De algemene vergadering heeft de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering : Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf heden en wordt afgesloten op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

2. Worden hierbij als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

-De heer Van Hauwermeiren Bram, voornoemd,

-Mevrouw Emanuel Michèle, voornoemd,

die aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat

te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris: paar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen : De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert heden.

Deze overneming zat evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Vaste vertegenwoordiger : Onmiddellijk verklaren de oprichters in algemene vergadering bijeen te komen,

Mevrouw Michèle Emanuel, voornoemd, wordt hierbij aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de duur

van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt gemelde beslissing aanvaard.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Buys te Lede

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 28.09.2015 15600-0417-016
02/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16513-0548-019

Coordonnées
EMANUEL - VAN HAUWERMEIREN

Adresse
SINT-GILLISLAAN 68 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande